• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu nasıl halletcem?

seni çok iyi anlıyorum, aynı duyguyu ben de yaşamıştım ve çok sorunlu bir evlilik yaptım, bana her zaman çok kolayca ayrılmak istediğini söylerdi ''sensiz de ben var olmaya devam edeceğim'' derdi bana, en çok koyan bu lafı olmuştu buna rağmen ben hiç bir zaman ayrılık sözünü ağzıma almadım, sorunlar git gide büyüdü ve en sonunda boşanma davasını açan, boşanmak isteyen ben oldum o ise deliler gibi yalvardı yıllarca affetmemi bekledi ama ona olan sevgimi ve saygımı bana yaptıkları yüzünden kaybetmişti diyeceğim o ki sürekli ayrılalım diyen o, ayrılmayı ağzına almayan bendim ama olay tersine döndü, laf kalabalığı yapmadan, yaparım ederim demeye gerek görmeden gittim ve yaptım....sensiz de var olmaya devam ederim diye adam köpekler gibi yalvardı ağladı ama nafile...kaybetme korkusu yok gibi görünüyordu ama anladım ki aslında adam ne istediğini bilmiyormuş. böyle dengesiz bir adamdan ayrıldığım için hiç de pişman değilim.

eşim hiç bir zaman bana boşanalım demedi sadece tartışmada ben dediğimde bu kadar net olması şaşırtıyor hani bu kadar çok seven bir erkek nasıl bu kadar kolay vazgeçer

eşim hiç bir zaman bana boşanalım demedi sadece tartışmada ben dediğimde bu kadar net olması şaşırtıyor hani bu kadar çok seven bir erkek nasıl bu kadar kolay vazgeçer

evlilikte bu söz zaten hiçbir zaman ağza alınmamalı çünkü o laf edildikten sonra artık evliliğe çok büyük bir darbe verilmiş oluyor. senin durumun benimki kadar vahim değil yani aslında çok büyük bir probleminiz yok gibi ama ben örnek vermek istedim. bazı erkekler duygularını belli edemez ya da başına gelmeden olayın ciddiyetini algılayamaz

evlilikte bu söz zaten hiçbir zaman ağza alınmamalı çünkü o laf edildikten sonra artık evliliğe çok büyük bir darbe verilmiş oluyor. senin durumun benimki kadar vahim değil yani aslında çok büyük bir probleminiz yok gibi ama ben örnek vermek istedim. bazı erkekler duygularını belli edemez ya da başına gelmeden olayın ciddiyetini algılayamaz

aynen öyle belkide kaç kere kavga ettik gitmediğim için bu kadar nettir

tavırlarından anlıyorum çok net ve inatçı olması bana bu hissi veriyor bide bi tartışmamızda ağzımdan çıkmıştı giderim diye git arkandan asla gelmem demişti gelirsen kendin yine gelirsin demişti
Bence kendinize problem yaratıyorsunuz resmen..
Ayrıca tartışmalarda gitmekle tehdit etmek de çok yanlış..
Ama bu şekilde rahat olan adamlar birgün gerçekten gittiğiniz zaman eşekten düşmüş karpuza dönüyorlar çok iyi bilirim..
Bir tık önde versiyonu da karısına her tartışmada ananın evine git diyendir..
Ha kadın sessiz sedasız gidince de aylarca kapısında çöp gibi,leş gibi yapış yapış sürünür..
Demem o ki kafanıza takmayın,sırf böyle hissettiğiniz için sorun çıkarmayın.
Çok büyük sorunlarınız varsa da hayatı kendinize zindan etmeyin arkanıza bile bakmadan çekip gidin..
Bu hayat size Allah'ın emaneti.
Bir or..pu çocuğunun elinde oyuncak olmamalı..

