• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu anlatmasındaki amaç ne

Yürüdüğünü anlayıp, yokuş yapmış :KK70:
Biraz daha ilgi gösterirsen; kardeşim gibi seviyorum seni diyecek :KK70:
Bir de şeyi anlamadım terkedilecek kız nasıl oluyor ? Hem terk ettim hem edildim :D terkedilecek kız değilsin ama platonik aşk yaşayacak bir kızsın :D ilginç :D

İyi de hem o terketmiş, hem de gelmiş başkasına 'bence hala benden hoşlanıyor. Ama ben ayrıldım, ben ben ben' diye hava atıyor 😅 yani madem kızı terkettin sus bari. Tabii ki senden hala hoşlanabilir,sonuçta ayrılma kararı senden cikti. Bu şekilde konuşması çok mantıksız .
Gereksiz yere egosunu tatmin etmeye gelmiş sanki yanına.
Ama sen başlatmışsın, 'ben terkedilecek kız miyim' diye. Sen terkedilecek kız değilsin,o da terkedilecek adam değil, hepiniz ilişkilerinizde mabada tekmeyi basan tarafsiniz. Tek anladigim bu oldu konudan
Terk edilecek kız nasıl oluyor ki ? Özel bir tarifi varsa almak isterim :) onlar da büyüyecek

Terk edilmeyecek kız nasıl oluyor? Terk edileceğini bir şekilde anlayıp karşı taraftan önce davranan ve terk eden kız mı oluyor acaba?

Terk edilecek kız nasıl oluyor ki ? Özel bir tarifi varsa almak isterim :) onlar da büyüyecek
Yani yapica olumsuz anlamca olumlu bir cumle kurmus konu sahibi :) Bunu fark ederek yaptigini sanmiyorum ama becermis.
Shakira'yi kiskandiracak bir popo,caglayan tombikto memikler ve su incecik bel varken kim terk edebilir (terk edilecek kiz miyim) ki beni ?
-Yanit:Kimse terk edemez Ozet: Sevgilim yok. :)

Son düzenleme:
Back
X