• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu da duydum hemde esimden yardim

Ben anladım galiba. Eşi arkadaşıyla konuşurken konu sahibi de diğer arkadaş ile muhabbet ediyor, uzun süre tanışık oldukları arkadaşla yani... Mutfağa geçerken de eşinin yanında ki adamı değil kendi sohbet ettiği kişiyi, muhabbet bölünmesin diye ben kahve yapıcam hani gel orda devam et gibisinden yanına çağırıyor.

adamı mutfağa niye çağırdığını anlayan varsa sevabına bana da anlatsın..
Çok zorladım kendimi en mantıklı şunu buldum; eşinin arkadaşı çaycıymış, adamı bu yüzden kahve yapmak için mutfağa çağırmış. En mantıklısı bu yani.. düşün... :KK51:

Eşin haklı. Elin adamını niye mutfağa çağırıyorsun.
Eşini zor bir duruma sokmuşsun, diğer arkadaşının yanında.
Arada samimiyet bile olsa hoş değil.
Aynı şeyi eşin senin kız arkadaşına söylese ne hissederdin?

Elin adamı sizin babanızın oğlu mu? Ne alaka esiniz dururken kalk kahve yapalım diyorsunuz bu ne samimiyet derler gerçekten adama kusura bakmayın sonuna kadar siz hatalisiniz. Eşinizle konuşun özür dileyin o an yanlış anlaşılacağımı düşünemedim deyin.

Ben anladım galiba. Eşi arkadaşıyla konuşurken konu sahibi de diğer arkadaş ile muhabbet ediyor, uzun süre tanışık oldukları arkadaşla yani... Mutfağa geçerken de eşinin yanında ki adamı değil kendi sohbet ettiği kişiyi, muhabbet bölünmesin diye ben kahve yapıcam hani gel orda devam et gibisinden yanına çağırıyor.
Mantıklı ama o zaman “çaycı” detayını niye verdi?

Bi an arkadaşınız çaycı olduğu için, küçümsemiş gibi oldunuz da eşiniz ona kızdı sandım.
Çaycı diye mutfağa çağırmak da olmaz. Kahve yapacaksınız alt tarafı. Ayrıca da misafir. Bi de erkek.
Eşiniz kesinlikle haklı. Olmamış yaptığınız hareket.

Back
X