Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlarda Benim Cicilerim :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullanın bu renk tonlarını seviyorum :) yanına mutlaka canlı renk katmak gerekiyor

bu yüzden yastıkları değiştirdim kareli yastığı sırf fuşya gri çiçekli yastığıda krem üzerine pembe güllü yastıklar ekledim aynı şekilde oturma yerini üniteye uyması için krem tonu yaptım :)

tv ünitesini çok beğendim ama alt birim biraz büyük eve göre ölçtünüzmü ?koltuklarda çok hoş sizde resimdeki gibi çiçekli, fon perde yapabilirsiniz renk her şeyle uyar çünkü.güle güle kullanın

Evet evin her duvarını ölçmüştük seçimleri bunlara göre yaptık ünitemin o üstündeki dolabını almadım mağazada gözüme hiç hoş gözükmedi onuda koyunca çirkin olacak diye almaıdm ama şuan ne yapıcam diye kara kara düşünmekteyim

aaa bende en çok üstteki dolap gibi bölümü beğenmiştim .daha doğrusu misafir tabak bardak zımbırtılarıtoplar diye ...düğünden önce onu alın bence çok işe yarar hep yeni evli kalmıycaksınız döküntüyü toplar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…