bunu adı nedir ALLAH AŞKINA!!

herkesin dini anlayışı yaşantısı kendisinedir. arkadaşın yalan söylüyor öyle bir kadınla hayvan muhabbetimi yapılırmış bulamamışmı başka birisini. valla bu böyle devam eder bence yol yakınken bitir ilişkini yoksa daha çok üzülürsün

Arkadaşımız o tip bir ayrımcılığa girse erkek arkadaşı alevi olmazdı..
Onun söylemek istediği şu ; "sinirden söyledim onuda sinirlendirmek için söyledim" diyor..

_Aquarius_ kullanıcısından alıntı
alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.

burada da dipnot düşmüş zaten. uzatmanın manası yok.. konuyu oralara getirmeyelim. derdini açmış yardım istiyor, polemik yüzünden konusu kapanacak şimdi..

alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.

burada da dipnot düşmüş zaten. uzatmanın manası yok.. konuyu oralara getirmeyelim. derdini açmış yardım istiyor, polemik yüzünden konusu kapanacak şimdi..

haklısın arkadaşım..okadar şey yazmış bu 1 cümlede takılı kalmışlar.kaldıki sinirlendirmek için sölenmiş..ayrımı olsaydı alevi biriyle çıkmazdı zaten..konuya dair yorumlar yapılsın bence..

alevileri sevdiğinizi söylüyorsunuz ama kurduğunuz cümleleri okumuyorsunuz herhalde , lütfen biraz daha dikkat , insan insan olmadıktan sonra neye inanırsa inansın, önce adem olmayı becermek lazım

evet seviyorum ama bana söylediği şeyler vardı şimdi burda uygun olmayan,açıklama yapamayınca evet dediginze geliyor söyleyemediğim için öle bi anlam cıktı.kusura bakmayın.genel olarak arkadaslarım.yanlıs anlaşılmaya meğil verdim sanırım istemeden.

alevileri sevdiğinizi söylüyorsunuz ama kurduğunuz cümleleri okumuyorsunuz herhalde , lütfen biraz daha dikkat , insan insan olmadıktan sonra neye inanırsa inansın, önce adem olmayı becermek lazım

yok arkadasım ben sey için dedim bazı üye arkadaslar kötü yorum yaptım düşüncesine kapıldılar,zaten altta da onun açıklamasını yaptım.evet haklısın yaptıgı oyun gibi geliyor bana oyun bile olsa midem kaldırmıyor.sağol yorumun için teşekkür ediyorum.

haklısın arkadaşım..okadar şey yazmış bu 1 cümlede takılı kalmışlar.kaldıki sinirlendirmek için sölenmiş..ayrımı olsaydı alevi biriyle çıkmazdı zaten..konuya dair yorumlar yapılsın bence..

çok sagoll canım aynen sinirlendirmek için söyledim tabiki de.ayrıca ablamın eşi yani eniştem de alevi.böyle seyler geri kafalılıkta kaldı ayrım olmamalı tabiki.ayrıca not düştüğün için cok teşekkür ediyorum cnku bu konular hassas olunca yanlıs anlaşılabilir.

:53::53:konunun alevilikle ne alakası var yaa,nasıl empoze edilmiş aleviler size böyle anlayamıyorum..o kadar fesat düşünen insanlar var ki tiksiniyorum bu tarz kişilerden..şu saçma önyargınızdan kurtulun artık...
Bu konu kapanır bilgine....o tertemiz insanları da gereksiz muhabbetlerinize karıştırmayın...:20:

bende konunun alevilikle alakasını göremedim...konu sahibi arkadaşın dediğinden ne çıkaracağımı anlamadım!!!!!!!!
Ama lütfen rica ediyorum konu sahibi arkadaştan sıkıntısını düzgün bir şekilde anlatırsa çok iyi olacak,dertler böyle oraya buraya laf atmakla bitmez!!!!!!!

bende konunun alevilikle alakasını göremedim...konu sahibi arkadaşın dediğinden ne çıkaracağımı anlamadım!!!!!!!!
Ama lütfen rica ediyorum konu sahibi arkadaştan sıkıntısını düzgün bir şekilde anlatırsa çok iyi olacak,dertler böyle oraya buraya laf atmakla bitmez!!!!!!!

önceki yazıları okursan anlarsın ne dediğimi.

Canınız zaten fazlasıyla yamış, birde sözlerimle bunu yapmak istememem ; fakat

Birinci üstünde durmanız gereken konu ; erkek arkadaşınız ''bak aramızdaki muhabbete'' deyip davet etmesi , fakat sohbetinizi beklemeden , '' aramızda birşey var diye düşünüyor'' demesi..Bu çok çirkin bir durum..Nasıl bunu söyleyebilir ? Nasıl sizi böyle zor durumda brakabilir.. ? Bunu bıkmadan usanmadan ona sorun, sorgulayın..

Gerekli tanışma yapılırdı, konuşma uslublarına bakardınız, sonra kadın çıkardı msn'den siz sevgilinizle konuşurdunuz gerekli olanları.. Konuşma uslublarına göre karar verirdiniz.. Ama böyle birşey yapması, medet ya kadın diye adeta kadından yardım istemesi, size ragmen gururunuza ragmen hiç uygun olmamış.

Ben olsam msn'ye eklemesi v.s den önce en çok bu canımı yakardı, beni böyle bir muhabbete soktuğu için ve en çok bu nedenden dolayı ondan uzaklaşırdım.

İkinci olarak , tamam aralarında birşey olduğunu ıspatlamaz bu durum, bu sadece şüphe uyandırır. Ama eşlerin birbirlerine düşen görevleri arasında şüphe uyandırmamakta vardır..

