Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum; Ben oldum olası oje, tiner,aseton, uhu,naftalin. boya. benzin kokularını sevmişimdir:bbo:
Normal değil biliyorum:bbo:
Ama merak ediyorum benimle aynı anormalliği paylaşan kaç kişi var???
Yoksa şahsıma münhasır mıyımyerimseniben
al benden de okadarkaydirigubbakcemile5bide ayakkabicilara yada daha cok ayakkabi tamir eden yerlere girildiginde okoku varyahic cikmak istemem ordan:bbo:
bütün hepsinede bayilirim,hepsini cok seviyorum,yani yanliz degilsin canim,bazen sanki as erer gibi,koku ermesi oluyor,ama tinerden korkuyorum o yüzden fazla koklamam Allah korusun bagimlilik falan yapar,birde naneyi cok severim,vicksin kokusuda cok güzel oluyor..............
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum; Ben oldum olası oje, tiner,aseton, uhu,naftalin. boya. benzin kokularını sevmişimdir:bbo:
Normal değil biliyorum:bbo:
Ama merak ediyorum benimle aynı anormalliği paylaşan kaç kişi var???
Yoksa şahsıma münhasır mıyımyerimseniben
Bende bayılırım bunların kokusuna en çokta benzinli arabanın egzozundan çıkan duman kokusuna, nescafenin ilk açıldığında, türk kafsenin ilk çekildiğindeki kokusuna bayılırım.
benzin kokusuna bayılırım her benzinciye girdiğimizde gizlice camı aralar burnumu cıkarır hmf hımf hımff o kokuyu içime çekerim bence süper bişey mutlu bile oluyorum o kokuyu duydugumda =)
birde yanık kokusunu severim.ama benzin ilk sırada