Bunu hak ettim mi sizce?

Kim kime ne almış ne götürmüş bunun hesabını tutmamalisin bence.
Yılan lafına söylenecek çok laf var ama
selam bile vermediğin insanların lafları niye bu kadar zoruna gitti anlamadım.

Bu olayda haksizsiniz. Eğer siz öyle davranmasaydiniz olaylar bu raddeye gelmezdi.
Sorunu tam anlatamadım 2 yıldır iyi anlaşıyorduk bi kez kalplerini kurmadım en ufak hatamın karşılığı bu mu olmalıydı

Bana soğuk gelmediler
Ya da ben hep böyleyim diye demek normal buldum
Yolda görünce ne yapılır, bebek sevilir geline de nasılsın denir yeter işte ?
Ama bence de çok çaktırmasaydın, ya birini öpüyosan hepsini öp ya da hiç birini öpme el salla hadi görüşürüz de geç
Son hamlen seni haksız duruma düşürmüş bence
Ama onların saydırdıkları da çok ayıp, maymun ne ya sokakta çocuklar birbirine söylerde şişşşt oğlum çok ayıp dersin ama bunların yaş almış başını gitmiş hala ne biçim konuşuyorlar
Bence samimi olmuyorlar diye üzüleceğine az görüşmeye bak
Tamamen sildim

Eltinin 2. bebeğine 20 tane pantolon kazak alıp senin 1. bebeğine bir şey almıyorsa, kusura bakma ama ben sorun sende diye düşünürüm. Yani KV bencil değil cimri değil. Öyle olsa ona da almazdı değil mi?
20 tane kazak pantolon da çok abartı geldi bana
Ne bileyim bebek hep yerinde mi sayıyor, azar azar alır insan
Ben kendi kızıma daha 20 tane bişey almamışımdır herhalde

Kim kime ne almış ne götürmüş bunun hesabını tutmamalisin bence.
Yılan lafına söylenecek çok laf var ama
selam bile vermediğin insanların lafları niye bu kadar zoruna gitti anlamadım.
Normalde bi kavgamız hiç olmadı hep iyi anlaşırdık ortamı terk ettiğim için o hakaretler beni şoka uğrattı ilk kez öyle bir şey oldu

Hayır genelde ayrımcılık yapıyor
ya canım benim tkılma bence bunlara eşinle aranı soğuttuğunla kalırsın benim kv oğlma bi ana kucağı bide bebek çantası aldı çeyrek myrek hak getire bekledim mi hayır annemler onlar solda sıfır bıraktı umursamadım çünkü onlara maddi açıdan hiç güvenmedim güvenmemde sende çok takılma bencevarsa ortada haksızlık allaha havale et bence sadece

Herkes kızını anlatır bu sizi neden rahatsız etti? Atanamayan oğullarına yaparlar yardım, kimseyi ilgilendirmez.
Çok takmışsınız sanki, fesatlık var bence.

Ne biçim ilişkiler bunlar, maymun ne yahu? Hadi siz gençsiniz düşünemiyorsunuz diyelim, kayınvalideye ne demeli.
Kızım üç yaşında kayınvalidem elle tutulur bişey almadı. Ee napayım? Beklentileriniz büyük olmasın. Ara ara geldiğinde kıza alır bi oyuncak yumurta. Çünkü onu sevdiğini biliyor. Kıyafet almış almamış, altın takmış takmamış hiç önemli değil.

Midyata pirinç e giderken eldeki bulgurdan olma bence eşinle aranı iyi tut yoksa bu

işler uzar gider suçlu duruma bile düşersin "hatalıyım" de çık işin içinden..

KONUMU TAM ANLATAMADIM NORMALDE 2 YILLIK İYİ BİR ILIŞKIMİZ VARDI ZAMAN ZAMAN KIRILSAM DA İÇİME ATARDIM SON ZAMANLAR DA KAYNANAM HER ŞEYİME KARIŞMAYA BAŞLADI BİRAZ TAVIR YAPTIM O GÜN MAĞAZADA KARŞILAŞINCA Bİ DE BEBEK MESELESİ KIRILDIM ÖPMEDİM ONLARI İLK KEZ ÖYLE BİR ŞEY OLDU DAHA ÖNCESINDE KAVGAM FALAN OLMADI BANA ŞEYTAN DEMESİ BURAYA Bİ DAHA GELME DEMESİ NORMAL Mİ VE DAHA BİR SÜRÜ HAKARET

