Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Valla arkadaşı güzelce reddetmiş. Eşinizi aradığınızda aynısını iletmek zorunda değildiniz. Eşimin arkadaşları gelecekmiş hiç haberim yoktu canım yer yok diyebilirdiniz. Yani herşeyi ödemek de ne alaka. Onunkini bırakın ödemeyin o ödesin. Ne münasebet. Saçma sapan.

Ya hadi herşeye tamam dedinizde , misafirhanede neden diğer odada o kız değilde eşiniz kaldı. Olayın enn saçma kısmı da burası bence
Muhtemelen kiz tek basina kalmasin rahatsiz eden pesine takilan vs olmasin diye dusunduler. Bizim de kizimiz var dedikleri icin ben boyle dusundum.

İnanın başkası yaşasa ne saf insanlar derim ama basiretimiz cidden bağlandı.
Şöyle düşünün, sayenizde gittiği yerde arkadaşım dediği kadının başı ağrımadı. Anladığım kadarıyla o kadın da başından savmış. Son dakika haber verip size geleceğim diyen bir tipten bahsediyoruz neticede.
Bir nevi sevaba girmişsiniz o kadını kurtararak, yoksa buraya konu açan o olacaktı

Konu sahibi son durum ne?

Ailecek kahvaltı yapıyorlardır şimdi. Sonuçta bu kız da aileden artık.
Yaaa Sabah eşime anlattım konuyu direk şey dedi 'Adamın kızla bi ilişkisini mi var acaba başka türlü açıklayamıyorum durumu' Sonrada şey diyor, çok pembe dizi izlemişim böyle absürd durumlar anca öyle olur napayım

En baştan ben böyle bir teklife evet demezdim. Araba dolu çocuğun eşyaları var yer yok. Kendi ailece gittğiniz yerlere asla birini almayın hep çıkar bi aksilik

Ben de az önce anlattım eşime. Adam iki kadını birlikte tatile götürmüş dedi şakayla karışık. Sonra da ben eşimle aynı odada kalmayacaksam ne işim var tatilde öyle saçma şey mi olur dedi. Bizimkiler sorunlu demek ki. Bizim kızımız yok bir de, ondan olabilir.

Hani oraya kadar goturmek mantiksiz da,hadi goturdum bi an donup iyi mi boyle?Sana da program cikti piyangodan falan derim yani.Deli mi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…