merhaba arkadnaşlar bende evdeyım kocagun ve bişilerle ugraşmak ıstıyorum ama bılgı sıfır:):)nasıl yapılır neler lazım şema dedıgınız ne kasnaksız olmuyomu falan lutfen yapan arkadas bana ayrıntılı bılgı versın bende saate bayıldım.şema falan denmiş ondan yollayabılırmısın bana bıde nasıl mesela aldık etamın dedıgınız şeyı buyuk metreylemı alcaz nasıl saycaz mınıcık seylerı off cok soru sordum nekadarına cevap verırsenız verın:):)cok sagolun şimdiden
slm arkadaşım bende bayılırım etamine.senin işlediğin etamin kumaşının markası nedir.ne diye aldın onu merak ettim.ben ankaradayım bizim burda fransız etamini diye satılıyor.ben bunlardan perde yapmak istiyorum.kafamda tasarladım ablam yaptı hemde yatak odasına muhteşem ötesi oldu.en kısa zamanda yapcam.senden haber bekliyorum.[/QUOTE
merhaba arkadaşım:) benim işlediğim etamin dmc ince delikli kendinden simli bir etamin her rengi vardı simsizi de vardı :) ben şatavatı severim onu da simli aldım :) ince delikli etamin alırsan desen daha güzel duruyor yani kareler küçük büyük olduğu zaman desende büyüyor inşallah işine yarar kolay gelsin :)
canım hepsi cok guzel.bana şu ördeklerın oldugu semayı yollarsan sevınırım bıde ama ben şemadanda anlamamkı tek bıldıgım xxx yapmak başka sekıl oluyomu bunda ben başka bişi bılmıyorumda:):)
slm arkadaşım bende bayılırım etamine.senin işlediğin etamin kumaşının markası nedir.ne diye aldın onu merak ettim.ben ankaradayım bizim burda fransız etamini diye satılıyor.ben bunlardan perde yapmak istiyorum.kafamda tasarladım ablam yaptı hemde yatak odasına muhteşem ötesi oldu.en kısa zamanda yapcam.senden haber bekliyorum.
çok sagol canım ilgin için:)
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar sabır işi valla bu dimi
çok şirin olmuşlar.
çok hoş olmuşlar ellerınıze saglık
canım hepsi çok hoş. sattığın internet siteleri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?