Bunlarda bizim beyaz eşyalarımız Sizce nasıl ¿?

Yes_Im

Kaktüs ツ
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.253
14
66
$MCSA047215_KDN40A04NE_def.webp $MCSA050654_KDN46AW30N_def.webp $DEC340C5-E61F-13A9-F91F4EA6DAB354BA.webp $MCSA049603_SMS43E02TR_def.webp
$MCSA053280_HBN301E2T_def.webp $MCSA033272_DKE615A_def.webp $MCSA036331_NGU4051LT_def.webp

Aranızda bunlardan kullanan veya fikir sahibi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum :16:

konun hayırlı olsun canımmm :16::16:

bosch harika bir marka... kesinlikle memnun kalacagını dusunuyorum

ne zaman baslıcaksın kullanmaya?

konun hayırlı olsun canımmm :16::16:

bosch harika bir marka... kesinlikle memnun kalacagını dusunuyorum

ne zaman baslıcaksın kullanmaya?

Teşekkür ederim canım :38:
Evet herkes -bosch-u tavsiye etti ama bi tek çamaşır makinem arçelik oldu.
Rengini çok beğendik özellikleri ve görünüşü de hoş olunca onu almaya karar verdik. İnşallah bi sorun yaşamayız :18:
Ayrıca ev tadilat olucak canım ne zaman biterse artık. Eşyada almadık henüz :17: Beyaz eşyadan başladık bakalım hayırlısı :12:

Benim tüm beyaz eşyalarım Bosch... Biz çok memnunuz...Umarım sende memnun kalırsın mutluluklar...:34::34::34:

çok gzeller cnm gle gle kullan beyazmı aldın grimi???

Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :16: Buarada renkleri hiç sorma canım :23:
Bulaşık ve buzdolabı beyaz. Ankastre fırın seti gümüş. Ankastreyi de beyaz istedim aslında ama ankastrenin özelliği bu renk olması farklı bi hava katar mutfağa falan dediler bende gümüş beğendim. Umarım mutfağa yerleşince görüntü bozukluğu yaşamam :44:

Benim tüm beyaz eşyalarım Bosch... Biz çok memnunuz...Umarım sende memnun kalırsın mutluluklar...:34::34::34:

Genel olarak herkes çok memnun boschtan. Sizde sorun yaşamamışsınız aman maşallah diyelim nazar değmesin :nazar: inşallah bizde memnun kalırız çok sağol canım güzel dileklerin için teşekkür ederim :54:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :16: Buarada renkleri hiç sorma canım :23:
Bulaşık ve buzdolabı beyaz. Ankastre fırın seti gümüş. Ankastreyi de beyaz istedim aslında ama ankastrenin özelliği bu renk olması farklı bi hava katar mutfağa falan dediler bende gümüş beğendim. Umarım mutfağa yerleşince görüntü bozukluğu yaşamam :44:

hiçbişi olmaz cnm merk etme içine snsin yeter rengine takılma :)) ne zaman düğün

hiçbişi olmaz cnm merk etme içine snsin yeter rengine takılma :)) ne zaman düğün

İçime sindi aldığımız beyaz eşyalar. Arçelikten almıştık iptal ettik herkes boschu methedince. Düğün yok canım nikah olucak çünkü bizim düğümüz olmuştu :77:

Genel olarak herkes çok memnun boschtan. Sizde sorun yaşamamışsınız aman maşallah diyelim nazar değmesin :nazar: inşallah bizde memnun kalırız çok sağol canım güzel dileklerin için teşekkür ederim :54:

Elektronikler şans işi umarım şanslısınızdır :34::34::34:

Rengini çok beğendik özellikleri ve görünüşü de hoş olunca onu almaya karar verdik. İnşallah bi sorun yaşamayız :18:
Ayrıca ev tadilat olucak canım ne zaman biterse artık. Eşyada almadık henüz :17: Beyaz eşyadan başladık bakalım hayırlısı :12:

Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerinde kullanman dileğiyle.. :34:

inşallah cabucak kavusursun canımmmm :16: yine de bizden once kkullanmaya baslarsın zaten ben alsam da 1 yıl sonra baslıcam kullanmaya

senden alırız yorumları :9:

canım güle güle hepsi birbirinden zarif...
arçelik çaamaşır makinesi pembesine de biz vurulduk ama çok pahalı yaaa:19:
sen ne kadara aldın cnm?birde özelliklerinde kırışık azaltma varmı?

yaaa arkadaslarım benm yorumlarımı beğenin yoksa konuyu kaçırıorum bulamıorum daha:)) beğenildiğinde direk ordan tıklayıp griorum:))beyaz eşyalar şans işi bncede inşallah hiç birimizinki sorum yaratmaz... ee kimler evli kmler evlencek bakalım :) bn 11 aylık evliyim haziranda 1 yıl olcak kısmetse:)

canım güle güle kullan hepsi birbirinden zarif...
arçelik çaamaşır makinesi pembesine de biz vurulduk ama çok pahalı yaaa:19:
sen ne kadara aldın cnm?birde özelliklerinde kırışık azaltma varmı?

Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :38:
Biz önce arçelikten aldık bütün beyaz eşyamızı o zaman bu makinenin bi düşüğünü beyazını seçmiştik bordosu 2.200tl di çok tuzlu gelmişti bize de almamıştık. Sonra herkes boschu methetdince iptal ettik arçeliği. Mağazaya iptal etmeye gittiğimizde indirime girmişti bordosu. Bi tek çamaşır makinem arçelik oldu o yüzden. Pembeleri çıkmadan önce almıştık. Bu bordosunu hükümet indirime sokmuştu 2-3 kere üst üste indirime girmişti biz aldığımızda çok iyi denk geldi. Şuan 2.200tl civarı. Bize 1.300 - 1.400tl arası denk geldi. 7 yıl garantisi de dahil bu fiyata. 75tl falanda oydu sanırım. Pembe makinelerin serisi daha üst model sanırım. 16 programlı canım ama inan kırışık azaltma özelliği var mı bilmiyorum. :44:

Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :38:
Biz önce arçelikten aldık bütün beyaz eşyamızı o zaman bu makinenin bi düşüğünü beyazını seçmiştik bordosu 2.200tl di çok tuzlu gelmişti bize de almamıştık. Sonra herkes boschu methetdince iptal ettik arçeliği. Mağazaya iptal etmeye gittiğimizde indirime girmişti bordosu. Bi tek çamaşır makinem arçelik oldu o yüzden. Pembeleri çıkmadan önce almıştık. Bu bordosunu hükümet indirime sokmuştu 2-3 kere üst üste indirime girmişti biz aldığımızda çok iyi denk geldi. Şuan 2.200tl civarı. Bize 1.300 - 1.400tl arası denk geldi. 7 yıl garantisi de dahil bu fiyata. 75tl falanda oydu sanırım. Pembe makinelerin serisi daha üst model sanırım. 16 programlı canım ama inan kırışık azaltma özelliği var mı bilmiyorum. :44:

hadi ya bayağı iyiye gelmiş desene canım ya:nazar:
bende biraz daha bekliyorum umarım piyasadan kalmaz aşık olduğum renk ve 8kg arıyorduk aşkoşla hep ideal diye battaniye yıkarım diye lg bakmıştık ama bunu görene kadar bayıldımmmmm...:69:
inş.1500-160 düşse hemn alcam taksitle yaa:19:

hadi ya bayağı iyiye gelmiş desene canım ya:nazar:
bende biraz daha bekliyorum umarım piyasadan kalmaz aşık olduğum renk ve 8kg arıyorduk aşkoşla hep ideal diye battaniye yıkarım diye lg bakmıştık ama bunu görene kadar bayıldımmmmm...:69:
inş.1500-160 düşse hemn alcam taksitle yaa:19:

Evet canım. Az yakan makineleri ülke olarak tasarruf edebilmek için hükümet indirime sokuyomuş daha fazla satılsın diye ona denk geldi bizim de kısmet işte. İnşallah indirime girerde sende alırsın istediğini canım. Bu bordo olanda 8kg. 1200devir. Pembe modelin piyasadan kalkıcağını sanmıyorum daha yeni çıktı sayılır zaten. Pembenin rengi çok cırt değil mi canım ya bizim burda ki arçelikte gördüm çok cırt bir de fosforlu gibi. Pek kullanışlı olucağını sanmıyorum görsellik olarak. Herşeyi ona uygun alman lazım banyondaki :44:
Bu pembe dediğin dimi? 2000tl. $arcelik-renkli-camasir-makine.webp

Evet canım. Az yakan makineleri ülke olarak tasarruf edebilmek için hükümet indirime sokuyomuş daha fazla satılsın diye ona denk geldi bizim de kısmet işte. İnşallah indirime girerde sende alırsın istediğini canım. Bu bordo olanda 8kg. 1200devir. Pembe modelin piyasadan kalkıcağını sanmıyorum daha yeni çıktı sayılır zaten. Pembenin rengi çok cırt değil mi canım ya bizim burda ki arçelikte gördüm çok cırt bir de fosforlu gibi. Pek kullanışlı olucağını sanmıyorum görsellik olarak. Herşeyi ona uygun alman lazım banyondaki :44:
Bu pembe dediğin dimi? 2000tl. Eki Görüntüle 418251

hayatım ben her sabah önünden geçiyorum işyerimin köşesinde sayılır:)
pamuk şekerden biraz koyu yok böyle fuşya değil tabiki yaa
ben banyomu pembe yapmayı planlıyorum aşkoşada söledim uyar dedi oda lilayı çpk sever bende 2rengi birbirne çok yakıştırırım makineyi alsam dolaplar beyaz ohh miss başka aksesuara gerek yok:9:
ama inş.alabilirim:( haberin olursa söle cnm emi ist.dasın dimi?

Back
X