Örgü Bunlarda benim marifetlerim bakalım beğenecek misiniz..?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
HEPSı SÜPER YAA PERDEYE BAYILDIM ONUDA SEN Mı YAPTIN ıNANMAM KIS :hulya:

HEPSİ SÜPER YAA PERDEYE BAYILDIM ONUDA SEN Mİ YAPTIN İNANMAM KIS :hulya:

Ben yaptım tabi perdeyi de, beğenmene sevindim.. Çok kolay aslında, istersen sende yapabilirsin..

Ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi alkisalkisalkis

hamarat hanımsın vesselam... ellerine sağlık canım hepsi çok hoş gerçekten...

Kızlar beğenmenize sevindim, bana moral oldu bu :))

simenay süpersin cnm eline emeğine sağlık keşke waktim olsada bende yapabilsem böyle şeyler ama bir günüm bile ewimde oturarak geçmedi maalesef ne öncesinde ne de hamilelik sonrasında:gitme:

canim ellerine saglik. hepsi cok guzel olmus. klozet takiminiş cok begendim ayrica...... gule gule kullanmak nasip olsun.

simenay süpersin cnm eline emeğine sağlık keşke waktim olsada bende yapabilsem böyle şeyler ama bir günüm bile ewimde oturarak geçmedi maalesef ne öncesinde ne de hamilelik sonrasında:gitme:

canim ellerine saglik. hepsi cok guzel olmus. klozet takiminiş cok begendim ayrica...... gule gule kullanmak nasip olsun.

Teşekkür ederim canlarım, beğenmenize sevindim...

simanay güle güle kullanmak nasip olsun
bak doğumdan sonra biz sana gelelim sen bize öüret birazcık bunları
bebelerde oynarlar alsanaalsanasmile

Simenay süper gerçekten.. Çok güzel olmuş hepsi.... Banyo süper olmuş.. Benimde yatak odam sakallı ipten hazır almıştım.. Valla seninkiler hazırdan güzel.. ellerine sağlık....

simanay güle güle kullanmak nasip olsun
bak doğumdan sonra biz sana gelelim sen bize öüret birazcık bunları
bebelerde oynarlar alsanaalsanasmile

Gel canım tabiki, her zaman beklerim, nasılsa bir süre evde olacaz, gün kurarız hatta aramızda :))) öğrenmek istersende seve seve öğretirim elbette..

Simenay süper gerçekten.. Çok güzel olmuş hepsi.... Banyo süper olmuş.. Benimde yatak odam sakallı ipten hazır almıştım.. Valla seninkiler hazırdan güzel.. ellerine sağlık....

Teşekkür ederim Polenss, yatak odası içinde örmeyi düşünüyorum bir tane, ama onu doğumdan sonra yaparım artık, yatak odasında da güzel durur bence, iltifanın içinde ayrıca teşekkür :)))

simenay bayıldımalkisalkisalkis
hepsi harika olmuş ellerine sağlık.perden benimkindende güzel canım.
hakikaten çok marifetlisin hihoyyyt

Çok beğendimmm...
Oturma odandaki perdeye bayıldım özellikle, ben de yapmak istiyorum.
Ellerine sağlık vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…