Doğuma Hazırlık Bunlarda benim küçün bebişime hazırlıklarım.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağol şekerim ama bu elimde yok sadece bir örnek bunu yapmayı çok isterim tabi bebişim kız olursa..

innuk kesinlikle haklısın bebeği için birseyler almak insanı mutlu ediyor.bende 32+4 haftalık hamileyım.oğlum için alışveriş yapmaktan çok zevk aldım artık alışveriş merkezlerinde direk bebek mağzalarına giriyorum.anne olmak böyle birsey galiba kendi ihtiyaçlarımdan çok oğluşumu düşünüyorum artık....

mrb arkadaşlar bebeğin için bişey yapmak evet insanı mutlu eder ama bizde şöyle bi görüş hakimdir. bebek 4 aylık olmadan bişey yapmayın derler.

ben tam 5 haftalık oldum.ama olsun ilk hevesliğim ,herşeyini yapmak istiyorum.belki erken ama.olsun inşallah herşey yolunda gider.

Kim ne darse desin. Banada neler söylediler yok cinsiyeti belli olmadan alınmazmış, 7 ayhdan önce almak uğursuzluk getirirmiş. Hep kendimi frenlemeye çalıştım. Ama yinede insan görünce almadan duramıyor. Bazen çok canım sıkılınca aldım bişeler dayanamadım. iyikide almışım diyorum şimdi en azından giyecek 3-5 kıyafeti var. Babamızın beklediği para gelince toplu alışverişe gideceğiz ama bayramdan sonra ( ben yine dayanamayıp dün bir takım ile bir kaç çift çorap aldım :) o kadar sevimlilerki :)) Akşam gösterdim çok hoşuna gitti...
ınsanın o kıyafetlerin içinde bebeğini düşününce mutlu olmaması mümkün değil..

ayy evet ya.bende dayanamıyorum,zaten alışverişe bayılıyorum.hele bide beiş olunca,bişeyler almak istiyorum.

bencede al,ii şeyler düşünün ki herşey ii olsun,allah sağlıklı bir şekilde vaktinde dünyaya gelmeyi nasip etsin kuzuna...şimdiden hepsi hayırlı uğurlu olsun,en güzel günler için giysin inşllhhh....

evet mhrmh sana katılıyorum.

arkadaşlar dünkü söylediğim yastığım bitti.ama içinin elyafı yetmediği için dolduramadım.
onuda çekip göndericem.evde olan malzemeleri ve kumaşları değerlendiriyorum daha bişi almaya başladım sayılmaz.

ben emzik almayı düşünmüyorum bebeğin çene yapısını bozabiliyormuş emzikler hem bıraktırmakta baya güç oluyor..

canım bende sen gibi düşünmüştüm ama bi anneye en mükemmel yardım cıı en azından 8 veya 9. aya kadr kullanırsn sonra bi daha vermezsn ben tavsiye ederim

canım öncelıkle tebrik ederim.güle güle kullanın canım ekledıklerinizi...inş hayırlısıyla güzel bir 9 ay gecirip bebişine kavuşursun canım.Rabbım tüm bebiş isteyenlere nasıp etsın...
bende 31, haftamdayım aldım bıkaç bişi ama tam anlamıyla bitmedı bayram sonrası hepsini tamamlıcaz Allahın izniyle...
Rabbım herseyi gönlünüze göre versınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…