- 22 Eylül 2011
- 179
- 47
- 298
- Konu Sahibi Geveze Sirin
-
Kadıköy'de Patara diye bir dükkan var, sanki orda bu tarz elbise bulabilirsiniz gibime geldi.
bastan pembe elbiseyi
ve sonlardan lila elbiseyi begendim ben..
:) anlıyorum da siz mesela bunlara benzer bu tarzda görmüşmüydünüz hiç mekan olur yer olur istanbulda bu arada :))
olsun teşekkür ederim yinede :)canim kusura bakma öyle atladim saf gibi..
daha dogrusu elbiseleri görünce direkt aklima gelen hangisi olsun sorusu..
ben istanbulda yasamiyorum malesf.. umarim bulursun
katiliyorum bende onlari begendim2 yada 3 güzel
Şu diz bilek arası abiyelerden debenhams'ta gördüm ben sadece. Orası da ingiliz menşeli olduğu için tarzları paylaştıklarına benzeyen şeyler var birebir aynı olmasa da.
Topshop tabi ya unutmuşum yemin ederim mağazanın varlığını orayada bakayım :)Topshop a baktın mı? Topshop ta harika kıyafetler elbiseler oluyor tavsiye ederim
Bakırköyü çok duydum bana uzak ama orayada gideceğim mutlaka çok sağolun öneriniz için :)İstanbul Bakırköy alt çarşıda benzer modeller var. Ağır taşlı eski moda gibi değil artık abiyeler, gayet zarif ve asil.
Hatırlarsanız bekliyorum mutlaka gerçi bunlar asos ta yani nerde olduklarını biliyorum ama hem zamanım sıkıntılı hemde denemeden almak konusunda kötü tecrübelerim var ve tabi birde gümrüğü aşıyor çoğu ondan örnek olsun diye koydum sizde mutlaka çok benzerini görmüşsünüzdür :)En alttaki siyah nakışlıyı nerde gördüm ya?
Beğenmiştim de. Süper birşey.
Ama hatırlayamadım. Hatırlarsam yazarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?