- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunu tam anlatamadım 2 yıldır iyi anlaşıyorduk bi kez kalplerini kurmadım en ufak hatamın karşılığı bu mu olmalıydıBu olayda haksizsiniz. Eğer siz öyle davranmasaydiniz olaylar bu raddeye gelmezdi.
Tamamen sildimBana soğuk gelmediler
Ya da ben hep böyleyim diye demek normal buldum
Yolda görünce ne yapılır, bebek sevilir geline de nasılsın denir yeter işte ?
Ama bence de çok çaktırmasaydın, ya birini öpüyosan hepsini öp ya da hiç birini öpme el salla hadi görüşürüz de geç
Son hamlen seni haksız duruma düşürmüş bence
Ama onların saydırdıkları da çok ayıp, maymun ne ya sokakta çocuklar birbirine söylerde şişşşt oğlum çok ayıp dersin ama bunların yaş almış başını gitmiş hala ne biçim konuşuyorlar
Bence samimi olmuyorlar diye üzüleceğine az görüşmeye bak
20 tane kazak pantolon da çok abartı geldi banaEltinin 2. bebeğine 20 tane pantolon kazak alıp senin 1. bebeğine bir şey almıyorsa, kusura bakma ama ben sorun sende diye düşünürüm. Yani KV bencil değil cimri değil. Öyle olsa ona da almazdı değil mi?
Eşin kızarsa, ver bebeği götürsün. Sizin görüşmemeniz daha mantıklı, herkes birbirine kinli benceTamamen sildim
Normalde bi kavgamız hiç olmadı hep iyi anlaşırdık ortamı terk ettiğim için o hakaretler beni şoka uğrattı ilk kez öyle bir şey olduKim kime ne almış ne götürmüş bunun hesabını tutmamalisin bence.
Yılan lafına söylenecek çok laf var ama
selam bile vermediğin insanların lafları niye bu kadar zoruna gitti anlamadım.
ya canım benim tkılma bence bunlara eşinle aranı soğuttuğunla kalırsın benim kv oğlma bi ana kucağı bide bebek çantası aldı çeyrek myrek hak getire bekledim mi hayır annemler onlar solda sıfır bıraktı umursamadım çünkü onlara maddi açıdan hiç güvenmedim güvenmemde sende çok takılma bencevarsa ortada haksızlık allaha havale et bence sadeceHayır genelde ayrımcılık yapıyor
Evet eşim durumdan haberdar Madem öyle herkes evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dediMidyata pirinç e giderken eldeki bulgurdan olma bence eşinle aranı iyi tut yoksa bu
işler uzar gider suçlu duruma bile düşersin "hatalıyım" de çık işin içinden..
Peki sen kv olsan gelinin sana gereksiz Kırılsa bile Telefonla arayıp saydırır mısınHerkes kızını anlatır bu sizi neden rahatsız etti? Atanamayan oğullarına yaparlar yardım, kimseyi ilgilendirmez.
Çok takmışsınız sanki, fesatlık var bence.
Ne biçim ilişkiler bunlar, maymun ne yahu? Hadi siz gençsiniz düşünemiyorsunuz diyelim, kayınvalideye ne demeli.
Kızım üç yaşında kayınvalidem elle tutulur bişey almadı. Ee napayım? Beklentileriniz büyük olmasın. Ara ara geldiğinde kıza alır bi oyuncak yumurta. Çünkü onu sevdiğini biliyor. Kıyafet almış almamış, altın takmış takmamış hiç önemli değil.
Hadi diyelim gereksiz alındım görümcem 18 yaşında kv aratıp birlikte hakaret ediyorlar bu normal mi kisizede doğumunuzda yapmaları gerekeni yapmışlar, altını almışlar yelekler yapmışlar,kendiniz diyorsunuz kaynım asgari ücretle çalışıyor diye onu yada gelinidaha fazla sevdiğinden değil vicdan olarak yardım ediyorlar.İkinizde eşit maddiyatta olsaydınız yaptıkları hoş olmazdı, ama burada ihtiyaç sahibi olan biri sözkonusu iken yaptığınız şımarıklık
Eşiniz böle söylüyor ama sizden uzaklaşmasina engel deil.Evet eşim durumdan haberdar Madem öyle herkes evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dedi
Normal diyen olmadıHadi diyelim gereksiz alındım görümcem 18 yaşında kv aratıp birlikte hakaret ediyorlar bu normal mi ki