• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benimkiler:))

inş canım kapanmıyacagını bılsemde alırdım ama:1:bır de ındırıme gırmıs kı sorma zaten en son kasaya geldıgımde ben bukadar sey aldım mı dedım kendıme:1:
demek kı zevkımız yanıymıs ne guzel ben fıyatını gorunce kırmızısınıda aldım onlukler 9.90 a dusmus keten olanıda alıcaktım annem dur napıyosun dedı bıraktım:43:
Annee durdurma benı ne cıcı seyler var baksanaa dıye dıyee bardaklara yuruyodum en son:1:
Sadece 15 dk magazada durdum Allahtan annem benımle alısverıs konusunda tecrubelı hemen cıkardı alıcaklarımızı alınca benı:1::1::1::1:

:1::9: güle güle kullan canım..kırmızılı önlüğüde beğenmiştim ama mutfağımı yeşil düşündüğümden almadım,bi tek yeşil puantiyeliyi aldım gerçi önlük kullanacağımı çok düşünmüyoum ama:1:

bunların hepsine bayıldım,nerden aldığnı ve fiyatlarını yazabilir misin acaba:29:

tabıkı yazarım bernardodan aldım canım
onluk takımı 9.90 tl
yemek takımı 150 tl
supla 59 tl
peçeteliklerim 59 tl
su takımını hatırlamıyamadım faturamı bulur bulmaz yazacagım

:1::9: güle güle kullan canım..kırmızılı önlüğüde beğenmiştim ama mutfağımı yeşil düşündüğümden almadım,bi tek yeşil puantiyeliyi aldım gerçi önlük kullanacağımı çok düşünmüyoum ama:1:

bende pek dusunmuyorum acıkcası:1: ama dayanamadım.:1:
Mutfagım benımde turunculu yesıllı olacak sanırım ama alısverıste kendımı kaybedıyorum mesela suanda kırmızıyı neden aldım o ketenı neden ınatla ıstedım onu dsunuyorum olmazsa bırıne hedıye verırım dıye de avutuyorum kendımı:1::1:

bende pek dusunmuyorum acıkcası:1: ama dayanamadım.:1:
Mutfagım benımde turunculu yesıllı olacak sanırım ama alısverıste kendımı kaybedıyorum mesela suanda kırmızıyı neden aldım o ketenı neden ınatla ıstedım onu dsunuyorum olmazsa bırıne hedıye verırım dıye de avutuyorum kendımı:1::1:

doğrusun valla canım,bende kaybediyorum kendimi alışveriş söz konusu olunca,turuncu da olacaksa mutfağında kırmızı önlükte uyar sorun olmaz bence hediye falan verme kimseciklere:9::9:

doğrusun valla canım,bende kaybediyorum kendimi alışveriş söz konusu olunca,turuncu da olacaksa mutfağında kırmızı önlükte uyar sorun olmaz bence hediye falan verme kimseciklere:9::9:

bakalım artık daha ortada mutfak yok :1: once bır mutfak netlessın ona gore ceyızımı elden gecırırım artık ne hedıye verıcem nelere kıyamayıp saklıycam ozaman bellı olacak fazladan duracagına ıhtıyacı olan bırıne verırım belkı :26:

bakalım artık daha ortada mutfak yok :1: once bır mutfak netlessın ona gore ceyızımı elden gecırırım artık ne hedıye verıcem nelere kıyamayıp saklıycam ozaman bellı olacak fazladan duracagına ıhtıyacı olan bırıne verırım belkı :26:

mantıklı tabi ama ben kendime beğenerek birşey aldıysam başkasına veremiyorum ya:9: ondan öyle dedim :9::9:

güle güle kullan canım bir sürü aynı şeyimiz war:)ama o beyazz yastık kılıflarına bayıldımmm bende istiyorumm:89:nerdenaldığını öğrenebilir miyimm:31:

bu msj aslında "sahtesari" isimli kullanıcıya göndermeye çalışıyordum ama 50 msj göndermeden olmuyormuş...

sayın sahtesari; çeyizinizdeki zenci müzisyen biblosunu nereden aldığınızı soracaktım...benim için çok önemli...

satmayı düşünüyorsanız o da olur:)))

LÜTFEN....

Back
X