Kaybetme korkusu neden yaşasın? Ben eşimi lise sonda tanıdım 29 yaşındayım 6 yıldır evliyim çokta seviyorum yeri gelince dibine kadar kavgada ediyoruz. Ama allah gecinden versin ölüm dışında kaybetti korkum yok. Gitmek isterse gider . Her kavgada Ayy söyle yaparsam gider diyemi düşüncem gideceği varsa ben dörtlük davransamda gider zaten. Buna karar vermeniz için adamın sizi dövmesi .aldatması . Her an aşağılamak vs gerekir. Insanlar kavga anında zindan çıkabiliyor karısı gidicem diyen adam kapı orda diyebiliyor bunlarida yaşadım 6 yılda ama Sinirimiz geçipte konustugumuzda ikimizde sinir halinden birden söylediğimizi itiraf ediyoruz. 1 yıl öncesinde bir sınır anında
Topladım bavulumu ben giderken eşim anahtarı bırak bu kapıdan çıkarsan bidaha giremezsin geri dönecek olursan sana hayatı zindan ederim dedi. Annemin evine geldim görümceğime anlattım oda bana allah aşkına, Kocanı hiçmi tanimadin sırf evden dışarı çıkma diye tehdit etmiş seni ilk defa böyle kararlı görmüş geri adımda alamamış dedi. 3 gün sonra konuştuk telde gelip beni aldı bavullarida kendi taşıdı tabi halimize guluyoruz bu arada. Sonra konuştuğumuz da kafayı yemiş gibiydin sana onca laf söyledim yanına gelip gidiyorum sense sadece bana bakıp sırıtıyosun. Hiç tereddüt yoktu yüzünde falan dedi. Neyse Kıssadan hisse sana canım ben kocası deli gibi seviyorum. Benim kadarmi bilmem ama onunda beni sevdiğinden eminim ama kavgada söylenen şeyleri çokta ciddiye almamali. Eşini kaybetme korkusu insana gereksiz kıskançlık lar getirir. Kavganı zi dibine kadar edin tabi çokta abartmadan ama içinizde büyüyeceğine tartışıp çözün ve barışın. Ayy evlilik geçmişinde bir anne evine gitmek oldu allah bidaha yaşamanın. Öyle üzüldüm ki anneme bana dediki kocası kötü olan insan bukadar Üzülmez. Bidaha evliliği bitirmenin şart olduğu durum olmadıkça yapma böyle bişey . Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah. ..