- 15 Temmuz 2015
- 49
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi mmervevizzzz
-
Evet vardı küçükken annem falan biliyor huyunu ama ben evlenmiştir duzelmistir diye tahmin ettim hala da konduramiyorumNe denirki böyle bir durumdabilemedim,kimsenin günahıda alinmazki görmeden,böyle huyları varmiydi daha önceden kuzeninizin...
Himm böyle bir durum varsa bile yinede odur demek yanlış olur,adı çıkmış ya bir kere yapmamış olsa bile geçmişi bunu lekeliyor işte yazık...yapacak birsey yok,kimseyi suclayamiycaginiza göre olayı kapatmaktan baska sansiniz yok malesefEvet vardı küçükken annem falan biliyor huyunu ama ben evlenmiştir duzelmistir diye tahmin ettim hala da konduramiyorum
HaklısınızHimm böyle bir durum varsa bile yinede odur demek yanlış olur,adı çıkmış ya bir kere yapmamış olsa bile geçmişi bunu lekeliyor işte yazık...yapacak birsey yok,kimseyi suclayamiycaginiza göre olayı kapatmaktan baska sansiniz yok malesef
Dugun kalabaliginda biyle tatsiz seyler oluyor suphe etsende kime ne diyebilirsin gozunle gormeyince..bizim dugundede eve geldigimizde tskilan tum paralar calismisti ev kalabalikti baya gerilmistik hatta polis filan cagirdik miktar coktu rezil rusva olmustu gecemiz yani gozle gormeden yapcak bisey yok giden gitti suphe ettiginiz kisiye mesafe koyarsin anca..baskada bisey ne soyleyebilirsin ne yapabilirsin
Polis yapanı buldu mu peki ?
Misafirler nasıl karşıladı polisin gelmesini ?
Çok kötü bi durum olmuş sizinkide çok geçmiş olsun...Dugun kalabaliginda biyle tatsiz seyler oluyor suphe etsende kime ne diyebilirsin gozunle gormeyince..bizim dugundede eve geldigimizde tskilan tum paralar calismisti ev kalabalikti baya gerilmistik hatta polis filan cagirdik miktar coktu rezil rusva olmustu gecemiz yani gozle gormeden yapcak bisey yok giden gitti suphe ettiginiz kisiye mesafe koyarsin anca..baskada bisey ne soyleyebilirsin ne yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?