Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok hoş bır model boyun uzuna yakınsa kaçırma hemen al derım oldukça bol ve kapalı bır model ben bunu direndim ama boyum kısa olunca olduğumdan kılolu ve kısa gosterdım vazgeçerim almaktan ama hala cok beğenıyorum bu modelı alırsan hayırlı olsun canım
Sağolasın canım boyum 1.60 50 kiloyum . Peki kumaşı nasıldı böyle ağır bir kumaş mı günlük giyilebilecek normal ferace kumaşımı ?
Günlük feracenın kumasıydı Uğur ufur dü. Sana yakışır hemde zayıfmıssın
ben de ferace giyiyorum ama robadan pileli, teyzelerin elbiseleri gibi:) neyse konuya gelelim bu ferace biraz özel gün feracelerine benzettim. günlük giymek için biraz ağır.ben akerden aldım bir kaç gün önce ama arkadaşımın kınasında giymek için,çünkü ben düz kesim giyemiyorum ona bir bak derim.acil değilse fiyatının düşmesini bekleyebilirsin benim bekleme gibi bir lüksüm yoktu.
http://www.akeronline.com/aker-giyim/pardosu/aker-ferace-73241308-2014-yaz.html
çok şık duruyor, manşetleri çok güzel, hemde sade bir model ve şal takıyormuşsun sarı hariç herşeyle uyum sağlar![]()
Cnm peki sen burdanmi alicaksin.guvenilirmi daha once alisveris yaptigin biyermi