- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Nişanlıyım, nişanımda kayınpederim elini cebine atmadı. Şimdi düğüne hazırlık yapıyoruz eşim memur bende muhabirlik yapıyorum. Kredi çekip ev alacağız çünkü kiralar çok yüksek ev almak daha mantıklı. Eşim kirada otursak istemeyecekti ama ev alma kararı verdiğimiz için babasındran 10.000 tl istedi, o da bağırdı çağırdı, düğününü kendin yapacağını bilmiyo muydun benim param yok vs. diyeeşimde 3 yıldır yardım ediyorum sana araba dedin aldım diye sinirine hakim olamayıp konuşmuş kayınpeder de arabayı satıp verdiğin parayı geri vereyim demiş. bende satsın dedim satmalı da oğlunu evlendiriyo sonuçta ailemde baba o babalık görevini yapacak dedi. çok bunaldım bu para konusundan artık ama nişanlımın üzerine yıkmalarından da sıkıldım ikimizde kinleniyoruz böyle yaptıklarında, arayıp soran yok beni bi şey istiyomusun ihtiyacın var mı diye ben isteyeceğimden değil ama bi annem babam daha olduğunu hissetmek istiyorum.
bir de eşim 3 yıllık memur, babası buna demiş ki 5 yıl çalış bize bak 2 yıl da para biriktirir evlenirsin bu lafı duyunca daha sinirlendim kesinlikle satsın dedim, düğün çarşısını da onlar yapsın dedim. eşimde adam yok diyo anca 10.000 isteyebilirim dedim. bende o zaman babana dicem ilk fırsatta siz değil nişanlım gelin alıyo diye dedim.
nasıl bir tavır koyayım nolur yardım edin, ders vermek istiyoruz nişanlım da bende şaştık kaldık ikimizde çok bunaldım
bi aile nasıl böyle davranır şaşırtıcı bi durum senin ailenin tepkisi nasıl peki??? bence onlara verebileceğiniz en büyük ders umursamamak kendi istediğini bütceniz yettiği şekilde yapın. evlendikten sonrada ona göre davranırsınız zaten
kayınpederin o arabayı satsın parasını versin. Zaten cebinde akrep olan adamın, yapmadığı şeyden dolayı yüzü de kızarmaz. ders vermen çok zor canım.
Hadi nişanı kız tarafı yapar diyelim ama en azından takıda mı takmadılar.. ben o arabayı satacağını bile sanmam, sanki blöf yapmış gibi geldi bana ama, yine de deneyin kesinlikle satsın.
Yüz göz olma derim ben evlendikten sonra da resmiyetini koru bugün bi kuruş verse ölene kadar konuşur böyleleri 3-5 sene sıkıntı çekersin ana yeri gelince kendim yaptım herşeyimi dersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
taktılar canım takıyı, ama eşim aldı tabi takılanları.. düğünde eşime annesine söylemesini düşünüyorum düğün altınlarını da eşim alacak gene senin taktıkların hariç 3 bilezik taksınlar yada başka bir şey diye ama demelimiyim bilmiorum. sen olsan napardın? zor durumda kalmalarını istiyorum. nşanlıma illa satacak dedim, bunu kendim için değil senin için istiyorum dedim eğer satmam diyorsa cillibombom babalık görevini yapacak ilerisi için kendine bi minderlik yer hazırlasın diyo de dedim...
düğün takılarını neden eşin alıyo anlamadım. Eşin alacak onlar mı takacak.. almasın, düğün günü rezil olsunlar.. oğulları almazsa mecbur alacaklar.
canım ben bu durumda nişanı atardımhayır yok yani havadan sallamıyorum, bu tarz maddi meselelerden dolayı nişanı attım ben. tabi ben de sorun nişanlımdı, senin nişanlın sana hak veriyor sanırım, ne mutlu. aynen senin gibi benim kp inde cebinde akrep vardı, hani tanıştım çok ta iyilerdi ama bu para durumu insanın canını çok yakıyor.
bence eşin seni hiç karıştırmadan söylesin. senin adına konuşmasın. çünkü onlar, ne derse desin oğullarına toz kondurmaz da, seni kötü bilirler.
kolay lokma olmadığımı anlasınlar istiyorum canım gerekirse kötü olayım herkesle iyi olacağım diye bir kural yok ya, eşimin üzerine bu kadar gelmeleri misafir gibi davranmaları benim kanıma dokunuyor. o nedenle benim adıma da söyle dedim çünkü bende bi fırsatını buluyum açıcam ağzımı yumucam gözümü. düğünde de aynen şöyle yapıcam onlardan diye değil damattan geline diye söyleticem otursunlar misafir gibi limonata içsinler. fazla mı kötüyüm ne ama bu tavırları karşısında hak ediyorlar
eşim çok soğudu ailesinden ona üzülüyorum sanki ben uzaklaştırmışım sanacaklar, çünkü eşim bi düğün olsun gitmicem evlerine diyo.. ben napıcağımı şaşırdım ama artık taze gelin, cici gelin olmaktan vazgeçip ağır konuşmam gerekiyor sanırım. ama mutlaka yüzlerine vurucam mutlaka bu çektirdiklerini
işin bu yönünü de düşünüyorum işte, böyle söylete söylete verdiği için kesinlikle dicem siz gelin almadınız eşime gelin geldim ben diye ama nasıl bir ortamda dile getirmem lazım onu bilmiyorum ...
Nişanlıyım, nişanımda kayınpederim elini cebine atmadı. Şimdi düğüne hazırlık yapıyoruz eşim memur bende muhabirlik yapıyorum. Kredi çekip ev alacağız çünkü kiralar çok yüksek ev almak daha mantıklı. Eşim kirada otursak istemeyecekti ama ev alma kararı verdiğimiz için babasındran 10.000 tl istedi, o da bağırdı çağırdı, düğününü kendin yapacağını bilmiyo muydun benim param yok vs. diyeeşimde 3 yıldır yardım ediyorum sana araba dedin aldım diye sinirine hakim olamayıp konuşmuş kayınpeder de arabayı satıp verdiğin parayı geri vereyim demiş. bende satsın dedim satmalı da oğlunu evlendiriyo sonuçta ailemde baba o babalık görevini yapacak dedi. çok bunaldım bu para konusundan artık ama nişanlımın üzerine yıkmalarından da sıkıldım ikimizde kinleniyoruz böyle yaptıklarında, arayıp soran yok beni bi şey istiyomusun ihtiyacın var mı diye ben isteyeceğimden değil ama bi annem babam daha olduğunu hissetmek istiyorum.
bir de eşim 3 yıllık memur, babası buna demiş ki 5 yıl çalış bize bak 2 yıl da para biriktirir evlenirsin bu lafı duyunca daha sinirlendim kesinlikle satsın dedim, düğün çarşısını da onlar yapsın dedim. eşimde adam yok diyo anca 10.000 isteyebilirim dedim. bende o zaman babana dicem ilk fırsatta siz değil nişanlım gelin alıyo diye dedim.
nasıl bir tavır koyayım nolur yardım edin, ders vermek istiyoruz nişanlım da bende şaştık kaldık ikimizde çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?