Bunu hak ettim mi sizce?

Içimi mi okuyorsun korktum senden dediğin her şey doğru nerden biliyorsun:KK48:
Sen burda da kendini yanlış ifade ediyorsun :KK53: ordan biliyorum
Net ol, her yerde net olmalısın ki insanlar seni anlasın
Kayınvalide fırını unutmuştur belki ama sen hala saydırıyosun mesela, çünkü cevap vermemiş içinde biriktirmişsin

Ben bir forum sakini olarak konu sahibini anlayıp bir yere oturtamıyorum ki reelde tecrübe edenler ne yapsın

Güzelsin diye herkes seni kıskanıyo naz keyfine bak sen, sakın ola dönüp bir de kendine bakma
Ben 2 yıllık evliyim önceleri de her şeye yorum yapardı susardım en son evime geldiğinde ne dediyse cevap verdim bana cephe almaya başladı çalışan bayanım 6 aydir doğum yaptım hiçbir şey de almadım ne zaman kıyafet konusu açılsa senin her şeyin çok bi şey alma senin zoruna gitmez mi marketten kek aldım evi boş şeylerle dolduruyorsun dedi daha neler neler ben de dolmuştum ama tavır yapmak dışında en ufak bi hakaretim olmadı

Ben 2 yıllık evliyim önceleri de her şeye yorum yapardı susardım en son evime geldiğinde ne dediyse cevap verdim bana cephe almaya başladı çalışan bayanım 6 aydir doğum yaptım hiçbir şey de almadım ne zaman kıyafet konusu açılsa senin her şeyin çok bi şey alma senin zoruna gitmez mi marketten kek aldım evi boş şeylerle dolduruyorsun dedi daha neler neler ben de dolmuştum ama tavır yapmak dışında en ufak bi hakaretim olmadı
Ben sizin evinize ne aldığınıza karışıyor muyum de, eşin varken de hatta

Sen burda da kendini yanlış ifade ediyorsun :KK53: ordan biliyorum
Net ol, her yerde net olmalısın ki insanlar seni anlasın
Kayınvalide fırını unutmuştur belki ama sen hala saydırıyosun mesela, çünkü cevap vermemiş içinde biriktirmişsin
Evet belki kendince iyi biriydi ama o kadar da her şeye yorum yapması beni bunalttı hep sustum evime en son geldiğinde ne dediyse cevap verdim kötü gelin oldum

Onlar o kadar para harcıyor ben bi yorum yapmıyorum özellikle bu sene ev aldık kredi çektik nerdeyse Diyecek bi toplu iğne bile alma kaldı ki çok para harcayan biri de değilim başımda kocam var çok harcasam zaten beni uyarır en çok da zoruma giden maaşım var doğum yapalı 6 ay oldu bi şey almadım bi netten spor ayakkabı beğendim en fazla ne kadar olabilir ki ayakkabın çok bi şey alma dedi kendi kızı görümcem bütün maaşını kıyafete yatırır

G
Görümcem beni aradı ilk sen iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun senin derdin ne dedi ben de neden kıroldığımı anlatmaya başladım çocuk musun eve kek boş şeyler alıyorsun dedi sen meğer bi şeytan çıktın sakın bize gelme kaynanam pis haram maymun gelin ömür boyu buraya gelme Sence bunları kim kaldırabilir bazıları beni anlamamış ya da ben derdimi tam anlatamadım

Ev
Ben bir forum sakini olarak konu sahibini anlayıp bir yere oturtamıyorum ki reelde tecrübe edenler ne yapsın

Güzelsin diye herkes seni kıskanıyo naz keyfine bak sen, sakın ola dönüp bir de kendine bakma
Evet çok keyifliyim de mi kimse kimsenin içinde kopan fırtınaları bilemez

