Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen petshoplardan hayvan satın almayın nette bir çok kişi evcil hayvanına bakamadığı için sahiplendiriyor onları görmezden gelmeyelim onlar petshop maduru oucak hayvanlar lütfen parayla hayvan satın almayın petsoplarda hayvan satışları bitsin artık.
2013 Ocak ayı itibariyle petshoplara hayvan satışı yasaklandı..
Ruhsatı olan ve gerekli koşulları sağlamış (dükkanın metrekaresi vs) olan petshoplarda satış olabilecek sadece..
Ben çok karşıyım canlı satışına ezelden beri!
Merhaba, deneyebilirsiniz elbette. En azından şu kar, kış, ayaz, tipi vs hafifleyene ya da bitene kadar. Bir de alerjiniz hayvan tüylerine mi başka şeylere mi? Benim de alerjim var (toz, toprak, ev bilmem neleri ve bir kaç şey daha) ama köpeğim var mesela. Kedileri de kucağıma alıp sevebiliyorum. Alerjinizin neye olduğu önemli.Merhaba arkadaşlar bende çok seviyorum hayvanları ama hem alerjim var hem korkuyorum kaç gündür aklımda soğuklar olunca daha çok takıldı aklıma balkonum. Var perdeside var orada bakabilirmiyim ki
Hepsine elim en son köpek yavrusu aldı eve 10 tane iğne yedim nefesimi kestiMerhaba, deneyebilirsiniz elbette. En azından şu kar, kış, ayaz, tipi vs hafifleyene ya da bitene kadar. Bir de alerjiniz hayvan tüylerine mi başka şeylere mi? Benim de alerjim var (toz, toprak, ev bilmem neleri ve bir kaç şey daha) ama köpeğim var mesela. Kedileri de kucağıma alıp sevebiliyorum. Alerjinizin neye olduğu önemli.
Güzel düşünceniz için de teşekkürler.
Çok geçmiş olsun, demek hayvan tüyüne alerjiniz var.Hepsine elim en son köpek yavrusu aldı eve 10 tane iğne yedim nefesimi kesti