:) hayır
alttaki peki yolda yürürken herkesin içinde yere yapıştın mı :)))
Öğrencilik yıllarımda, neredeyse her gün giydiğim ve çok sevdiğim taytımı yıkadıktan sonra katalitik sobada kurutmaya çalışırken yakmıştım.
Sen hiç sırf gösteriş olsun diye kalabalık bir yerde Cumhuriyet gazetesi alıp okudun mu?
ürünü telafuzz edemiyceğimden tırsıp bırak çıkmayı girmiyodum bilehayır,açıkçası pek sevmediğim bir gazetedir. Ama pekçok kez ,özellikle otogarda,otobüste ve trende karikatür dergisi okumuşluğum vardır :)
peki senin hiç kuaför-eczane-çamaşırcı vb dükkanına girip satıcıdan utandığın için alacağını almadan çıktığın oldu mu??
ürünü telafuzz edemiyceğimden tırsıp bırak çıkmayı girmiyodum bile....peki sen alttaki hiç aldattın mı?
aldatmadım
peki sen hiç rüyanda düştüğünü görüp kendini yerd ebuldunmu ?
Off evet1 kere olmuştu komediydi ya
Alttaki peki sen hiç rüyanda uzaylılar tarafından ışınla saldırıya uğrayınca çığlık atarak uyandın mı(Küçükken olmuştu. Hiç unutamadığım bir rüyadır.. )
bir öğrenci ile çıktığım zamanlar tabiiki de öderdim
ama o çalışan ben öğrenci olduğumda hediye kargosu bile alıcı ödemeli oluyo
pekii alttaki,telefonu evde unuttun-aman biri görmesin- korkusuyla yarı yoldan döndüğün hiç oldu mu??
onun iyiliği için yapmışlığım vardı
peki ya sen .. eski sevgilinle konuşmak bahanesiyle toplu mesaj şeklinde sadece o'na mesaj attın mı ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?