• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu da duydum hemde esimden yardim

Ama yillardir samimiyiz diger arkadasida oyle rahatsiz olabilir ama bunun uygun bi yolu yok mu
Bilemiyorum burdan bile tuhaf karşıladım ben
Yani benimde görüştüğüm oturup kalktığım samimi erkek arkadaşlarım var tabi
Fakat ben de yadırgadım şuan
Acaba söyleyiş tarzı mı yanlış seçildi,yada daha farklı bir şekildemi çağırılırdı,nasıl çağırabilirdin mutfağa diye düşünüyorum,kulağa mı hoş gelmiyor acaba,inan cevabı bulamadım
Burdan bakınca bende tuhaf oldum
Gözümde canlandı birden o sahne anlayamadım gerçekten

Dusundumde herkesle otururken kahve yapmaya arkadasi cagiriom. Kan cikar la bizim evde :))) kocami cagirsam bile gelsene diye onu bile yapmamaya calisirim baskasinin yaninda evde misafir varken

Adam çaycı diye belirttiğinize göre kahveyi yapmaya mı çağırdınız?

Bir de konuyu çözdük diye içerik silmişsiniz? Buraya da bir el atıp çözeydiniz ya.

O zannediyor du biz burda koca kisisini taslayacagiz ey Allahım ya yalana gel sen. Burada konu açana kadar tepkiliydi küstü biz konu sahibi haksız bulunca konuyu hallettik barıştık diyerek siyriliyor. Az sonra da mune abla konuyu kapatalım der.

Madem misafir gelmişler yapacağınız kahveyi neden yardım alarak yapıyorsunuz anlamadım? Alt tarafı 4 fincan kahve yahu atla deve değil.
Ayrıca adamı "çaycı bu zaten gelsin burada da pişirsin "der gibi neden çağırıyorsunuz mutfağa. Ayıp yani. Kıskançlık vs den ziyade misafire yapılan bir ayıp bu.
Adam temizlik işi yapiyor olsa gel temizliğe yardım et mi diyeceksiniz?

Madem misafir gelmişler yapacağınız kahveyi neden yardım alarak yapıyorsunuz anlamadım? Alt tarafı 4 fincan kahve yahu atla deve değil.
Ayrıca adamı "çaycı bu zaten gelsin burada da pişirsin "der gibi neden çağırıyorsunuz mutfağa. Ayıp yani. Kıskançlık vs den ziyade misafire yapılan bir ayıp bu.
:rolleyes::rolleyes:
Şey değil mi bu yaa,doktor görünce " buram ağrıyo,şuram sızlıyo" diyengillerin kafası..

Kahve yapsın diye degilki sohbete mutfakta devam edelim diye çağırmış ama çaycı detayını neden verdi o kısmı anlamadim :)

Back
X