• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu da mı görecektim

Ben uzulmeniz icin bi sebep goremiyorum💁🏻‍♀️
Hicbir manasi olmayan adamlara vasiflar sifatlar yukluyoruz sonra da pisman oluyoruz, bence kendimizin kendimize ettigini bize kimse yapmiyor.
Eminim bir suru red flag vardir adamda ama gormek istememissinizdir. Gercekten sasirdiniz mi videoya yoksa yakistirdiniz mi dogru soyleyin hissediyor muydunuz? Hissettirmeyecek kadar zeki bi erkoya rastlamadim cunku

Ay bilmiyorum. Sabah 7de uyandım videoyu bi gördüm bu saate kadar ağlamaktan bi hal oldum ya Allah düşmanımın başına vermesin bu çok farklı bir sinir, stres ve hüzün.
Kiz niye agliyosun verilmis sadakan varmis. Kurban kes. Mezdeke ledbilveledistiri ac gobek at. Ya evlenseydin de oyle ogrenseydin.

Ben uzulmeniz icin bi sebep goremiyorum💁🏻‍♀️
Hicbir manasi olmayan adamlara vasiflar sifatlar yukluyoruz sonra da pisman oluyoruz, bence kendimizin kendimize ettigini bize kimse yapmiyor.
Eminim bir suru red flag vardir adamda ama gormek istememissinizdir. Gercekten sasirdiniz mi videoya yoksa yakistirdiniz mi dogru soyleyin hissediyor muydunuz? Hissettirmeyecek kadar zeki bi erkoya rastlamadim cunku
Aldatacağını düşünmedim ama o kadar çirkinleşmişti ki "bi bu kalmıştı zaten, onu da yapmış" dedim. Şimdi nedense 10 saattir ağlıyorum yine de canım yandı

Aldatacağını düşünmedim ama o kadar çirkinleşmişti ki "bi bu kalmıştı zaten, onu da yapmış" dedim. Şimdi nedense 10 saattir ağlıyorum yine de canım yandı
Yanar tabi canim yanmaz mi, uzulursunuz muhakkak ama uzulmemeniz icin daha cok sebebiniz var, buna odaklanin. Nisan atmis biri olarak soyluyorum yakin zamanda, bazen cokkkkk mutlu bazen darmaperisan oluyorum. Mahvoluyorum.
Bu surecler cok normal. Stalk ve istihbarat muhabbetini bitirin. Velev ki vefat etti, yok artik oyle biri. Boyle dusunun. Ne yaptiginin ne onemi var adamin adi artik sizinle anilmiyor isterse kotu yola dussun😅 bizi baglamaz diyelim😌

Selam kızlar, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Şaşkınlıktan ağzımı kapatamadım. Videoyu kendisine aynen gönderip 'düğüne sponsor olacak mıymış babası sordun mu? Hayırlı olsun' yazsaydın

Yanar tabi canim yanmaz mi, uzulursunuz muhakkak ama uzulmemeniz icin daha cok sebebiniz var, buna odaklanin. Nisan atmis biri olarak soyluyorum yakin zamanda, bazen cokkkkk mutlu bazen darmaperisan oluyorum. Mahvoluyorum.
Bu surecler cok normal. Stalk ve istihbarat muhabbetini bitirin. Velev ki vefat etti, yok artik oyle biri. Boyle dusunun. Ne yaptiginin ne onemi var adamin adi artik sizinle anilmiyor isterse kotu yola dussun😅 bizi baglamaz diyelim😌
Bilmiyorum ya günlerdir hiç uyumadım. Ha dönseydi yine bu iş olmazdı beklentim yoktu ama bu ağır geldi. Umarım atlatabilirim cidden canım yanıyor hiçbir şey içimden gelmiyor günlerdir

Hepsi birden patlamış sende o yüzden ağlıyorsun, dirayetli durmak zorunda değilsin, içinden geleni yap. Yanında bağırıp ağlayabileceğin biri varsa ona git orada ağla iyi gelir.

Kız boşver verilmiş sadakan varmış yol yakınken gördün yüzünü. Zordur hemen geçmez üzüntüsü robot değiliz ya. Ama insan neler neler atlatıp alışıyor unutuyor bu da bitip gidecek

Hislerinizi tahmin edebiliyorum. Ancak uzun vadede böyle şeyleri görmek ve bilmek sizin için büyük şans. Sizi acabalardan ve hatalardan kurtarır. Ben aldatıldığımda doğal olarak çok üzülmüştüm, sonrasında öyle bir mutlu oldum ki "iyi ki beni aldatmış da evlenmemişim onunla" dedim. Hayat bu, hiç belli olmaz ❤️
Konuyla alakasız olacak ama size ayıp gerçekten. Konulara yorum yazmayı biliyosunuz kendi konunuza millet günlerdir yaziyo guncellemiyosunuz. İnsanlar o kadar ilgilendi merak etti, sordular kaç kere.

Bu durumu yaşamayan yok sanırım.Beraberken değil ayrılınca görüyoruz gerçek yüzleri.Şöyle efendi gibi ayrılık acısını yaşayamıyor ya erkekler.Çok uzun olmada da bir ay bile yeter.
Seneler önce arkadaşım düğününe gitmiştim.Orda birisi aşırı ilgi gösterdi beni sormuş görüşmek istedi.Aradaki arkadaş nişanlısından yeni ayrıldı seni çok beğenmiş dedi bunu duyunca ben kabul etmedim.Aynı düğüne gelen benim iş arkadaşımla 15 gün kadar takılıp kıza veda bile etmeden çekip gitmiş.Kısa süre sonra eski nişanlısıyla evlenmiş.Eski nişanlı duymadı muhtemelen aradaki olayları.Senin şansın olaylardan haberdar olman.Allah gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin🙏🏼

Back
X