Bunlari hicbir erkekte bulamayacak miyim artik?

Gecen gun bir konu acmistim 2 senedir arkadas oldugum bir insanin ilginc bir sekilde israrla ara ara kendini hatirlatmasi fakat daha somut bir adim atmamasiyla ilgili olarak. Hoslaniyordur diyenler oldu ama bir art niyetin oldugunu tam 2 senedir hissediyordum ben.

Dun yakinimda olan bir arkadasina gelmis ve gecenin yarisinda "Gecelikle mi dolasiyorsun hep boyle?" diye bir mesaj atti. Ben sok tabii. Oyle bir sey mumkun degil cunku gecelik giymem. Anlamadigimi belirtince o zaman ayni apartmanda baskasini gormus olabilecegini yazdi. Daha sonra ileri giderek cok fena oldugunu, sertlestigini falan acik acik yazdi. Neye ugradigimi sasirdim ve hicbir sey yazamadim.

Cok ofkeliyim. Boyle bir muhabbete meyil verecek herhangi bir tavir sergilemesem de hislerime ragmen boyle bir adami 2 koca sene hayatimda tuttugum icin igreniyorum kendimden.

Nasil olur ya? Naberden oteye gitmeyen bir muhabbetin olan bir insani/arkadasini boyle bir muhabbetin icine nasil cekersin? Bu ne cesaret? Bu ne terbiyesizlik? Bu ne yavsaklik?

Edep? Haya? Neredeler bunlar ve ben bunlari hicbir erkekte bulamayacak miyim artik?

Edit: Upuzun bir mesaj yazarak engelledim her yerden.
Bence gecelikle gordugu kimse yoktu size yem atmis bana kalirsa.. en duzgun dedigin erkekler bile boyle hayvanlasabiliyor. Daha evlenmeden once univ zamani komsunun oglu da bana yurumustu onun annesiyle annem bi yere.gtmisti evde tek oldugumu biliyordu liseden de arkadas gibiydik cok konusmasakta bana evde teksin ya gelim mi dedi cinselligi ima eden bir ifade kullandi tersleyince daua da selam veremez oldu smdi nadir selam verir. Ama acik acik sertlestim yazmasi tuhaf sevgilim bile o ifadeyi kulllanmamisken arkadas olarak gordugum biri kullansa sanirim bende ne yazacagim ilk basta dusunemem.ama.sonrasinda engellediysem.engeli kaldirir icimi.kusar yeniden engellerim.

Gecelik bile giymiyon komple cıbıldak dolanıyon adam sertleşincede vauww :KK70:

Yani erkeğinde kadınlarında farklı farklı beklentileri var ama herkeside aynı kefeye koymamak lazım tabi.

Yani kimse kimseye bi çıkarı,beklentisi olmasa yaklaşmıyor zaten buda böyle bi tipmiş demek ki.

Back
X