bunu adı nedir ALLAH AŞKINA!!

Neden bu kadar alevilik konusu üzerinde durdunuz anlamıyorum..Nedense ''alevi'' kelimesi geçip geçmez çok hassas davranılıyor.. Söylenmeyen kelimeler büyüyor.. Sevdiğiyle aralarında geçen bir kelimeyi ,şuan aklı başka yerde olduğu için futursuzca sarf etmiş sadece. Düşüncesi illaki öyle diye diyemiyebiliyor insan, karşıdaki bir kadın ve kendisini aldatılmış hissediyor, bu da aradan sıvışan futursuz bir cümle sevgilisine söylediği.. Bir hakaret yok bence cümlede.Sadece futursuzluk var ki yanlış ifadede ettiğini kendi yazmış zaten..

Bence konuyu büyütüp birbirimizi incitmeyelim arkadaşlar.. Dilimiz, dinimiz, ırkımız ne olursa olsun ; burası KK, özgürlük, yoğun paylaşım ve sevgi muhabbeti olsun dilimizde.

Neden bu kadar alevilik konusu üzerinde durdunuz anlamıyorum..Nedense ''alevi'' kelimesi geçip geçmez çok hassas davranılıyor.. Söylenmeyen kelimeler büyüyor.. Sevdiğiyle aralarında geçen bir kelimeyi ,şuan aklı başka yerde olduğu için futursuzca sarf etmiş sadece. Düşüncesi illaki öyle diye diyemiyebiliyor insan, karşıdaki bir kadın ve kendisini aldatılmış hissediyor, bu da aradan sıvışan futursuz bir cümle sevgilisine söylediği.. Bir hakaret yok bence cümlede.Sadece futursuzluk var ki yanlış ifadede ettiğini kendi yazmış zaten..

Bence konuyu büyütüp birbirimizi incitmeyelim arkadaşlar.. Dilimiz, dinimiz, ırkımız ne olursa olsun ; burası KK, özgürlük, yoğun paylaşım ve sevgi muhabbeti olsun dilimizde.

kesinlikle!
niye herkes bir yerde takilip kaldi onu anlamadim!
alevilikle alakali kotu bir soz dememiski kiz.
birlikte oldugu insan alevi degil mi?
farkli dusunse birlikte olurmuydu sizce?
yok yere kizin konusu kapanicak!

Son düzenleme:

herkes sizler gibi düşünse keşke...ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Birsen Hanım.

kesinlikle!
niye herkes bir yerde takilip kaldi onu anlamadim!
alevilikle alakali kotu bir soz dememiski kiz.
birlikte oldugu insan alevi degil mi?
farkli dusunse birlikte olurmuydu sizce?
yok yere kizin konusu kapanicak!

:(( sağolun cok teşekkür ederim.ki ablamın eşi de alevi de dedim zaten,nedense hemen kötüye yoruluyorlar insanlarımız,ben her insanı çok severim.ablam evli olmasaydı bile...o şekilde yorum yapmak,ayrım yapmak yakışır mı bi insana.benim gibi düşünen ve düşüncelerime sahip çıkan arkadaslarıma sonsuz teşekkür ederim,çünkü gercekten cok zor bi durumdayım.

Back
X