- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Ewd 4 yilda 40 yillik evli gibi hayatimiz kv cok problemlerimiz oldu esimlede haliyle kv benim ailemle esim yine ailemle herkez birbirine girdi simdi zar zor tekrar aralari duzeltmeye calisioruz ama kafam cok karisik bi yanim git bu adamdan adam olmaz dior bi yanimda cocugum icin bira daha savas dior.anladıgım kadarı ile evliliğiniz cok sıknıtılı cok inişli cıkışlı önce bir işe girin madem senin paran benim paran muhabbetini kaldırın ortadan herşeyiniz ortak olsun . birazda ılımlı olun belki eşinizde değişir zamanla anlasılan yasananlar onuda yıpratmıs su an ilgiden alakadan cok daha agır proplemleriniz var sizin.
Cocuguma ve kendi ihtiyaclarimi karsilarim diorum ya da birikim. Bez mama zaten almali ama ekstradan al su parayi belki atiyorum sacini kestirirsin veya disarda canin bisey ceker demez annem yaninda anneme soyle ben onun parasini veririm herseyi kv soyleyemem ki sonucta o degil benim esim. Son bi kac aydir para verior oda 10 tl en fazla 20 tl oda duzenli degil kredi karti borcumuz var 1.500 kadar maasi bu arada 3.500 4.000 arasi araba yenileyecek o oturdugum ev tadilat istiyor 4 senedir yapacagim yapacagim baska bisey yok ben ozeniyorum arkadaslarimin evlerine skir skir heryer benim evim akior eski bina catisiz bende istiyorum en azindan bi cati bi kalorifer hala bekliyorum iste yapamayacagini bile bile.
Ewd 2 hafta boyunca 12/12 calisti allaha sukur guzel para alioruz ama sorsaniz hep para yok ailemin aldigi kiyafetler var daha dolabimda soruyorum ne yapiosun e gaz aldim sigara cocugun masrafi dior kus alior kus satior tamam diorum hadi kredisi var ona oduyor tas catlasin 2 tutsun hepsi diger kalani nerde diorum e onu yaptik bunu yaptik ya bazen bilmiyorum bende nereye gitti dior ara ara benim bankada birikmis 1500 liram var dior para sakliomus yani benden onu ogrendim hep yok agzinda kv sordum bende bir kurus parasi varsa cigerimden ciksin dior napio bu oglan parayi dior sor diorum ben karismam evlendi simdi hic karismam dioryahu maaşıda az değilmiş ki bu adamın biz iki kişi calışıyoruz bu kadar gelirimiz var.. 3500 bin..
neyin sıkıntısı bu her ay nereye gidiyor bu kadar para
ortada boşanılacak kadar cok ama cok büyük sorunlar yok benceEwd 4 yilda 40 yillik evli gibi hayatimiz kv cok problemlerimiz oldu esimlede haliyle kv benim ailemle esim yine ailemle herkez birbirine girdi simdi zar zor tekrar aralari duzeltmeye calisioruz ama kafam cok karisik bi yanim git bu adamdan adam olmaz dior bi yanimda cocugum icin bira daha savas dior.
Esimi ben yonetemiorum annesi yonetior annesini dinlior anneside bana yonetme hakki vermior aslinda istedigim nokta bu ama nasil basaricam nasil bi yol izlicem bilmiorum.Erkekleri ya eşleri yönetiyor yada anneleri, yuvayı dişi kuş yapar derler biraz ılımlı olarak eşinizle gelecek planları yapın ortak bütçe oluşturmaya çalışın.
Haklisiniz uygun bi ortamda konusacaklarimi kafamda hazirlayip son bir kez konusmayi deneyeyim belki ise yarar.ortada boşanılacak kadar cok ama cok büyük sorunlar yok bence
evini cocugunu sizi ihmal etmiyorsa bu evlilik sansı hak ediyor..
ben olsam sizin yernzde kv alır karsıma saglamca konuşurm birdaha ogluna para vermemesi gerektiğini böyle yaparak evliliginiz kötü bir sona sürüklediğiniz eşinizin annesine güvenip rahat davrandığını aile bilincini oluşturamadını oglu böyle ypamaya devam ederse boşanacagınızı söylerim belki kadına dank eder.
daha sonra alırım eşimi konuşurum karsıma anlatırım güzelce derdimi sart koşarm. saglam bir rest cekerim oluyorsa olur olmuyorsa biteceğini söylerim..eğer sartlarınızı kabul ederse yeni bir adım atarak başlarsınız bir işe girerek mesela ilk olarak daha sonra herşey cözülür.. ama adım atması önemli ve sizin bir duruşunuzun olup emin konuşmanız yoksa bu devran böyle gider.
