- 2 Ağustos 2013
- 37.225
- 120.619
- 798
Bence gelecek eski üye aktifte sanırımHiç boşuna yazmasını beklemeyin arladaşlar
Geçenki Flörtüm çok lüks yaşıyor konusu takip edenler bilir merakta bırakıp 1 mesaj yazdı bi daha yazmadı bu konu sahibi de en fazla 1 mesaj yazacak sonra sırra kadem
Valla ya bende aynıHeyecanla bekliyorum sürekli girip çıkıyorum ama bir haber yok daha
Dünden beridir giriş yapmamış konuyu açıyorsun konuna bi bak yani ne yazılmış ne çizilmişBence gelecek eski üye aktifte sanırım
Nevriyenin eline kimse su dökemezHiç boşuna yazmasını beklemeyin arladaşlar
Geçenki Flörtüm çok lüks yaşıyor konusu takip edenler bilir merakta bırakıp 1 mesaj yazdı bi daha yazmadı bu konu sahibi de en fazla 1 mesaj yazacak sonra sırra kadem
İnşallahDünden beridir giriş yapmamış konuyu açıyorsun konuna bi bak yani ne yazılmış ne çizilmiş
not: bu mesajı görüp girer belki
Nevriye kim hiç tanışmadımNevriyenin eline kimse su dökemez
Okuma okuma merakta kalırsın yoksaNevriye kim hiç tanışmadım
Yarım kalan hikaye Nevriye Budak, bir gelinin söğüșlenme hikayesi...Nevriye kim hiç tanışmadım
Okuma okuma merakta kalırsın yoksa
Teşekkürler kızlarYarım kalan hikaye Nevriye Budak, bir gelinin söğüșlenme hikayesi...
Sizin yüzünüzden bir yarım kalan hikaye daha okuyacağım şuanYarım kalan hikaye Nevriye Budak, bir gelinin söğüșlenme hikayesi...
Mesaiye gider gibi gece gündüz buradayız.Hu huuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?