- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Benim kardesim esi hic kardesimi sevmedi eskiden sohbet edebiliyordu simdide hal ve hareketlerinden iyice sogudum diyor zaten birsey hissetmiyordum iyice sogudum senden demisLutfen tekrar yazar mısınız? Anlasilir olmamaış sanirim streslisiniz yansımış cumlelerinize
Bu gercek bir soru mu peki?
Adam sicak degil zati,soguk
Soguk olan daha nasi sogusun?
AmbuleansSevmediği insandan peki soguya biliniyormu
Sevgi ask yokmuski enistemin dedigine goreSoğumuş ki sevgi aşk herşey bitmiş aynı evde nasıl yaşamaya düşünüyorlar
Herhaldedonar mı diye soruyor zaar...
Benim kardesim esi hic kardesimi sevmedi eskiden sohbet edebiliyordu simdide hal ve hareketlerinden iyice sogudum diyor zaten birsey hissetmiyordum iyice sogudum senden demis
İnsan sevmediği insana ısınabilir mi ? Ben sevmediğim insana sıcak olamam hep soğuk olurum ya öyle yani ...Sevmediği insandan peki soguya biliniyormu
Zorla mi evlendirilmis?Sevgi ask yokmuski enistemin dedigine gore
Arkadaslar gayet turkcem iyi bende beynim donmus sanki cunku insan sevdigi asık oldugu insandan sogur zaten sevmiyen zaten sogumaz enistemde ablami hic sevmedi gorucu usulu evlendiler bugunde demis zaten sevmiyordum iyice sogudum artik konusmak bile istemiyorum eskiden birseyler paylasabiliyorduk oda artik icimden gelmiyor demisHareketleri daha gözüne batabilir daha itici gelebilir. Sanırım bunu anlatmak istedin ama Türkçe’n anlaşılmıyor ne ifade etmek istediğin. Hatta sorunun sonucunda evet desek ne çıkcak neye yarayacak onu da merak ettim. Evet donar mesela.
Enişte kendisini yanlış ifade etmiş, kardeşini sevmediği için hareketleri batmaya başlamış, durumun çekilmezliğini dile getirmeye çalışmış.Benim kardesim esi hic kardesimi sevmedi eskiden sohbet edebiliyordu simdide hal ve hareketlerinden iyice sogudum diyor zaten birsey hissetmiyordum iyice sogudum senden demis
Benim durum daha vahim cunku ben bosanma davasi actımHerhalde
Nasil bir tesadufse hem kardesi hem de kendisi bu durumda konu sahibinin
Devrelerim yandı. Sevmememk ısınmamak olmuyor mu? Nasıl soğuyacak ısınmadan?Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
insan sevdigi asık oldugu insandan sogur zaten sevmiyen zaten sogumaz
demis zaten sevmiyordum iyice sogudum a
Ablan ne düşünüyor? Evliligi ile ilgili ne yapmak istiyor?Arkadaslar gayet turkcem iyi bende beynim donmus sanki cunku insan sevdigi asık oldugu insandan sogur zaten sevmiyen zaten sogumaz enistemde ablami hic sevmedi gorucu usulu evlendiler bugunde demis zaten sevmiyordum iyice sogudum artik konusmak bile istemiyorum eskiden birseyler paylasabiliyorduk oda artik icimden gelmiyor demis
Niye vahim olsun ne guzel kurtuluyorsunuz.Benim durum daha vahim cunku ben bosanma davasi actım
Önce kendi ailevi sorunlarınızı çözün bence, vakit kalırsa ablanızın konusuna da el atarsınız. Zaten diyecek birsey yok. Adam yakında kapıya koyar durum bu iseArkadaslar gayet turkcem iyi bende beynim donmus sanki cunku insan sevdigi asık oldugu insandan sogur zaten sevmiyen zaten sogumaz enistemde ablami hic sevmedi gorucu usulu evlendiler bugunde demis zaten sevmiyordum iyice sogudum artik konusmak bile istemiyorum eskiden birseyler paylasabiliyorduk oda artik icimden gelmiyor demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?