bunu kocama nasil anlatsam?? Yoruldum valla

Alttan almamaya calisiyorum ama oğlum etkilenmesine diye bagirip cagirmak da istemiyorum hemen gözleri kocaman oluyor anne diye sariliyor yavrum...ben napacagim sasirdim artik uç senedir bi gün iyi bi gün kotu sürekli boyle Yoruldum artik ruhum yaslandi.anlatmaya denedim ama olmuyor sanki bi kaç gündür baya tavirliyim peşimde dolaniyo ama ben sürekli tavir mi yapim yani iyi olmak icin

Aynen öyle iyice padişah gibi oldu beyefendi ama ben çok kirildim yüzüne bakasim gelmiyor

Hazır tavrınız devam ederken ,oda peşinizde dolanıyorken,oğlunuz yanınızda yokken konuşun.Konuşmanızda net olsun
Yoksa bu şekilde devam eder.

Hazır tavrınız devam ederken ,oda peşinizde dolanıyorken,oğlunuz yanınızda yokken konuşun.Konuşmanızda net olsun
Yoksa bu şekilde devam eder.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ki çünkü kaç sefer konuştum ama bi kaç gün iyi sonra yine ayni değişen yok o yüzden bisey demek bile gelmiyor icimden

Iyi bir derse ihtiyaci var , havasini bikez al bak bakalim.bir daha boyle artistleniyormu ..

anasını görünce hindi gibi kabarıyor demekki kocan
sende ona yap aynısını

Ne diyeceğimi bilmiyorum ki çünkü kaç sefer konuştum ama bi kaç gün iyi sonra yine ayni değişen yok o yüzden bisey demek bile gelmiyor icimden

O zaman pekde yapıcak birşeyiniz kalmıyor.
Ya o deveyi güdecek yada o diyardan gideceksiniz.
Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…