• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu Hiç Yaptn m?

Evet :9:

Alttaki sen hiç herkesin içinde yuvarlana yuvarlana düşüp rezil oldun mu? :27:

hayıııııırrrrrrrrrrrrrr

peki sen hiç küçükken annenin cüzdanından para alıp dondurma yedin mi?

hatırladığım kadarıyla hayır :1:

peki sen hiç sevgilinin kapısına gidip salya sümük ağladın mı:24:

hayırr...

denizde boğulma tehlikesi yaşadın mı?

oldu...

birisini öldüresiye dövdüğün oldu mu?

havuza değil de denize çok atladım küçükken.

hiç kıpkırmızı yandın mı güneşlenirken?

evet,küçüktm o zamanlar.
5 yıl sonra ilk defa tatile gitmiştik..onca yılın güneş görmemişliği sabahtan havuza girip akşama kadar orda durmakla eklenince ıstakoza dönmüştüm
tatilin geri kalanı inlemekle geçmişti :37:

pekii sen hiç sana gelen hediyeyi "hediyeyi hediye etmek sünnettir" hesabı başka birine hediye ettin mi??

evet,küçüktm o zamanlar.
5 yıl sonra ilk defa tatile gitmiştik..onca yılın güneş görmemişliği sabahtan havuza girip akşama kadar orda durmakla eklenince ıstakoza dönmüştüm
tatilin geri kalanı inlemekle geçmişti :37:

pekii sen hiç sana gelen hediyeyi "hediyeyi hediye etmek sünnettir" hesabı başka birine hediye ettin mi??
hiç yapmadım kendim beğenmediğim bişeyi hediye etmem sanırım kimseye :26: beğendiysem zaten vermem kendim kullanırım :p

mağazada kıyafet denerken bi şekilde kıyafete zarar verip(yüzük takılması,fermuar patlaması vs.) oradan koşar adım kaçtın mı?

hiç yapmadım kendim beğenmediğim bişeyi hediye etmem sanırım kimseye :26: beğendiysem zaten vermem kendim kullanırım :p

mağazada kıyafet denerken bi şekilde kıyafete zarar verip(yüzük takılması,fermuar patlaması vs.) oradan koşar adım kaçtın mı?

evet yuzugum yakilmisti :)))

hic sevdigin adamin gozlerinin onunde yere kapaklanip sonra utanctan aglayasin varken kendini zorla gulmeye cabaladin mi?

Back
X