Aralarınız birşey olmayabilir, ama bu durum beni çok üzdü fazlasıyla, hele ki muhattap etmen beni onunla, ona düşüncemi söyleyerek üstelik, benim onurumu incitti.. Sil msn'den ve faceden diye talepte bulunun ama inada sokmadan.

Sizi ikna edebiliyorsa, kırılan gönlünüzün telafisi varsa.. Buna ancak siz karar verebilirsiniz..

Canınız zaten fazlasıyla yamış, birde sözlerimle bunu yapmak istememem ; fakat

Birinci üstünde durmanız gereken konu ; erkek arkadaşınız ''bak aramızdaki muhabbete'' deyip davet etmesi , fakat sohbetinizi beklemeden , '' aramızda birşey var diye düşünüyor'' demesi..Bu çok çirkin bir durum..Nasıl bunu söyleyebilir ? Nasıl sizi böyle zor durumda brakabilir.. ? Bunu bıkmadan usanmadan ona sorun, sorgulayın..

Gerekli tanışma yapılırdı, konuşma uslublarına bakardınız, sonra kadın çıkardı msn'den siz sevgilinizle konuşurdunuz gerekli olanları.. Konuşma uslublarına göre karar verirdiniz.. Ama böyle birşey yapması, medet ya kadın diye adeta kadından yardım istemesi, size ragmen gururunuza ragmen hiç uygun olmamış.

Ben olsam msn'ye eklemesi v.s den önce en çok bu canımı yakardı, beni böyle bir muhabbete soktuğu için ve en çok bu nedenden dolayı ondan uzaklaşırdım.

İkinci olarak , tamam aralarında birşey olduğunu ıspatlamaz bu durum, bu sadece şüphe uyandırır. Ama eşlerin birbirlerine düşen görevleri arasında şüphe uyandırmamakta vardır..

Aralarınız birşey olmayabilir, ama bu durum beni çok üzdü fazlasıyla, hele ki muhattap etmen beni onunla, ona düşüncemi söyleyerek üstelik, benim onurumu incitti.. Sil msn'den ve faceden diye talepte bulunun ama inada sokmadan.

Sizi ikna edebiliyorsa, kırılan gönlünüzün telafisi varsa.. Buna ancak siz karar verebilirsiniz..

ne kadar güzel ifade etmişsiniz duygularınızı gerçekten cok teşekkür ederim.beni görmemenize ragmen sizin gibi böyle usanmadan yazan insanlar cok az.ancak bakmak istedikleri sekilde bakıyorlar olaylara o sekilde yorum yapıyor cogu...aslında ben bi oyun oldugunu düşünüyorum,çünkü bi gce oncesinden aramızda bi tartısma gecmişti uyu sen uyu...diye msj atmıstı bana.ben burdan aslında burdann biraz suphelendım.bu tarz bişeyi yapması cok kötü cidden.son aylarda zaten gittikce sorun artıyordu,ne kadar destek olsam da bu son nokta oldu.yaptıgı bişeyin hiçbi açıklmasını göremedim.

teşekkkür ederim yazınız için,biraz düşünmeye ihtiyacım vr sanırım.

aynı şeyler geçiyordu aklımdan. yazmayayım dedim ama dayanamadım.

Alevilikle ilgili değilde insanlıkla ilgili düşüncelerin önemli olmalı. Karaktersiz insanın dini mezhebi memleketi yoktur.
Hayvan muhabbetinden arkadaşlık başlayıp nasıl aleviliğe bağladın bilmiyorum. konu sapmasın diyede uzatmıyorum.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.

imza zhebani :81:

Rica ederim. Sözler bile kafi gelebiliyor insanın ne kadar canının yandığına. En can yandığı zamanlarda değil midir kendimizi ifade edemememiz hatta aklımızda olmayan, hiç düşünmediğimiz sözleri sarf etmemiz..

Aldatma olarak değilde, farklı bir arayış içerisine girmiş belliki. Onu siz tanıyorsunuz; size olan ilgisi azaldı mı, daha az mı bakıyor gözlerinize, tlf. da sıkılıp çabuk mu kapatmak istiyor,hareketlerinizde ya da sözlerinizde hep bahaneler mi arıyor, yaptığınız komik hareketler onu sinirlendiriyor mu yoksa gülümsetiyor mu, (bu küçük görünsede önemli bir noktadır.), hep erken mi uyumak istiyor, çok uzun, ayrıntılı açıklamalar mı yapıyor v.s.

Bunları ve buna benzer soruları sorun kendinize mutlaka , ağırlığa göre karar verin.. Sevgililik dönemi evet unutulmaya bilir, terk etmek zordur, ama inanın ki evlilikten sonra geriye dönmek daha çok şey götürür insandan.. Heleki aldatılarak ayrılmak şuanda canınızın yandığından daha çok yakar..
BU YUZDEN ufak bir sinyal varsa bile önüne ya geçmek gerekiyor, ya da gitmek , hiç arkaya dönmemeye çalışarak.

Uzattım ama; ilgiler azalmışsa ve başka arayışlara yöneliyorsa karşıda ki geri çevirmek çok zor..Evet mümkün oluyor tabiki ama yıpratıcıda olabiliyor.. Ya da sadece anlık bir gaflette bulundu ve bu gafletin tam başında yakaladınız siz onu. Kurtarmak istemek sizin elinizde ama sevgilinizinde buna çabası lazım..Sizin ruhunuzu okşayarak açıklama yapmak zorunda..Tatmin etmek zorunda.

Allah kolaylık versin.

Back
X