bunlarda bizim firmanın hamile kıyafetleri bakmadan geçmeyin çok güzeller

_armine_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.106
1
0
İstanbul
bunlar bizde dikilip hazırlanıp yurt dışına gidiyo aslında daha güzeller ama makinadan dolayı renkler canlı durmuyo yakından dahada hoş daha güzel modellerde var eklemeye devam edicem :1:

canım ya bunlar ünlü bi firmanın malları bizim şirkette dikilip yurtdışına gidiyo özellikle çok rahat kıyafetler hamile kaprileri kapşonluları falan çok tatlı..birde hamile giysileri çok pahalı valla sen nerde oturuyosun ?

canım zaten normal giyim çalışıyoruz ama ben aldığımı hep millete dağıtıyorum nedense :D koskoca şirkette heryer giysi ben kendime3 tişört aldım okadar miğdem bulanıyo artık tişört görmekten :D

Ben kütahyadayım. Burda özellikle hamile kıyafeti bulmakta çok zorlanıyoruz. Mecburen sadece kıyafet için istanbul, eskişehir, bursa gibi yerlere gidiyoruz. Hamile kıyafeti var ama satış yapan yerlerin ya modadan haberi yok yada bütçeleri onları getirmeye yetmiyo. Beli lastikli kumaş pantolon için kütahyada gezmediğimiz mağza kalmadı. En sonunda ykm de buldum. 1 Kot pantolan 100 lira. Bana çok pahalı geldi. Çalışan bayan olduğum için kumaş pantolon aldım oda 79 lira. Aynı kumaştaki pantolunu başka yerden 30 alabilirsin. Adı hamile pantolonu olunca tabi fiyatta 2 - 3 misline çıkıveriyor.

Ben kütahyadayım. Burda özellikle hamile kıyafeti bulmakta çok zorlanıyoruz. Mecburen sadece kıyafet için istanbul, eskişehir, bursa gibi yerlere gidiyoruz. Hamile kıyafeti var ama satış yapan yerlerin ya modadan haberi yok yada bütçeleri onları getirmeye yetmiyo. Beli lastikli kumaş pantolon için kütahyada gezmediğimiz mağza kalmadı. En sonunda ykm de buldum. 1 Kot pantolan 100 lira. Bana çok pahalı geldi. Çalışan bayan olduğum için kumaş pantolon aldım oda 79 lira. Aynı kumaştaki pantolunu başka yerden 30 alabilirsin. Adı hamile pantolonu olunca tabi fiyatta 2 - 3 misline çıkıveriyor.

aynen öyle canım dediğin gibi çok pahalı en uygun üst 40-50 tl sana fikir verebilirim
----- a bak ordan netten sipariş verebilirsin :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X