• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu sevgilime söylemeli miyim?

habibico

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
13
Sevgilim ablasının hemen yanında dairede ev bulmuş orayı tutacak bana söyledi sonra gitti adamlarla konuşmaya ve bende bu yakınlığın bana zarar vermesinden korkuyorum. Biraz daha uzak olsun isterdim böyle yakın olunca beklentilerinin artmasından en ufak şeyde geldi gelmedi durumunun olmasından çekiniyorum. Ben evimde eşimle rahat etmek istiyorum açıkçası. Şimdi orda otursam ileride sıkıntı çıkar mı daireler yakınmış birbirine. Sık sık gidip gelmemi beklerler mi ? Bu yakınlıktan beklentileri olur mu kafam gerçekten çok karışık. Ona da birsey diyemedim bayadir arıyordu çünkü kaç ev baktı kimi satıldı kimine bütçesi yetmedi ne şansım varmış ki burası oldu

Sevgilim ablasının hemen yanında dairede ev bulmuş orayı tutacak bana söyledi sonra gitti adamlarla konuşmaya ve bende bu yakınlığın bana zarar vermesinden korkuyorum. Biraz daha uzak olsun isterdim böyle yakın olunca beklentilerinin artmasından en ufak şeyde geldi gelmedi durumunun olmasından çekiniyorum. Ben evimde eşimle rahat etmek istiyorum açıkçası. Şimdi orda otursam ileride sıkıntı çıkar mı daireler yakınmış birbirine. Sık sık gidip gelmemi beklerler mi ? Bu yakınlıktan beklentileri olur mu kafam gerçekten çok karışık. Ona da birsey diyemedim bayadir arıyordu çünkü kaç ev baktı kimi satıldı kimine bütçesi yetmedi ne şansım varmış ki burası oldu

Oooooooooo

Büyük ihtimal eş ailesi istemiştir yakın olmasını, ikisinden birine kalmaya geldiklerinde diğerini görmek kolay olsun diyedir. İster istemez hep göz hapsinde olacaksın.

Bence tatsız bir olay.

Birde şu var, sizin beraber yaşayacağınız eve nişanlın nasıl kendi başına karar veriyor? Ev bulduysa gidip gezeceksiniz beraber ortak kararla bu ev olsun veya olmasın diyeceksiniz. Kurbanlık hayvan mı getiriyor eve, kendi şak diye keyfine göre ev tutuyor.

Oooooooooo

Büyük ihtimal eş ailesi istemiştir yakın olmasını, ikisinden birine kalmaya geldiklerinde diğerini görmek kolay olsun diyedir. İster istemez hep göz hapsinde olacaksın.

Bence tatsız bir olay.
Bende öyle düşündüm büyük ihtimalle öyle

Birde şu var, sizin beraber yaşayacağınız eve nişanlın nasıl kendi başına karar veriyor? Ev bulduysa gidip gezeceksiniz beraber ortak kararla bu ev olsun veya olmasın diyeceksiniz. Kurbanlık hayvan mı getiriyor eve, kendi şak diye keyfine göre ev tutuyor.
Ya nisanlanmadik işte daha

Sevgili misiniz, nişanlı mı? Beraber yaşayacaksanız sizin onayınız olmadan karar veremez.
Onun dışında yakın olması sorun olur mu sorusunun cevabı sevgilinizin ailesine karşı tutumu belirler.
Benim kv alt katımda ama bayramdan bayrama gider yarım saat kalır çıkarım. Fazla beklenti içinde olmazlar.

Ne fark eder?

Seninle evlendikten sonra yaşayacağı ev değil mi bu ev? Kendi keyfine göre karar veremez. Karar vermemeli. Evlilik öyle bir şey değil.
Ya bir kaç evin atmıştı linkini falan bende dedim zaten sen kendi kendine karar vermişsin diye ama sorun şuan bu değil işte ben orda yasiycam nasıl olacak gözüm korkuyor

Sevgili misiniz, nişanlı mı? Beraber yaşayacaksanız sizin onayınız olmadan karar veremez.
Onun dışında yakın olması sorun olur mu sorusunun cevabı sevgilinizin ailesine karşı tutumu belirler.
Benim kv alt katımda ama bayramdan bayrama gider yarım saat kalır çıkarım. Fazla beklenti içinde olmazlar.
İşte bu her zaman gitmek isterse ben ne yapıcam bilmiyorum valla ağlayasım var o kadar moralim bozuk ki

Bide nasıl ya tüm evler pahalı nasıl bir tesadüf ablasına yakın uygun ev bulmak falan ablası bulmuş olmasın iki daire yan yana bide bu nasıl tesadüf

Bide nasıl ya tüm evler pahalı nasıl bir tesadüf ablasına yakın uygun ev bulmak falan ablası bulmuş olmasın iki daire yan yana bide bu nasıl tesadüf
Kesin o bulmuştur bu değil biraz aklına girmiştir mantıklı şeyler söylemiştir öyle geliyor bana nedense

Tümu pahalı değildi aslında uygularım d vardi bayadir bakıyor olmadı onlar onun işleri vardı o halledene kadar satılmış zaten bazıları en son burası cikti ortaya

Siz ne zaman evlenmeyi planlıyorsunuz belli mi tarihiniz? Kendi kendinize gelin güvey olmuyorsunuz umarım. Ben olsam ne yapardım söyliyim. Direkt sevgilime evler çok yakın birbirine ama ben içli dışlı olmayı seven biri değilim ablanla yakın olamam habersiz gel git olmasını istemem mesafeli olurum haberin olsun diye baştan söylerim gerekirse burda yolları ayırırım vereceği cevaba göre. Ama sizin bu konuşmaları yapabilecek birisi olduğunuzu düşünmüyorum herşeye tamam deyip ilerde burda bir çok konununuzu okurmuşuz gibi geliyor umarım yanılırım.

Aslında o eve o tasinmasin önce siz tek basiniza taşının aileyi yakından tanıyın abla ve sevgilinizin aile ilişkisine bakın işinize gelmedi hop ayrılın nişan falan yapmadan tabiki böyle bir seçenek yok degilmi olmaz bu memlekette Olsa güzel olurdu birçok boşanmanın önü alınırdı Evlenmeden satın alırsa o ev zaten onun hakkınız yok yasal olarak.Yani ne bileyim hem eve ortak değilsiniz hem aileye yakın sevgiliniz yarı parayı düğün altinidir vs kredidir çekip sen ben beraber ödeyelim bizim olsun demiyor yani

Back
X