bunlarla nasıl baş edeceğim ben :(

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
merhabalar
ben 5 senelik evliyim eşim evlatlık şu an evlatlık alan ailesiyle yaşıyo alt üst oturuyoruz
asıl sorunum eşimin biyolojik olan ailesi
evlenmeden önce eşim evlatlık olduğunu bilmiyordu ..onlarlada görüşüyordu yakından akrabası sanıyordu onları ..benle çok uğraştılar nişanlıyken ama eşime anlatmıyordum hiç bişey
neyse evlendik 2 ay sonra bunlar telefonda eşime anlatmışlar herşeyi biz senin gerçek aileniz seni evlatlık verdik oraya diye
eşim araba kullanıyormuş anlattıklarında
yanlarına hesap sormaya gidecekmiş ama beni düşünüp gitmemiş Allah'a havale etmiş onları ama sildim sizi hayatımdan çıkın diye konuşmuş..
bu arada sözde babası olacak kişi hastanede yatmıştı 2 sene önce felç geçirdi yatıyo şimdi..ben eşimi o zman bile gönderdim yanına ..bişey olur pişman olursun gitmediğine diye
biz nişanlıyken çok geeliyolardı bize bana anne baba dedirtiyolardı kendilerine düşünün eşime annelik babalık yapmamışlar ama eşi olacak birine anne baba dedirtiyolar ..eşim en çok ta ona sinir oluyo ..bende demek istemiyordum ama sonra öğrendiğinde bana kırılır diye ses çıkarmıyodum
10 ay nişanlı kaldık hep onlarla içli dışlı olduk aynı yerde yaşıyorduk çünkü
şimdi keşke bana baştan anlatsaydın herşeyi diyo ..bende kendine bişey yapar diye korkuma anlatamıyordum
asıl meselem eşim onlarla görüşmk isemiyo onlarda suçu bana buluyo sürekli arkamdan hakaret ettiklerini duyuyorum ayırdı bizi diye konuşuyolarmış
bana o kadar yaptıkları şeylere rağmen nişanlıykende görüşüyorduk evlenincede gidiyorduk yanlarına eşim öğrendiğinden beri görüşmüyoruz suçlu ben oluyorum kendileri anlatmasaymış yanı sanki ben demişim eşimi evlatlık verin diye suçlusu benmişim gibi davranıyolar
6 tane çocuğu var eşim en küçükleri ..kız istiyormuş sözde annesi olucak kişi ..erkek olunca çöpe atın gitsin demiş elim ayağım titriyo sinirden bu kadın şimdi bana hakaret ediyo ayırdı bizi diye
dün duydum görüntümle ilgili konuşmuş iyice sinirlerim zıpladı burdaki ailesi herşeyi söyleyebilir bana eşimin üzerinde çok emekleri var çünkü ama o ne hakla bakmadığı çocuğun eşine konuşabiliyor şimdi
eşimde arayıp konuşalım diyo kim oluyoda konuşuyo arkamızdan diye
sizce ben mi abartıyorum kim haklı burda sizce ?

Eşiniz değer vermiyor sizde bence söylediklerini önemsemeyin bile kulağınızı tıkayın.Mutlulugunuz için :KK43:

haklısınız. ama boşverin.

emin ol millete anlatınca millet de onlara diyordur şimdi mi geldi aklınıza oğlun olduğu...

anlayan insanlarsa, bu onlara yeter. ha zaten anlamıyorsa, zaten ne yapsanız boş..

arayıp konuşsanız ne değişecek mal belli
bence siz kafaya takmamaya çalışın muhattap olmayın... siz ne yaparsanız yapın onlar konuşmaya devam edecektir... eşinize onlarla ilgili birşey duyduğunuzda söyleyin yarın birgün yanyana gelirsiniz patlarsınız falan adam ne olduğunu bilsin ama muhattap olmayın

mesafenizi koruyun... olabildiğince uzak durun
gidip kavga etseniz de yine siz suçlu olacaksınız doldurdu getirdi diyecekler ama eşinize değişen birşey olmaz demeyin...
eşiniz gidip konuşmak istediğinde herşeyin daha kötüye gitmesinden korktuğunuzu eşinize hiç bakmasalarda yarın birgün suçlu olmak istemediğinizi duymamazlıktan gelmek istediğinizi söyleyin... iyimser görünün her daim

Haklısınız ama öyle konuşmaya falan gitmeyin bence. Okadar zaman kötü bişey olmasın diye sakladınız, o yüzleşmede korktuğunuz şey olmasın.
Siz kendinizi bildikten sonra he diyin geçin. Önemli olan eşinizli huzurunuz, onu bozmasına izin vermeyin.
yanlarına gidemeyiz çok uzağız onlar başka şehirde yaşıyo
telefondan arayıp hesap sormak istiyo eşim bende bilemedim nasıl yapsak hiç aramasakmı diyorum
ama çok sinirlendim ağladım bide akşam haksızlığa gelemem ben hiç bana hangi hakla konuşabiliyolar diyorum

