• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu da mı görecektim

Evrimnecla

me and my broken heart
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
581
1.803
33
Selam kızlar, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM

Son düzenleme:
Selam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN GALİBA ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Demekki kalitesiz bir adammış.Adam olsa ta peşinden koşardı affet diye yada ben haklıyım derdi seninle iletişime geçmezdi biraz aşk acısı çekerdi.İnan öyle yapan birine üzülme.Gez dolaş.

Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN GALİBA ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Her kes tercihleri ile yaşar o nasıl hayatına devam edebiliyorsa sizde devam edebilirsiniz hiçç üzülmeye bile değmez bu karakterdeki birisi için bence öğrenmeniz daha iyi olmuş sizin açınızdan barışma gibi düşünceye girmezsiniz.

Hayal kırıklığı yaşayınca kimsenin "geçecek" tavsiyesi ilk etapta işe yaramıyor.

Ama kendimden biliyorum, geçiyor.

Evlendikten sonra da ortaya çıkabilirdi.

Şanslı hisset kendini.

Bana en çok "kurtuldun" tesellisi iyi geldi.

Evet kurtuldum, sen de kurtuldun.

O karaktersiz seninle degil, hiçbir bağın kalmadı onunla, bitti. Kurtuldun.

Yeni tanışmış da olabilir, hemen aldatıldığınızdan emin olmayın bence.
Yine de iyi ki bitmiş, hiç kendinizi üzmeyin ileriye bakın siz..

Hislerinizi tahmin edebiliyorum. Ancak uzun vadede böyle şeyleri görmek ve bilmek sizin için büyük şans. Sizi acabalardan ve hatalardan kurtarır. Ben aldatıldığımda doğal olarak çok üzülmüştüm, sonrasında öyle bir mutlu oldum ki "iyi ki beni aldatmış da evlenmemişim onunla" dedim. Hayat bu, hiç belli olmaz ❤️

Ay bilmiyorum. Sabah 7de uyandım videoyu bi gördüm bu saate kadar ağlamaktan bi hal oldum ya Allah düşmanımın başına vermesin bu çok farklı bir sinir, stres ve hüzün.
Kiyamam gözyaşlarına kız kardeşim. O rezille bir bağın yok artik. Kalitesiz bayağı herif. Çukurunda debelensin.

Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Şu mesajı evlenmiş karnında 2 aylık bebe ile alabilirdin, Allah nasıl bir ateşin içinden çekti aldı görüyor musun, şu an hemen şükür secdesine yat.

Hayal kırıklığı yaşayınca kimsenin "geçecek" tavsiyesi ilk etapta işe yaramıyor.

Ama kendimden biliyorum, geçiyor.

Evlendikten sonra da ortaya çıkabilirdi.

Şanslı hisset kendini.

Bana en çok "kurtuldun" tesellisi iyi geldi.

Evet kurtuldum, sen de kurtuldun.

O karaktersiz seninle degil, hiçbir bağın kalmadı onunla, bitti. Kurtuldun.
Kurtuldun.Hayirlisi değilmiş.İkinizin hakkında başkaları hayırlı olsunlar.Bana da ağır geldi bu kelimeler. Özellikle boşanacagim eşime başkasıyla mutlu olur diyorlar ya kıskanıp çıldırıyorum.

Bu olay siz nisanliyken mi nişanı bozduktan sonra mi olmuş

Kurtuldun.Hayirlisi değilmiş.İkinizin hakkında başkaları hayırlı olsunlar.Bana da ağır geldi bu kelimeler. Özellikle boşanacagim eşime başkasıyla mutlu olur diyorlar ya kıskanıp çıldırıyorum.
O tabiki mutlu olacak. Kaç tane yaşattığını yaşayan insan gördün ki? Hiç. Hiç kimse yaşattığını yaşamıyor etme bulma dünyası değil burası. Ben daha 25 yaşıma yeni gireceğim bu yaşadığım nedir ya.

Kurtuldun Nuran. Sorunlu ailesinden de, kendisinden de.

O tabiki mutlu olacak. Kaç tane yaşattığını yaşayan insan gördün ki? Hiç. Hiç kimse yaşattığını yaşamıyor etme bulma dünyası değil burası. Ben daha 25 yaşıma yeni gireceğim bu yaşadığım nedir ya.
2010 da 17 yaşıma girerken sevgilim oldu.Okulda karizmatikti.Havasi var diye etkilendim.Bana da ilgiliydi.Ama aşırı da capkindi.Defalarca aldattı vazgeçmedim.4 sene ayrıl barış oldu.Esinden boşanmış yeni gördüm kızı var.Esine ve çocuğa üzüldüm.Ona değil ya aldatmistir ya şiddet uygulamıştır.

Sonra 2018 de biriyle tanıştım.Bir seneye yakın aileler tanıştı.İsteme olacakken annem karşı çıktı Birşeyler duymuş.Ayrildim.Beni asıl üzen olay şu oldu.Hemen nişanlandı.Ayrilir ayrılmaz işte seninle de olmazsa görücü usulü evlenip geçeceğim demisti.Arkadasim araştırmış dediki o kızı sevmiş ona inat olsun diye seninle evlenmeye kalkmış senden de etkilenmiş ama senden ayrılınca hemen barismislar dedi.Bunu ben zor kaldırdım.Toparlanmaya çalıştım

Derken annemi kaybettim.3 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım.İlk başta guvenemedim.Zamanla güvendim ve bana güven aşıladı. Nisanlandim güvendim evlenelim dedi evlendim.Evlendikten sonra kv kendini gösterdi.İste benim dediğim olacak.Surekli baskı yapıyor.Bana baskı yapıyor yada oğluna baskı yapıp oğlunun da bana baskı yapması için çabaladı.Stresten hasta oldum.Tal bu sefer mutlu oldum.Yillarca beklediğime değdi dedim.Aile sorunumuz oluştu.Hatta eşimin tanıdığı birine dedim.Ben onlar gibi olmak zorunda miydim.Dedim adetlerine uymak zorunda mıyım dedim.Bende 30 oldum.Sen en azından sadece yüzük çıkardın.
Ben evlendim eşimden ayrı durdum.Dugunume 1 hafta kala ayrıldım.Ozenle eşya aldım onları dağıttık.Mahkeme süreci olacak evlilik hayatı yaşayamadan dul kalicam.

Back
X