Midyata pirinç e giderken eldeki bulgurdan olma bence eşinle aranı iyi tut yoksa bu

işler uzar gider suçlu duruma bile düşersin "hatalıyım" de çık işin içinden..
Evet eşim durumdan haberdar Madem öyle herkes evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dedi

sizede doğumunuzda yapmaları gerekeni yapmışlar, altını almışlar yelekler yapmışlar,kendiniz diyorsunuz kaynım asgari ücretle çalışıyor diye onu yada gelinidaha fazla sevdiğinden değil vicdan olarak yardım ediyorlar.İkinizde eşit maddiyatta olsaydınız yaptıkları hoş olmazdı, ama burada ihtiyaç sahibi olan biri sözkonusu iken yaptığınız şımarıklık

Herkes kızını anlatır bu sizi neden rahatsız etti? Atanamayan oğullarına yaparlar yardım, kimseyi ilgilendirmez.
Çok takmışsınız sanki, fesatlık var bence.

Ne biçim ilişkiler bunlar, maymun ne yahu? Hadi siz gençsiniz düşünemiyorsunuz diyelim, kayınvalideye ne demeli.
Kızım üç yaşında kayınvalidem elle tutulur bişey almadı. Ee napayım? Beklentileriniz büyük olmasın. Ara ara geldiğinde kıza alır bi oyuncak yumurta. Çünkü onu sevdiğini biliyor. Kıyafet almış almamış, altın takmış takmamış hiç önemli değil.
Peki sen kv olsan gelinin sana gereksiz Kırılsa bile Telefonla arayıp saydırır mısın

çarşıya çıkarken onlarla karşılaşmışsınız, bekleyin beraber eve gidelim deseydi bu seferde eşimin zaten bir iki günlük izni var beraber vakit geçiremiyoruz bir rahat bırakmıyorlar derdin..
kimseden bir şey beklemeyin, beklentiniz az olursa daha mutlu olursunuz ve sizden de birşey beklemezler..

Eşin sorun etmiyorsa senin sorun etmen yersiz
Abisinde yok diye alıyorlardır
Sizde olmasa size de alınır belki
Zaten asgari ücret çok düşük, ben senin yerinde olsam bende hediye alırım kaynımın bebeğine. Bebek masrafı az buz değil
Ama sen bunları içerlemişsin hesap kitap edip, kendince tavır almışsın

Onlarda işe uyanmış
Aynı senin gibi bugün bize şunu yaptı, surat astı, soğuktu vs. hesabına girmişler para hesabı değilse de
İşte sen öpmeyince de vay biz biliyorduk sen maymunsuna dönmüş

Doğru demiyorum ama iki tarafta kendi kendini doldurup kinlenmiş
Siz bence görüşmeyin
Millet parasını ister kendine harcar, ister zor durumdaki torununa harcar. Anne eşinin annesi sen niye alınıyosun
Olan olmayana versin, komşu bile veriyoken ne var bunda ?

Kızını da över
Benim kayınvalidem de övüyo ben hiç hesaplamadım kaç kez övdüğünü
Över o onun öz kızı, ben kendimi öz kızı ile kıyaslamam ki
Ben nasıl kendi annemi daha çok seviyosam o da kızını daha çok sever de över de
Herkes yerini bilse, sorun kalmaz aslında

sizede doğumunuzda yapmaları gerekeni yapmışlar, altını almışlar yelekler yapmışlar,kendiniz diyorsunuz kaynım asgari ücretle çalışıyor diye onu yada gelinidaha fazla sevdiğinden değil vicdan olarak yardım ediyorlar.İkinizde eşit maddiyatta olsaydınız yaptıkları hoş olmazdı, ama burada ihtiyaç sahibi olan biri sözkonusu iken yaptığınız şımarıklık
Hadi diyelim gereksiz alındım görümcem 18 yaşında kv aratıp birlikte hakaret ediyorlar bu normal mi ki

Evet eşim durumdan haberdar Madem öyle herkes evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dedi
Eşiniz böle söylüyor ama sizden uzaklaşmasina engel deil.

Siz belli bi zaman sora alttan alın kv ye yoksa buraya daha farklı konularla gelmeniz an meselesi.

Bir görümcenin gelini azarlar gibi araması şeytan demesi kayınvalidenin hakaretleri normal mi

Hadi diyelim gereksiz alındım görümcem 18 yaşında kv aratıp birlikte hakaret ediyorlar bu normal mi ki
Normal diyen olmadı
Ama sende hiç birini öpmeseydin bari
Birini öpüp diğerlerini öpmeyince bariz tavır almışsın, eşin git öp dediği halde

Back
X