• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu neden yapıyorlar?

Üzerinize alınmayın benim isyanım yurt dışına çıkıp 62836368 ayrı fotoğraf atan, çocuk doğurup bebeğinin aldığı her nefesi 72 ayrı pozla aynı gün paylaşan veya nargile cafeye gidip ortamlardayiz:KK66:)) diye leş leş fotoğraflar paylaşan zırtlanlara. Gezmek görmek harika şeyler. Güzel pozlar yakalayıp sosyal medyaya koymak da öyle ama gercekten sayısız poz paylaşanlar çok itici. Gün boyu gördüğü her taşın fotografını facebooka atanın olayı şovdur. Ben de bunlar yuzunden sosyal medyadan soğudum.

Listemde hic bu kadar abartanı gormedim. Bende yeni yeni kullaniyorum 5-6 ay oldu. :D

Fb mu kaldi bacim.. cok eski gibi instagram devri.. yakindir onunda suyu cikti..

Yani fb sadece bir örnek. Twitter, swarm hepsi saydıklarıma dahil. Kapısının önünden geçtiği mekanda kendini etiketleyen var yaaa. Millete ne benim nerede olduğumdan:dondurma: bak instagram cicidir ona kulp bulamadım:rapci:

Yani fb sadece bir örnek. Twitter, swarm hepsi saydıklarıma dahil. Kapısının önünden geçtiği mekanda kendini etiketleyen var yaaa. Millete ne benim nerede olduğumdan:dondurma: bak instagram cicidir ona kulp bulamadım:rapci:
Olur mu ya istada ayni bence :) twitter bende kapattim fb da ole swarm hic kullanmadim:) instada olmazsa iice asosyal olucam :)

Offff neler neler var.

Ben hısım akrabayla takipleşmiyorum. Tanidik olarak bikac arkadasim var onlar disindaki takiplestiklerimi hiç tanimiyorum. :KK70: Motosikletli, gezili fotograflarimi paylaştigim icin motorcu arkadaslarla takiplesiyoruz sadece, dogal olarak ortaya kaliteli şeyler cikiyor. Sadece 1-2 arkadasim var abuk sabuk seyler paylaşan ona da katlaniyorum. :KK70:

İnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi.Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var :KK43:

görgüsüz sonradan görmeler...
benimde canım çekerdi vebali onlara. ne istedi canın yapıp gönderelim

Back
X