• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu istiyorum arkdaslr nerden bulucam nolurrrr :(b

ayscgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
444
18
118
Tokat
$JAPON-STYLE-BLUZ-YESIL-BOL-PAMUKLU__64050200_0.webp bunu nasil bulucam yaa cok hos yada bu tarz bisey buralarda bulamiyorum :'(

Bunun çok benzerini vera modadan aldım.
Eğer mağazalarda bulamıyorsanız internet alışveriş sitelerini deneyin.
Size önerebileceğim başka şey ise bu dökümğ yakalamak istiyorsanız normal bedeninizden en az bir beden büyük almayı deneyin.
Ben s-m giymeme rağmen l-xl bedenlerle bu dökümü yakalıyorum.

Tum sitelere bakiyorum her yere hemde ama yok bu tur bi bluz yok çatkiycam ya bayramda giymem lazim bunu :((((((

bol bol avm gez netteki siteleri gez mutlaka bulursun bulunmayacak bişey değil;)bayramda üzerinde olur:)

yıne burda pembe dolapta bı arkadas sıyahını almıstı sanırım mangodan bakabılırsın
emın degılıım ama farklı bı markada olabılır

kotondan aldım bunun br değişiğini

ankaradaysan kızılay metro altında ve sakarya caddesinden aşağı inerken addax var orda bulabilirsin hem de her renk bi sürü

tarzınızı anladım bu ve en az bu kadar güzel şeyler japon stayle de. yaz netten bak harika ve uygun .... bak ve yorum yaz buraya.

reklam gibi olcak ama aliexpress ten bulabilirsin.hatta daha güzellerini.ama satıcıların adının yanında elmass şekli olanalrdan al.25 gune elinde oluyo. :16:

Back
X