Bunu size kardesim .icin soruyorum cok uzgun

Soğumuş ki sevgi aşk herşey bitmiş aynı evde nasıl yaşamaya düşünüyorlar

Sevmediği insandan peki soguya biliniyormu
İnsan sevmediği insana ısınabilir mi ? Ben sevmediğim insana sıcak olamam hep soğuk olurum ya öyle yani ...
Beynim yandı ya benim bu ne perhiz ne lahana turşusu

Arkadaslar gayet turkcem iyi bende beynim donmus sanki cunku insan sevdigi asık oldugu insandan sogur zaten sevmiyen zaten sogumaz enistemde ablami hic sevmedi gorucu usulu evlendiler bugunde demis zaten sevmiyordum iyice sogudum artik konusmak bile istemiyorum eskiden birseyler paylasabiliyorduk oda artik icimden gelmiyor demis

Benim kardesim esi hic kardesimi sevmedi eskiden sohbet edebiliyordu simdide hal ve hareketlerinden iyice sogudum diyor zaten birsey hissetmiyordum iyice sogudum senden demis
Enişte kendisini yanlış ifade etmiş, kardeşini sevmediği için hareketleri batmaya başlamış, durumun çekilmezliğini dile getirmeye çalışmış.
Altında ne arıyorsunuz? Seviyor ama naz yapıyor gibi mi geldi size?

Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Devrelerim yandı. Sevmememk ısınmamak olmuyor mu? Nasıl soğuyacak ısınmadan?

Ablan ne düşünüyor? Evliligi ile ilgili ne yapmak istiyor?

Önce kendi ailevi sorunlarınızı çözün bence, vakit kalırsa ablanızın konusuna da el atarsınız. Zaten diyecek birsey yok. Adam yakında kapıya koyar durum bu ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…