Canınız zaten fazlasıyla yamış, birde sözlerimle bunu yapmak istememem ; fakat
Birinci üstünde durmanız gereken konu ; erkek arkadaşınız ''bak aramızdaki muhabbete'' deyip davet etmesi , fakat sohbetinizi beklemeden , '' aramızda birşey var diye düşünüyor'' demesi..Bu çok çirkin bir durum..Nasıl bunu söyleyebilir ? Nasıl sizi böyle zor durumda brakabilir.. ? Bunu bıkmadan usanmadan ona sorun, sorgulayın..
Gerekli tanışma yapılırdı, konuşma uslublarına bakardınız, sonra kadın çıkardı msn'den siz sevgilinizle konuşurdunuz gerekli olanları.. Konuşma uslublarına göre karar verirdiniz.. Ama böyle birşey yapması, medet ya kadın diye adeta kadından yardım istemesi, size ragmen gururunuza ragmen hiç uygun olmamış.
Ben olsam msn'ye eklemesi v.s den önce en çok bu canımı yakardı, beni böyle bir muhabbete soktuğu için ve en çok bu nedenden dolayı ondan uzaklaşırdım.
İkinci olarak , tamam aralarında birşey olduğunu ıspatlamaz bu durum, bu sadece şüphe uyandırır. Ama eşlerin birbirlerine düşen görevleri arasında şüphe uyandırmamakta vardır..
Aralarınız birşey olmayabilir, ama bu durum beni çok üzdü fazlasıyla, hele ki muhattap etmen beni onunla, ona düşüncemi söyleyerek üstelik, benim onurumu incitti.. Sil msn'den ve faceden diye talepte bulunun ama inada sokmadan.
Sizi ikna edebiliyorsa, kırılan gönlünüzün telafisi varsa.. Buna ancak siz karar verebilirsiniz..