- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Sadece benim çocuğum değil dustuyse sen bak dedim bir de ona bagirdi ..konusmayacagim zaten daha 24 yasinda sacimda beyazlar oldu bunun yuzundenÇocuk düştüyse sen nereye bakıyodun armut mu topluyordun deseydin ..Seni ezmesine neden müsade ediyorsun ,belli ki haksızlığın farkındasın ,ona bağırarakta olsa anlat bunu ..Küserse küssün onu mu pohpohlıycaksın sürekli benim bir çocuğum var bir de senin küsmelerinle uğraşamam kendine gel de ,birazda sen konuşma bakalım ..
Zaten bir suredir ev isi su bu eskisi gibi kendimi paralamiyorum onu da pek umursamiyorum iyice gicik oluyor catacak bahane ariyoOnun yaptıklarını n aynısını yapın . Sizde kendini görsün
Sadece benim çocuğum değil dustuyse sen bak dedim bir de ona bagirdi ..konusmayacagim zaten daha 24 yasinda sacimda beyazlar oldu bunun yuzunden
Valla o benle zorla evlendi desem yeridir:)sürekli evlenelim diyordu cikarken ben daha erken dememe rağmen. Ama keşke iki uç sene daha dursaymisim diyorum simdiŞımarık biri anladığım kadarıyla niye sürekli çocuk gibi bağırıyo ,insan gibi anlatamıyor mu derdini ? Daha öncede o kadar koştur koştur yaptığınız yemeği beğenmemiş deredi ne bunun başka biri mi var ? Zorla mı evlendiniz bunla ? Deli mi ne yaaa valla şiddet kötü de böyle sürekli bağıran bir kocam olsa o ağzını ikiye ayırmıştım şimdiye kadar ..Siz çok sabırlısınız tebrik ederim ...
Evet hem öğretmenlik hem Esim bana sabri öğretti saolsunlarŞımarık biri anladığım kadarıyla niye sürekli çocuk gibi bağırıyo ,insan gibi anlatamıyor mu derdini ? Daha öncede o kadar koştur koştur yaptığınız yemeği beğenmemiş deredi ne bunun başka biri mi var ? Zorla mı evlendiniz bunla ? Deli mi ne yaaa valla şiddet kötü de böyle sürekli bağıran bir kocam olsa o ağzını ikiye ayırmıştım şimdiye kadar ..Siz çok sabırlısınız tebrik ederim ...
Evet hem öğretmenlik hem Esim bana sabri öğretti saolsunlar
İnsan kirildigini yorulduğunu sogudugunu nasil anlatır ki?kelimelere nasil döker bunu ...kahvaltiyi yaparken çocuk düştü diye bagirmasi yanimzda KV varken ustelik
Ne kadar kirildigimi tahmin edemezsiniz...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kendi parami harcamak için izin istemek bagrismak filan gurur kirici geliyor artik...hersey benim kontrolumde olsun diyen bir koca ve buna uç senedir sabreden ben...alisverise cikartmamak için bile bin dereden su getiren bir koca ve artik isyanin son noktasına gelen ben...kendimi nasil anlatsam bilmiyorum Esim hep kendini hakli görür inatcidir kabullenmez napmaliyim akil verin
İnsan kirildigini yorulduğunu sogudugunu nasil anlatır ki?kelimelere nasil döker bunu ...kahvaltiyi yaparken çocuk düştü diye bagirmasi yanimzda KV varken ustelik
Kendi parami harcamak için izin istemek bagrismak filan gurur kirici geliyor artik...hersey benim kontrolumde olsun diyen bir koca ve buna uç senedir sabreden ben...alisverise cikartmamak için bile bin dereden su getiren bir koca ve artik isyanin son noktasına gelen ben...kendimi nasil anlatsam bilmiyorum Esim hep kendini hakli görür inatcidir kabullenmez.napmaliyim akil verin
Deneyecegim inş ise yararcanım eski konularına da baktım..
