- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
sende bır anormallık yok hayatım...hepsı bır havaya gırdı evlı erkeklerın..onalr bır havaya gırdı anlayacagın aynından bende de varArkadaşlar esimle çocuğun öğretmeninin bir durumu hakkında konuşuyorduk.ya aslında ben öğretmeniyle ilgili bir durumu esimle paylaşmak istedim sohbet olsun diye...eşim döndü bana bunları niye anlatıyorsun dedi. Çok bozuldum tabi. Daha öncede buna benzer şeyler yapti. Bende mi bir anormallik var acaba...
çocuk ikinizinde çocuğu onun hakkındaki meseleler ikinizi de ilgilendirir nasıl ona neymişArkadaşlar esimle çocuğun öğretmeninin bir durumu hakkında konuşuyorduk.ya aslında ben öğretmeniyle ilgili bir durumu esimle paylaşmak istedim sohbet olsun diye...eşim döndü bana bunları niye anlatıyorsun dedi. Çok bozuldum tabi. Daha öncede buna benzer şeyler yapti. Bende mi bir anormallik var acaba...
Yanlis anlamadiysam eğer çocukla ilgili bir durum değil bu.öğretmenle ilgili özel bir durumunu sohbet olsun diye eşine anlatiyormus konu sahibi. Bu durumda eşi de bunları niye anlatıyorsun bana diyebilir. Öğretmenin dedikodusu yapılıyordu galiba.çocuk ikinizinde çocuğu onun hakkındaki meseleler ikinizi de ilgilendirir nasıl ona neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?