Bunu hak ettim mi sizce?

Haketmişsiniz evet.
İnsanlara mıy mıy mı tavırlara girip, bir de beklenti içine giriyorsunuz. Onun çocuğuna 10 tane almış, benimkine şu kadar almış. Off, içim şişti bunları okurken. O kadar basit şeylere tavır almışsınız ki, insanlar sizi sevmiyorlar, çocuğunuza bile en azından karşılaştırdığınız elti çocuğu kadar bir şeyler veresi gelmiyor. Bakın bakalım eltinizin kayınvalide ve görümcelerine tavrı sizinki gibi mi... Valla insan anasını sevmediği çocuğa da ısınamıyor, heveslenemiyor. Bence böyle. Elti çocuğuna belli ki şimdiden daha hevesliler. Neden acaba...
Diğer eltimle anlaşamıyorlar ki o bayramdan bayrama gider oraya

Haketmişsiniz evet.
İnsanlara mıy mıy mı tavırlara girip, bir de beklenti içine giriyorsunuz. Onun çocuğuna 10 tane almış, benimkine şu kadar almış. Off, içim şişti bunları okurken. O kadar basit şeylere tavır almışsınız ki, insanlar sizi sevmiyorlar, çocuğunuza bile en azından karşılaştırdığınız elti çocuğu kadar bir şeyler veresi gelmiyor. Bakın bakalım eltinizin kayınvalide ve görümcelerine tavrı sizinki gibi mi... Valla insan anasını sevmediği çocuğa da ısınamıyor, heveslenemiyor. Bence böyle. Elti çocuğuna belli ki şimdiden daha hevesliler. Neden acaba...
Konumu anlamadın ki kaynım asgari ücretle çalışıyor diye onu hep kayırıyorlar

Haketmişsiniz evet.
Ben de eşim de çalışıyoruz

İkitarafında yaptığı gereksiz.

Ne kadar az beklenti okadar huzur..
Keske hic o muhabbetlere girmeseydiniz..
Ben sizi cok iyi anlıyorum onemli olan hediye değil..değer versin istiyosunuz..
Bol bol dua edin sakin olun esinizin yanında

Konumu anlamadın ki kaynım asgari ücretle çalışıyor diye onu hep kayırıyorlar
Konuyu gayet anladım.
Kimse kimseye bir şey yapmak zorunda değil. Siz çoluk çocuğa alınan parçaların tanesini sayacak raddeye kadar düşmüşsünüz. O veya bu sebeple insanlar istediğine istediği kadar verir.
Kaldı ki sizin de o insanlara karşı tavrınızı okuduk yani. İlle de asgari maaş diye değil, bizzat onların sizi ve onları sevip sevmemesiyle de çok ilgisi vardır bu durumun. Madem bu kadar sevmeyip, tavir alıyorsunuz, o zaman onlardan bir şey beklemeyecrksiniz. Kimin ne maaş aldığından bağımsız olarak.

Kızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?
Bu kayinvalideyi hakli gorenleri anlamiyorum. Maymun pis sen gelme oglum gelsin ne demek ya bunlar igrenc hareketler ben bu tepkiyle karsilassaydim cok sinirlenirdim ozellikle o gorumceye. Asil seytan o ya one karisiyoki sizin iliskinize ayrica ayni mahalle karilari gibi konusmalar ne oyle yerden goge kadar haksizlar. Benim kayinvalidem cicek gibi kadin kendi kizi gibi sever surekli sakalasir benimle asla evlatlari arasinda beni ayirmaz gorumcemde oyle cok iyilerdir hatta ben derimki gorumcem evlenince damat yeni diye onu seversiniz beni unutursunuz derim sakasina onlarda sen ilk gozagrimizsin sen baskasin derler. Bide sunlara bak cok sasirdim ne bicim laflar 8nsan oglunun karisina bunlari nasil der ya ben kayinvalidemi yolda gorcemde bana yabanci gibi davranacaklar ooo sevincten ölürler napcaklarini sasarlar siz cooook haklisiniz bunlarla araniza mesafe koyun zorunlu haller disinda hic gorusmeyin

