- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Biktim ya inanin ki susuyorum ama patladgm an bitecek her şey farkindaym o yüzden susuyorum...nasil davranaym sizce yüzüne bakasim gelmiyor cnkuSenin eşinin kaşıntısı tutmuş belli..Tepene çıkmış artık..Al karşına böyle devam edersen boşanıyoruz haberin olsun de..
Karşınıza alıp konuşun..İçinize atmanız hiçbirşeyi düzeltmez aksine sizi sinir hastası eder..Artık böyle devam etmeyeceğini ve kendini düzeltmesi gerektiğini söyleyin..Biktim ya inanin ki susuyorum ama patladgm an bitecek her şey farkindaym o yüzden susuyorum...nasil davranaym sizce yüzüne bakasim gelmiyor cnku
İnan bilmiyorumAblacim bu adamla neden hala evlisin?
Adam kendinde hic hata görmüyor ki desem de degismiyorKarşınıza alıp konuşun..İçinize atmanız hiçbirşeyi düzeltmez aksine sizi sinir hastası eder..Artık böyle devam etmeyeceğini ve kendini düzeltmesi gerektiğini söyleyin..
Hic birsey deme o zaman bundan sonra..sus sadece,cunki anlamiyor kendini yorma bari..soguk davranmayi denesen,onunla yaptigin ortak seyleri onsuz yapsan,agzindan tek bir söz cikmasa onun icin..sogudum diyorun,soguduysan bu dediklerimden baska türlüsünü yapamiyor olman lazim.ee boyle oluncada esin sormaz mi hayirdir ne oldu diye.o zaman alip karsina konusursun iste..bir aksam tartisip bagirip,ertesi gun canim cicim deyince anlamiyorlar,anlasalarda onemsemiyorlar cunkiAdam kendinde hic hata görmüyor ki desem de degismiyor
Aslindhaklisin bir sure boyle deneyBenim merak ettigim bu duruma gelmesi icin ne yaptiniz da adam tepenize cikti?cok mu alttan aldiniz?
Haklisin bir sure boyle denemek en iyisi mesafeli olmakHic birsey deme o zaman bundan sonra..sus sadece,cunki anlamiyor kendini yorma bari..soguk davranmayi denesen,onunla yaptigin ortak seyleri onsuz yapsan,agzindan tek bir söz cikmasa onun icin..sogudum diyorun,soguduysan bu dediklerimden baska türlüsünü yapamiyor olman lazim.ee boyle oluncada esin sormaz mi hayirdir ne oldu diye.o zaman alip karsina konusursun iste..bir aksam tartisip bagirip,ertesi gun canim cicim deyince anlamiyorlar,anlasalarda onemsemiyorlar cunki
Evet ikisi de doğru ama bi faydasi yok maalesef ;s kacip kurtarayim diyorum ama cesaretim yok sanirim biraz daha biraz daha derken hayat bitiyoyasın doğru yazılmıssa daha hayatın basındasın...
mesleğin de doğru yazılmışsa kaç kurtar kendini, ne bekliyorsun...
eski konularına da yorum yapmıştım..
hayatı zindan etme kendine de oğluna da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?