Bunu da mı görecektim

Ay bilmiyorum. Sabah 7de uyandım videoyu bi gördüm bu saate kadar ağlamaktan bi hal oldum ya Allah düşmanımın başına vermesin bu çok farklı bir sinir, stres ve hüzün.
Dimi gurur kirici cok haklisin. Surunecegi gunlergelirr merak etme

Canına yazık! Hemen kalkıp duşa gir, güzel bi duş al. Biraz bir şeyler ye. Sonra da ağrı kesici al uyu. Bu kişiyle kaybetmediğin yıllar için sevin. Çoluk çocuk olup evliyken farketmemiş olman büyük nimet. Sabah da kendini dışarı at, evde durma sakın. Alaya ağlaya hasta edeceksin kendini.
Canına yazık ailene yazık, seninle ilgili değil bu durum. Zaten seninle ilgili olsa üzülmezdin

Ayyy kusura bakma holymoly holymoly nasıl dolduysam durup dururken aksiyon yarattım püü :KK53:

Holyowl sağolsun her foruma girdiğimde bi "???" oluyorum birisi muhakkak beni etiketleyip fırça kaymış oluyor, alıştım 😂 Konusuna güncelleme yapsa da kurtulsak ayol.

O tabiki mutlu olacak. Kaç tane yaşattığını yaşayan insan gördün ki? Hiç. Hiç kimse yaşattığını yaşamıyor etme bulma dünyası değil burası. Ben daha 25 yaşıma yeni gireceğim bu yaşadığım nedir ya.
Yok mutlu olmuyorlar inan bana. Biraz anlatmak isterim. Onlarca kızı kendine aşık etmiş hala çoğu kızın unutamadığı bir adamla evlendim. Hem Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun hem yakışıklı hem de kendi imkanlarıyla zengin olmuş biri. Şeytan tüyü derler ya o hesap konuştuğu herkes hayran kadın olsun erkek olsun . Bir de çok gözü kara e malum işletmecilik yapıyorsan ve hızlı bir şekilde büyüyorsan haraç vs. Diye çökmesinler diye korkusuz olman lazım. Yani tam bir Ezel. Ben de etkilendim tabi.
İlişkimizin ilk senelerinde kaç kızın arayıp ağladığını bilirim. Evine gelenler şunlar bunlar. İstanbul’u bilenler bilir skylanddaydı evi hepsi yukarı çıkamazdı. güvenliği aşamayıp aşağıda rezillik çıkaranlar.
Ama adam bana aşık ya ben özelim aklımca. Biz bir süre sonra evlendik.
Ve ben şunu farkettim kime ne yaşattıysa o üzdüğünü kızlar vs kendi cehennemi olmuş. Öyle çok kızı aldatmış ki her an aldatılma korkusuyla yaşıyor. O kadar kimseyi sevememiş ki hiç sevildiğine inanamıyor, o kadar çok yalan söylemiş ki herkes yalancı sanıyor. Ben telefona 2 dk geç baksam adamın dünyası kararıyor çünkü kendinden biliyor.
Şimdi hala unutamayan birkaç kız var eminim beni şanslı görüyorlardır, belki burayı okuyorlardır. Ben ise kurtulacağım an için gün sayıyorum. Bilmiyorlar ki kendileri ne kadar şanslı ve o aslında ne kadar mutsuz bir adam.
Birini üzen diğerini de üzüyor birini aldatan diğerini de aldatıyor.
Birine iyi insan olup diğerine kötü olmak diye bir şey yok insan ancak rol yapabilir. O yüzden için rahat olsun. Adına ister ilahi adalet de ister fıtrat huy değişmez.

Ben uzulmeniz icin bi sebep goremiyorum💁🏻‍♀️
Hicbir manasi olmayan adamlara vasiflar sifatlar yukluyoruz sonra da pisman oluyoruz, bence kendimizin kendimize ettigini bize kimse yapmiyor.
Eminim bir suru red flag vardir adamda ama gormek istememissinizdir. Gercekten sasirdiniz mi videoya yoksa yakistirdiniz mi dogru soyleyin hissediyor muydunuz? Hissettirmeyecek kadar zeki bi erkoya rastlamadim cunku
Bence sebep var şöyle ki.Yeni ayrıldı hala seviyor unutamadı o yüzden umursamadı gayet doğal üzülmemek için takip etmeyecek.

