Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

Hepsi çoookk güzeller tatlımmm güle güle kullan

Ayşegül duyy sesimiiii, artık ikea ya gitme zamanımız yaklaşıyor tatlımmm

ikea ve englsıh home ürünleri ile doldu yine bu çeyiz:)

Harika şeyler almışsın canım .

Şamdan ve resimçecçerevesini kaça aldın canım .

ikea ve englsıh home ürünleri ile doldu yine bu çeyiz:)

Harika şeyler almışsın canım .

Şamdan ve resimçecçerevesini kaça aldın canım .
aynen englısh home ve ıkea askı bıtmıo:) resım cercevesı 9 kusur sanrım, şamdan da aynı sekılde 9 kusur yanı ıkısıne de duz hesap 10 tl dıyebılrız, oldukca ekonomık:)

canım aldıklarını gulle gule kullan cok guzeller

çok teskeur ederm canım:)

hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan

tesekurler daha guzellerıı senın olsun:)

canım yeni cicilerin çok şeker çok güzel güle güle kullan

tesekkur ederım begenmenıze çok sevındım:)

İkea beyaz feneri bulmuşsun Ben gittiğim de yoktu Bende gidicem en kısa zamanda çok güzel yeni cicilerin

evet canım beyaz fenerden aldım bende ne zmandır almak ıstıodum yalnız bende pembesını cok ıstıyrm ama pembe bulamadım ıkeada, ama gıttıgıdıyorda satan dukkanlar var haberın olsun senın almak ıstersen, ben sanırım ordan pembe sıparıs verıcem

kızlar bencede en kısa zamanda gıtmelısınz çok guzel şeyler var, bende en kısa zmanda bırdaha gıdıcem cunku ıstedıgım herseyı alamadım otobusle gıdıyrm tasımak sıkıntı oluo cunku anca parca parca artık..

aynen englısh home ve ıkea askı bıtmıo:) resım cercevesı 9 kusur sanrım, şamdan da aynı sekılde 9 kusur yanı ıkısıne de duz hesap 10 tl dıyebılrız, oldukca ekonomık:)

:) çok uygun englısh home ürünleri kampanyada mı yoksa normal fiyatları mı bu kadar ?

Peki

bu ürün var mı ?
Ben cevahir avm ye baktım bulamadıydım ? sen nereden aldın canım ? bu arada güle güle kullan :)

canım englısh home da zaten uzun suredır kampanya var ındırımlerı fıyatları bunlar, ben umranıye magzasından aldım bu resımdekı urunude gormedım sanırım ama onlıne satısında var dıye hatırlıyrm bı bak ıstersen, çerceve ıkeanın onun normal fıyatı bu.

canim hepsi cok guzel gule gule kullan.....banyo setini nerden aldigini sora bilirmiyim?? Cok ciciymisler:))

canim hepsi cok guzel gule gule kullan.....banyo setini nerden aldigini sora bilirmiyim?? Cok ciciymisler:))

cok tesekur ederim canim.banyo setim benimde ceyizimde en asik oldugum parca diyebilirim herkes te cok begenio gercekten:)markasu furrow modelide pretty canim internetten online aldim canim evimm.com da faln suan bildigim kadaryla satista gecenlerde gormustum cunku umarim bulursun:)

herşeyin harika. kısaca bayıldım diyebilirim :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…