Onlar o kadar para harcıyor ben bi yorum yapmıyorum özellikle bu sene ev aldık kredi çektik nerdeyse Diyecek bi toplu iğne bile alma kaldı ki çok para harcayan biri de değilim başımda kocam var çok harcasam zaten beni uyarır en çok da zoruma giden maaşım var doğum yapalı 6 ay oldu bi şey almadım bi netten spor ayakkabı beğendim en fazla ne kadar olabilir ki ayakkabın çok bi şey alma dedi kendi kızı görümcem bütün maaşını kıyafete yatırır
Tamam sende deki ben kazanıyorum ben alıyorum
Hem herkes evine bişey alıyo, ben size karışıyor muyum
Bu kadar
Sonra da normal davransaydın keşke
Ama işler büyümüş sen trip atmışsın birini öpüp diğerlerine yüz çevirmişsin, onlarda açmış ağzını yummuş gözünü
Sildim diyordun lafta kalmasın tamamen sil boşver tekrar anlatmayı

Bu kadar
Ama işler büyümüş sen trip atmışsın birini öpüp diğerlerine yüz çevirmişsin, onlarda açmış ağzını yummuş gözünü
Beni bi triple şeytan maymun ilan ettiler asıl bu zoruma gidiyor

Bu kadar
Kaynım asgari ücretle çalışıyor ona yardım da ediyorlar gidip diğer geline neden bak durumunuz kötü kendine bi şey alma demiyor eltim asgari ücretle maşallah süsüne püsüne düşkün

Bu kadar
Bana bi şey alma demesi güya iyiliğimiz için iyi de biz zaten hesap kitap yapabiliyoruz

Bu kadar
Öyle uzun cevaplar verince benden kötüsü yok

Kaynım asgari ücretle çalışıyor ona yardım da ediyorlar gidip diğer geline neden bak durumunuz kötü kendine bi şey alma demiyor eltim asgari ücretle maşallah süsüne püsüne düşkün
Ama onun durumu yok o yüzden yardım ediliyor
Bişey dese başa kakma olur adı
Belki de diyor da sen bilmiyorsun
Bak burda bile 2 gündür aynı şeyleri tekrar ediyorsun, sevmiyordun tartıştınız ve sildin madem sil gitsin

Sildim zaten onları bazıları da diyor kaynana çok iyi bu kötü neler yaşadığımı bilmiyorum ki

Sildim zaten onları bazıları da diyor kaynana çok iyi bu kötü neler yaşadığımı bilmiyorum ki
Şu anlattıklarını yaşamayan yoktur herhalde
Basit şeyler bence
Sen sustuğun için içinde büyütmüşsün
Yoksa senin ki bence de kötü biri değil
Evinde temizlik yapmış sana
Bende detaya girsem roman olur ama üstünde durmuyorum, öz annem değil niye alınayım diyorum
Aman yoksa benzer konuda paylaşmıştım
Ben lohusaydım şu bu oldu ama kin mi güdelim, eşimizin ailesi neticede. Baktın sana değer vermiyor sende ona vermezsin, bu kadar. Selam kelam hoş beş prosedürdür yaparım, geçerim.
Sen çok değer verip sonra hayal kırıklığı yaşamışsın sanırım

Basit şeyler bence
Bende detaya girsem roman olur ama üstünde durmuyorum, öz annem değil niye alınayım diyorum
Ben lohusaydım şu bu oldu ama kin mi güdelim, eşimizin ailesi neticede. Baktın sana değer vermiyor sende ona vermezsin, bu kadar. Selam kelam hoş beş prosedürdür yaparım, geçerim.
Aynen anne diye hitap ediyordum görümcemi de her hafta arardım

Eşi
Basit şeyler bence
Eşime dedim ki aileni çok sevmiştim o hakaretleri onlara yakıştıramadım eşim demek ki onlar kendilerine yakıştırıyorlar dedi

Basit şeyler bence
Diğer gelin aile içine girdiğimde kıskançlık falan yaptı bazı olumsuzluklar oldu kaynım bebeğimi görmeye gelmedi bebeğim 3 aylık olmuştu biz taşındık o gün geldi ama eşim haftasında onun bebeğini görmeye gitti

Back
X