Yok mutlu olmuyorlar inan bana. Biraz anlatmak isterim. Onlarca kızı kendine aşık etmiş hala çoğu kızın unutamadığı bir adamla evlendim. Hem Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun hem yakışıklı hem de kendi imkanlarıyla zengin olmuş biri. Şeytan tüyü derler ya o hesap konuştuğu herkes hayran kadın olsun erkek olsun . Bir de çok gözü kara e malum işletmecilik yapıyorsan ve hızlı bir şekilde büyüyorsan haraç vs. Diye çökmesinler diye korkusuz olman lazım. Yani tam bir Ezel. Ben de etkilendim tabi.
İlişkimizin ilk senelerinde kaç kızın arayıp ağladığını bilirim. Evine gelenler şunlar bunlar. İstanbul’u bilenler bilir skylanddaydı evi hepsi yukarı çıkamazdı. güvenliği aşamayıp aşağıda rezillik çıkaranlar.
Ve ben şunu farkettim kime ne yaşattıysa o üzdüğünü kızlar vs kendi cehennemi olmuş. Öyle çok kızı aldatmış ki her an aldatılma korkusuyla yaşıyor. O kadar kimseyi sevememiş ki hiç sevildiğine inanamıyor, o kadar çok yalan söylemiş ki herkes yalancı sanıyor. Ben telefona 2 dk geç baksam adamın dünyası kararıyor çünkü kendinden biliyor.
Şimdi hala unutamayan birkaç kız var eminim beni şanslı görüyorlardır, belki burayı okuyorlardır. Ben ise kurtulacağım an için gün sayıyorum. Bilmiyorlar ki kendileri ne kadar şanslı ve o aslında ne kadar mutsuz bir adam.
Birine iyi insan olup diğerine kötü olmak diye bir şey yok insan ancak rol yapabilir. O yüzden için rahat olsun. Adına ister ilahi adalet de ister fıtrat huy değişmez.
Neden bunlari bile bile evlendiniz onunla.

Siz boşanıyor musunuz?
Size de mi aynı hataları yaptı?

Arkadasiniz videoyu nerden bulmuş?
Aldatilmamis olsaniz bile 2 gun içinde birini bul.asi igrenc

Biten iliskinin ardindan yas tutulur tutulmazsa farkli sekillerde kiside patlak verme ihtimali cok yuksek, sidik yarisi degil bu isler maalesef.
Ben öyle düşünmüyorum evet üzülsün ağlasın ama yas niye tutsun tam tersi kendine iyi gelen şeyler yapsın. Karşı taraftan sevilmemis ki zaten sorunlu olduğunu biliyordu. O dediğin yaş karşılıklı deli divana olursun mecburiyetten ayrilirsin o zaman tut yas. Ama seni hiç sevmemiş biri için değmez. Tabi karakter meselesi yüreğe söz de geciremeyebilir.

Ben öyle düşünmüyorum evet üzülsün ağlasın ama yas niye tutsun tam tersi kendine iyi gelen şeyler yapsın. Karşı taraftan sevilmemis ki zaten sorunlu olduğunu biliyordu. O dediğin yaş karşılıklı deli divana olursun mecburiyetten ayrilirsin o zaman tut yas. Ama seni hiç sevmemiş biri için değmez. Tabi karakter meselesi yüreğe söz de geciremeyebilir.
Yasi askindan sevgisinden olup bittiginden tutmasina gerek yok ki illa. Bir iliski bitimi yasanmisliklar var ortada verilen sozler her ne kadar gercekliginden suphe ettirse de gecirilmis guzel gunler var. Simdi yas tutma sureci yasamadan hop ben ayaklandim superim cok iyiyim kafasina girerse biri, beraber yurunen bir yolun bile ustesinden gelmedigi icin gunlerce aglayabilir. Bi fotograf mahvedebilir insani. Bundan bahsediyorum. Otur kaybettgin adam icin agla zirla mantigi degil soz ettigim zaten kaybedilen taraf hanimefendi... namuslu sevgili ve saygili bir kadinin herhangi bir erkegi kaybedecegine inanmiyorum, kaybetmek erkeklerin boyun borcu. Biz sadece kendimizi toplamaya bakalim bu surecte aglayacaksak da her seyin hakkini verdigimiz gibi aglamanin da hakkini verelim ki bitsin en iyi sekilde.

canım benim öncelikle gelmiş geçmiş olsun acını dibine kadar yaşa ağla çek yani içinde zerre bişey kalmasın o gözyaşın soğuyunca nefret etmeye başlayacaksın ondan inan bana belliki hem seni hem onu idare ediyormuş dingil ama olsun bırak doya doya ne yapıyorsa yapsın bakma stalklama kendine odaklan

Back
X