bencede deneyin ama ilk olarak kv niz ile konuşun yalnız kararlı oldugunuzu emin oldugunuz gösterin saglam bir konuşma yapın yoksa böyle gider dediğim gibi.. eğer işe yararsa zaten bir iş bularak başlarsınız devamı gelir. ılımlı olun eğer ki eşiniz adım atarsa.. 33 yaşında koskoca adamı annesi yönetmesin artık bir höst diyin sunlara yaHaklisiniz uygun bi ortamda konusacaklarimi kafamda hazirlayip son bir kez konusmayi deneyeyim belki ise yarar.
Kv cok gozu acik bir kadin ya isin oteki boyutunda bi is ceviriolar anali ogullu tam kestiremiorum kv konustum ama oglu aradi az once yok para vermicem dedi esimde tamam bi daha sormam dedi sonra annesini aradi tekrar para istedi anneside verdi anlayamiorum kv oglundan mi cekinior tepki gosterir die bi daha uygun bi anda basbasa oglu olmadan tekrar konuscambencede deneyin ama ilk olarak kv niz ile konuşun yalnız kararlı oldugunuzu emin oldugunuz gösterin saglam bir konuşma yapın yoksa böyle gider dediğim gibi.. eğer işe yararsa zaten bir iş bularak başlarsınız devamı gelir. ılımlı olun eğer ki eşiniz adım atarsa.. 33 yaşında koskoca adamı annesi yönetmesin artık bir höst diyin sunlara ya
Kv aldim karsima konustum boyle boyle hicbirseye yetisemior seninle hala gobek bagi bir die birak buyusun artik yardim etme adam olsun dedim yapamiorum evlat dior ama artik birakacagim ne yaparsa yapsin dior oda ne tavir sergileyecegini ogluna karsi bilmior ya da tepkisinden cekinior.
Tekrar deniyecegim daha kararli sekilde.Evliliğiniz için KV bunu yapmalı ama tavır da alsa eşiniz bunu yapmalı bir kere daha konuş derim
Tanıyarak severek mi evlendiniz?Öncelikle bunları yazma amacım birincisi iç dökme ikinciside olumlu olumsuz hem eleştiriye açığım hemde fikir ve önerilerinizi merak ediyorum.
Eşimin davranışları hal ve hareketlerinden memnun değilim ilgisiz sevgisiz şakaya gelemeyen cilve yoksunu kaba tabirle odun bir adam. Çevremi gözlemliyorum kimi erkek kapısını eşi açsın ister kimi sabah kahvaltısını hazırlamasını bana ihtiyacı olsun istiyorum veya istekleri olsun istiyorum ama benim eşimde bunlar yok herkez eşiyle fotoğraf çekilir el ele diz dize bizde öyle bir poz dahi yok bende özeniyorum bişeylere şakalaşmak istiyorum ama o hevesimi kursağımda bırakır hep ağzında sakız gibi para yok para yok ruhum aç cebim aç parada bi yere kadar huzur benim için daha önemli olan aşk. Bana düşkün olsun istiyorum herkez ev alır akıllı yatırımlar yapar benimki annesinden para ister annesinin ağzına bakar tam istediğim gibi bi eş değil ben mi abartıyorum ben mi çok birşeyler umuyorum bilmiyorum sizde fikirlerinizi söyleyin uzun oldu yorumlarda anlatırım dahasını.
Yazıklar olsun bunu diyen kocaya paranın yarısı onunmuşEsim 33 ben 29 4 yıllk evliyiz. Ben basvuru yaptim haber bekliyorum ona bile simdiden paranin yarisi benim vermeyeceksen hic calisma dior.
4 yillik gorucu canm. Oturuo aksine butun gun iste. Yas farkimizda 4.Tanıyarak severek mi evlendiniz?
Kaç yıllık evlisiniz ? Eşiniz ağır iste calışıyor yoruluyorsada belki ondanda böyle yapıyor olabilir. Yada yaş farki çoksa..
Amiiin bende biliorum ama cocugum var die mecbur katlaniorumYazıklar olsun bunu diyen kocaya paranın yarısı onunmuşparayla satın alacak değil ya güzel iltifat sevgi sözler yaşıda küçük değilmiş görüşü görgüsü bu kadarcık bundan ötesi çıkmaz bu adamdan size hayır gelmez Allahım ıslah etsin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?