Bir cümle ile anlayamayız ama aklıma gelen sebepler şunlar

1- Yeterince değer vermiyor
2- Ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi / vazgeçmez diye düşünüyor
3- Ailevi porblemlerin var ve sen bunları ona anlattın, o da gidecek yeri yok diye düşünüyor
4- Güçlü bir kadın değilsin

Ama bu şekilde rahat olan adamlar birgün gerçekten gittiğiniz zaman eşekten düşmüş karpuza dönüyorlar çok iyi bilirim..
Ha kadın sessiz sedasız gidince de aylarca kapısında çöp gibi,leş gibi yapış yapış sürünür..
Çok büyük sorunlarınız varsa da hayatı kendinize zindan etmeyin arkanıza bile bakmadan çekip gidin..

nekadar güzel yazmışsınız hoşuma gitti çok güzel.doğru diyosunuz bazen çekip gitmek geliyor içimden ama olmuyor ailemi düşünüyorum

Bir cümle ile anlayamayız ama aklıma gelen sebepler şunlar

1- Yeterince değer vermiyor
2- Ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi / vazgeçmez diye düşünüyor
3- Ailevi porblemlerin var ve sen bunları ona anlattın, o da gidecek yeri yok diye düşünüyor
4- Güçlü bir kadın değilsin

aynen öyle...2 ve 4 numara beni anlatıyor..

aynen öyle...2 ve 4 numara beni anlatıyor..

Niye bulunmaz hint kumaşı gibi davranıp şımarttınız ki
Bi de bak gideirm bak ederimle olmaz
Ya demezsin, ya dediysen gidersin benim bildiğim
Belki de alıştı artık nasılsa gitmez diye

karakteri böyledir sonuçta gitsen de boşansanız da ya daha büyük şeyler olsa da yaşar yani. giderm diyen birini de kimse tutmaz bensiz olmak isteyen birine yalvaramam diye düşünüyordur.

bence hiç tehdit etme gereği yok , gitmek istiyorsa da git yani kimse tutamaz :54:

eşinizin burcu ne?
bir yay ise böyle yaklaşması çok normal

ben bir yayım ve eşimi kaybetme korkum yok.
hatta kimseyi kaybetme korkum yok.
bu dünyaya tek geldin tek gideceksin.
evlilik bir başka insanla paralel olarak ilerlemektir.
biraz politik olmak lazım.
eşinin sözlerine takılma. eğer gerçekten seni kaybedeceğini hissederse
köpek gibi gelir peşinden ama şunu bil o gün geri dönüşü olmayan gün
olur bence. hiç girme bu oyunlara.

bence bunun ile sevgi ilgi aşk ölçülmez.

Çok değişik düşünceler var ya :)) 12 senelik evliyim bir kere bile aklıma eşimin beni kaybetme korkusu yok diye bişey gelmedi.Bu iyi birşey değil ki neden bunu istiyorsunuz? Eşinizin sizi kaybetme korkusu olsa belki size çok baskı yapıcak,çok sıkıcak,sizi bunaltıcak.Bırakın böyle gereksiz düşünceleride evliliğinizin tadını çıkarın ;)

Hayatımda 2 erkek oldu.
İkisine de çok aşık oldum.
İkisine de her zaman için sensiz de yaşarım, hele bir hata yap dakikasında ayrılırım imajı çizdim.
Ama içimde her zaman onlarsız olmazı taşıdım.
Belki eşin de benim gibidir.

Bence gecirdiginiz zamanin kalitesini artirin eglenceli ve guzel vakit gecirinki sizsiz olmak onu korkutsun...

aynen öyle belkide kaç kere kavga ettik gitmediğim için bu kadar nettir

aslında benim anlatmak istediğim şuydu; bana sürekli boşanmak istediğini söyleyen adam gittiğimde perişan olduysa seninki kimbilir ne olur...halledilemeyecek kadar çok büyük bir probleminiz yok ancak umarım daha mutlu olursunuz

bendeki o bir tık öndekiş versiyondu ve terkeden ben olunca da aynen dediğiniz gibi oldu eşekten düşmüş karpuza döndü :D :D

aslında benim anlatmak istediğim şuydu; bana sürekli boşanmak istediğini söyleyen adam gittiğimde perişan olduysa seninki kimbilir ne olur...halledilemeyecek kadar çok büyük bir probleminiz yok ancak umarım daha mutlu olursunuz

böyle deyince içim ferahladı biraz sanki

Son düzenleme:
böyle deyince içim ferahladı biraz sanki

içini ferah tut canım, çünkü erkekler hep böyledir umursamaz gibi davranırlar, yeri gelir kadına çık git hayatımdan derler ama başlarına gelince tahammül edemezler üstelik senin eşin bu kadar ileri de gitmiyor.

Back
X