Konuyu gayet anladım.
Kimse kimseye bir şey yapmak zorunda değil. Siz çoluk çocuğa alınan parçaların tanesini sayacak raddeye kadar düşmüşsünüz. O veya bu sebeple insanlar istediğine istediği kadar verir.
Kaldı ki sizin de o insanlara karşı tavrınızı okuduk yani. İlle de asgari maaş diye değil, bizzat onların sizi ve onları sevip sevmemesiyle de çok ilgisi vardır bu durumun. Madem bu kadar sevmeyip, tavir alıyorsunuz, o zaman onlardan bir şey beklemeyecrksiniz. Kimin ne maaş aldığından bağımsız olarak.
Benim normalde bi anlaşmazlığım yoktu gayet iyi anlaşıyorduk bu ilk kavgamız daha önce en ufak bi tartışma bile olmadı beni her hafta davet ediyorlardı son zamanlarda soğuikluk oldu

Konuyu gayet anladım.
Konu beni sevip sevmrmeleri değil ayrımcılık yapıyor

Benim kayınvalidemler de kaynım ve eltime yardım ediyorlar,evlendikleri ilk 1 yıl kiralarını ödediler ben araştırmadım durumu,kv kendi söyledi, ben bunu hiç ayrımcılık diye düşünmedim,ne şamın şekeri ne arabın yüzü ben kimseye muhtaç olmayayım da kim kime ne alıyosa alsın ne veriyorsa versin

E sevmediği için ayrımcilık yapıyo işte, sen de kaynanani sevmiyosun sorun göremiyorum ben
Evime kaç gez temizliğe geldi doğum yaptığım 40 gün ilgilendi çok iyiliğini gördüm her hafta davet ederdi davranışlarından dolayı her şeyime katışması yorum yapması beni ondan soğuttu diğer eltimle anlaşamıyorlar bile bayramdan bayrama görüşürler benim evime sık sık gelirdi zaten bu olay o Yüzden beni şoka uğrattı

Evime kaç gez temizliğe geldi doğum yaptığım 40 gün ilgilendi çok iyiliğini gördüm her hafta davet ederdi davranışlarından dolayı her şeyime katışması yorum yapması beni ondan soğuttu diğer eltimle anlaşamıyorlar bile bayramdan bayrama görüşürler benim evime sık sık gelirdi zaten bu olay o Yüzden beni şoka uğrattı

Şimdi bu yazdıkların da beni şoka uğrattı, madem bu kadar iyiliğini gördün o kv den nefret ediyorum konuları neydi o zaman?

Belli ki kadın yaptı etti sonra senden soğukluk gördü diğer tarafa yöneldi

Ben doğum yapmadan 1 ay önce babamı kaybettim sezeryan sonrası odamda ayağa kalkmaya çalışırken benim gelinim çok nazlı dedi güldü hemşirelere benim kv, ben nefret etmiyorum da sen evine temizliğe gelen sana bakan kadından mı nefret ediyosun

Eski konuna yazmışsın bir de güzelliğimi kıskanıyo diye

Ayy evlenince kocamı alıp çoook uzak diyarlara gideceğim valla :110:
Bayramdan bayrama görüşmek en güzeli..
Sonrada sırf kv konusu açabilmek için bayram geldiğinde kv ye gitmek istemiyorum diyeceğim kocama. Adamı küstürüp gelip size anlatacağım :KK53::KK53:

Neyse dağıttım konuyu. Ben burada pek saygısızlık göremedim. Tamam siz bilerek öpmemişsiniz ama insanın dalgınlığınada gelebilirdi yani.
Sen maymunsan oğluda aynı türdenmiş o zaman. Yoksa niye seni alaydı ? :confused: Asıl terbiyesizliği ve saygısızlığı kendileri yapmış. Sırf böyle bir nedenden bunca laf. :KK20:
Sende ara ben hayatımda sizin kadar terbiyesiz arsız insan görmedim siz nerede yetiştiniz de olsun bitsin.
Sanki onların mikrop yuvası yanaklarını öpmek zorundasın :63::KK12:
Pis virüslüler :KK53::KK53::KK53:

Back
X