Allah yardımcın olsun öncelikle..
yalnız benim dikkatimi çeken şu oldu:
-sen hassas birisin..ve eşini çok önemsiyosun, o da senin bu önemseyişini sana karşı koz olarak kullanıyo..
her türlü sorumluluğu üstüne yıkmış ve rahata alışmış..
neden kendini paralıyosun?
yani evet ev işi, çocuk vs bunlar sorumluluklar, yapılması gerekir ama gereksiz fedakarlığa girme..
benim eşim de zordur ama baktım ağzımla kuş tutsam yaranamıcam, ben de kendimi hayatın merkezine koydum ve onun da yüzüne gülüp işime bakıyorum..
mesela benimki bu sabah 11buçuğa kadar kahvaltı hazırlamamı bekledi..ben de çok yorgundum ve tatil diye yatmak istiyodum..o da sonra oflaya poflaya ütüsünü yapıp aç bi şekilde çıktı gitti..
ben de hiç bişey olmamış gibi bi kaç saat sonra sevdiği yemekleri yapıp "aşkım öğle yemeğine bekliyorum seni"diye şirinlikle aradım..hem uykumdan olmadım hem de kavgaya bulaşmadım..hem de hatasını anladı diye sevindi..ama şu mesajı da vermiş oldum:"ben senin robotun değilim..benim de dinlenmeye hakkım var."
bence o senin ondan ve oğlundan vazgeçemeyeceğini bildiği için senin bu zaafını kullanıyo..
kendine değer ver ama onla kavga dövüş bi şekilde değil..şirinlik yapa yapa..güle güle sok kazığı..
yoksa bu bizim odunlar yola gelmez..
Allah kolaylık versin arkadaşım..
Amin evet artik oğlumu bu psikolojiye büyütmek istemiyorumAh canim yaa cok uzuldum ama inan boyle adamlar icin yapilacak pekte bisey yok degismeleri cok zoz
malesef yasamlarinin bazi yerlerinde yasadigi ezikligi kuramadigi ustunlugu kendi kurdugu ailesinde ozelliklede esinin uzerinde kurmaya calisiyor bilhassa baskalarinin yaninda...
bu tarz insanlar sozden laftan anlamazlar kendi yaptiklarinin dogru olduguna sizin abarttigina inanirlar.
Sizi kaybetme korkusu olmadigindan bu sekilde davranmaya devam edecektir. Bi goz dagi verin isterseniz belki akli basina gelir... baktiniz olmuyor yasamnizi bu sekilde surdurmenize gerek yok
sizin icin degil ama cocugunuzun bu tur ortamda büyümesini tercih etmezsiniz siye düşünüyorum.
Allahim sabir versin.
nolacak böyle.. bir yerden başlamak lazım.. tavrını falan koysan, birkaçgün konuşmasan ?Evet ikisi de doğru ama bi faydasi yok maalesef ;s kacip kurtarayim diyorum ama cesaretim yok sanirim biraz daha biraz daha derken hayat bitiyo
Konuşuyorum umursamiyorum dünden beri evde oglumla bana iki kişilik dünya kurdum Esim gelmeden oğlumu aldm yattim kisa cevaplar veriyrm sorarsa bisey yokmuş gibi davranym baklm nolcaknolacak böyle.. bir yerden başlamak lazım.. tavrını falan koysan, birkaçgün konuşmasan ?
Peki sizde resti çekip aynı sekilde davransanız nasıl olur. Misal kredi kartınız varsa hesap vermeden kendiniz gidin alışverişinizi yapın hesap sormaya kalkarsa da hakkım olanı harcıyorum deyin. Misal çocuk bi yere Çarptı siz ona bağırın biye yetişmiyorsun diye. Yada onun yapması gereken ama geciktirdiği herhangi bişey için kızın be bileyim belki kendinim nasıl göründüğünü anlarİnsan kirildigini yorulduğunu sogudugunu nasil anlatır ki?kelimelere nasil döker bunu ...kahvaltiyi yaparken çocuk düştü diye bagirmasi yanimzda KV varken ustelik
Kendi parami harcamak için izin istemek bagrismak filan gurur kirici geliyor artik...hersey benim kontrolumde olsun diyen bir koca ve buna uç senedir sabreden ben...alisverise cikartmamak için bile bin dereden su getiren bir koca ve artik isyanin son noktasına gelen ben...kendimi nasil anlatsam bilmiyorum Esim hep kendini hakli görür inatcidir kabullenmez napmaliyim akil verin
allah sabır versin bu tarz adamlar ile gerçekten hayat zor.tek çare konuşmak inadını kırmak.....İnsan kirildigini yorulduğunu sogudugunu nasil anlatır ki?kelimelere nasil döker bunu ...kahvaltiyi yaparken çocuk düştü diye bagirmasi yanimzda KV varken ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?