seni çok iyi anlıyorum, aynı duyguyu ben de yaşamıştım ve çok sorunlu bir evlilik yaptım, bana her zaman çok kolayca ayrılmak istediğini söylerdi ''sensiz de ben var olmaya devam edeceğim'' derdi bana, en çok koyan bu lafı olmuştu buna rağmen ben hiç bir zaman ayrılık sözünü ağzıma almadım, sorunlar git gide büyüdü ve en sonunda boşanma davasını açan, boşanmak isteyen ben oldum o ise deliler gibi yalvardı yıllarca affetmemi bekledi ama ona olan sevgimi ve saygımı bana yaptıkları yüzünden kaybetmişti diyeceğim o ki sürekli ayrılalım diyen o, ayrılmayı ağzına almayan bendim ama olay tersine döndü, laf kalabalığı yapmadan, yaparım ederim demeye gerek görmeden gittim ve yaptım....sensiz de var olmaya devam ederim diye adam köpekler gibi yalvardı ağladı ama nafile...kaybetme korkusu yok gibi görünüyordu ama anladım ki aslında adam ne istediğini bilmiyormuş. böyle dengesiz bir adamdan ayrıldığım için hiç de pişman değilim.
eşim hiç bir zaman bana boşanalım demedi sadece tartışmada ben dediğimde bu kadar net olması şaşırtıyor hani bu kadar çok seven bir erkek nasıl bu kadar kolay vazgeçer