Bunu Hiç Yaptn m?

her zaman :))

hiç, gıcık olduğun komşularının faturalarını posta kutularından alıp yok ettin mi?

hayir ama kucukken komsularin posta kutusundan biseyler çikarir açip bakar çope atardim, zevk için yani gicik oldugumdan deil

kucukken annenin veya bi ablanin ordan "gel beni sur" diyen rujunu surdun mu gizliden?

Öğrencilik yıllarımda, neredeyse her gün giydiğim ve çok sevdiğim taytımı yıkadıktan sonra katalitik sobada kurutmaya çalışırken yakmıştım.

Sen hiç sırf gösteriş olsun diye kalabalık bir yerde Cumhuriyet gazetesi alıp okudun mu?

hayır,açıkçası pek sevmediğim bir gazetedir. Ama pekçok kez ,özellikle otogarda,otobüste ve trende karikatür dergisi okumuşluğum vardır :)

peki senin hiç kuaför-eczane-çamaşırcı vb dükkanına girip satıcıdan utandığın için alacağını almadan çıktığın oldu mu??

ürünü telafuzz edemiyceğimden tırsıp bırak çıkmayı girmiyodum bile ....peki sen alttaki hiç aldattın mı?

aldatmadım

peki sen hiç rüyanda düştüğünü görüp kendini yerd ebuldunmu ?

Off evet 1 kere olmuştu komediydi ya

Alttaki peki sen hiç rüyanda uzaylılar tarafından ışınla saldırıya uğrayınca çığlık atarak uyandın mı (Küçükken olmuştu. Hiç unutamadığım bir rüyadır.. )

Evet terkedilmiştim zamanında :)

Alttaki peki sen hiç terkettin mi?

kızgınlıkla ağzıma geleni söylemişimdir belki ama benim öfkem saman alevi gibidir. Kimsenin arkasından konuşacak kadar boş vaktim yok çünkü

Peki sen hiç sevgilinle dışarı çıktığınızda hesabı ödedin mi?

bir öğrenci ile çıktığım zamanlar tabiiki de öderdim
ama o çalışan ben öğrenci olduğumda hediye kargosu bile alıcı ödemeli oluyo

pekii alttaki,telefonu evde unuttun-aman biri görmesin- korkusuyla yarı yoldan döndüğün hiç oldu mu??

olmazz mıııııııı,, o anki göt korkusuyla nerelerden döndüğümü tahmn bile edemezsin..

peki ya senn sevgilinin arkasndan iş çevirdin nmi iyi ya da kötü

onun iyiliği için yapmışlığım vardı
peki ya sen .. eski sevgilinle konuşmak bahanesiyle toplu mesaj şeklinde sadece o'na mesaj attın mı ? :26:

onun iyiliği için yapmışlığım vardı
peki ya sen .. eski sevgilinle konuşmak bahanesiyle toplu mesaj şeklinde sadece o'na mesaj attın mı ? :26:

eski sevgilim benden uzak allaha yakın olsun,şeytan görsün tez vakitte yüzünü
ama lisede hoşlandığım çocuğa toplu mail atardım öylesine,maksat konu olsun.Kendi açtığım fake hesaplar olurdu mail listesinde,karizmatik erkek isimli-çevrem kalabalık sansın da kıskansın diye (Ne uğraşmışım yaa,ergenlik işte)

pekii sen pastayı pay ederken çaktırmadan en büyük dilimi kendine aldın mı

Son düzenleme:
Evet aldım çok severim daha çok kardeşimle tek yiyeceğimiz zaman yaparım
Sen hiç istenilen şey elinde olmasına rağmen yok dedin mi ?

tabiki söyledim :))

aslında sana hiç tatlı gelmeyen bir bebeği yada çocuğu sevip,ayy ne şekers şeysin dedinmi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…