Eşiniz görüşmek istemiyor işte. Bunca yaptıklarına rağmen nedir bu sizdeki iyilik perisi merakı? Görüşmeyin olsun bitsin sorun ne?
zaten görüşmek istemiyoruz ki sadece arkamdan konuşmalrına sinir oluyoruz sanki suçlusu benmişim gibi davranıyolar

haklısınız. ama boşverin.

emin ol millete anlatınca millet de onlara diyordur şimdi mi geldi aklınıza oğlun olduğu...

anlayan insanlarsa, bu onlara yeter. ha zaten anlamıyorsa, zaten ne yapsanız boş..
uğraşmaya değmezler aslında dediğiniz gibi ama sürekli konuşuyolar sabrediyorum akşam duyduklarımdan sonra sabrım taştı artık

yanlarına gidemeyiz çok uzağız onlar başka şehirde yaşıyo
telefondan arayıp hesap sormak istiyo eşim bende bilemedim nasıl yapsak hiç aramasakmı diyorum
ama çok sinirlendim ağladım bide akşam haksızlığa gelemem ben hiç bana hangi hakla konuşabiliyolar diyorum
Onlar günahlarını yükleyecek birini arıyolar. O konuşsun çevrede kimsenin itibar edeceğini sanmam. Sizde muhattap olmayın,olsun bitsin. Bide eşinizin bile anne demeye dili varmadığı kadına anne derseniz tepenize biner sakın bidaha demeyin bence. Ne annelik vasfı varmışki hesap sorucakmış. Tenezzül bile etmeyin.

arayıp konuşsanız ne değişecek mal belli
bence siz kafaya takmamaya çalışın muhattap olmayın... siz ne yaparsanız yapın onlar konuşmaya devam edecektir... eşinize onlarla ilgili birşey duyduğunuzda söyleyin yarın birgün yanyana gelirsiniz patlarsınız falan adam ne olduğunu bilsin ama muhattap olmayın

mesafenizi koruyun... olabildiğince uzak durun
gidip kavga etseniz de yine siz suçlu olacaksınız doldurdu getirdi diyecekler ama eşinize değişen birşey olmaz demeyin...
eşiniz gidip konuşmak istediğinde herşeyin daha kötüye gitmesinden korktuğunuzu eşinize hiç bakmasalarda yarın birgün suçlu olmak istemediğinizi duymamazlıktan gelmek istediğinizi söyleyin... iyimser görünün her daim
haklısınız akşam dayanamadım ağladım zaten yanında o da arayıp konuşayım ben dedi bugün için bilmiyorum ne yapacağız benimde onlar yüzünden sinirlerim yıprandı zaten en küçük bişeyde kendimi kaybediyorum çok sinirleniyorum hala devam ediyorlar
dediğiniz gibi gidip tartışsak doldurdu getirdi diyecekler çok kolay yalan söyleyebilen insanlar zaten

Onlar günahlarını yükleyecek birini arıyolar. O konuşsun çevrede kimsenin itibar edeceğini sanmam. Sizde muhattap olmayın,olsun bitsin. Bide eşinizin bile anne demeye dili varmadığı kadına anne derseniz tepenize biner sakın bidaha demeyin bence. Ne annelik vasfı varmışki hesap sorucakmış. Tenezzül bile etmeyin.
eşimde böyle söylüyo kendi suçlarını sana yıkmaya çalışıyolar diyo
çevremizdede herkes eşimi haklı görüyo zaten ama olan bana oluyo işte ister istemez sinir oluyorum konuştuklarına
eşim dedirmez zaten ben istesem bile kaç senedir görmüyoruz onları ama lafları yetiyo duyuyorum sürekli

Eşiniz değer vermiyor sizde bence söylediklerini önemsemeyin bile kulağınızı tıkayın.Mutlulugunuz için :KK43:
akşam hiç bişeyim yoktu böyle kardeşim aradı o söylüyo sana böyle böyle dedi diye takmıyayım dedim ama dayanamadım sinirlendim ağladım ..hazmedemediklerinden bana sarıyolar işte

eşimde böyle söylüyo kendi suçlarını sana yıkmaya çalışıyolar diyo
çevremizdede herkes eşimi haklı görüyo zaten ama olan bana oluyo işte ister istemez sinir oluyorum konuştuklarına
eşim dedirmez zaten ben istesem bile kaç senedir görmüyoruz onları ama lafları yetiyo duyuyorum sürekli
Ozaman size bu lafları getiren insanlarla görüşmeyi bırakıcaksınız. Sizi bu kadar üzdüğünü bile bile neden laf taşıyolarki.
...t ürür kervan yürür, hayatınıza bakın kimsenin bişey anlatmasına izin vermeyin.

Ozaman size bu lafları getiren insanlarla görüşmeyi bırakıcaksınız. Sizi bu kadar üzdüğünü bile bile neden laf taşıyolarki.
...t ürür kervan yürür, hayatınıza bakın kimsenin bişey anlatmasına izin vermeyin.
anlatan kardeşim onun yanında konuşmuşlar o da sinir olmuş ben gibi
keşke hiç anlatmasaydın dedim bende

Back
X