Bunu size kardesim .icin soruyorum cok uzgun

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın lütfen. Benim devreler yandı. ..

Ablan ne düşünüyor? Evliligi ile ilgili ne yapmak istiyor?
Kardesim daha 20 gun once anne oldu oda uzuntuden hep aglıyor sutü kesilecek diye surekli morelini yuksek tutuyoruz ama yinede cok uzuluyor omu aptal benmi diyor aynı arkadasların dediği gibi diyor madem hic sevmedin birsey hissetmedin nasıl soguyor ki yani aklım almıyor diyor

Zaten sevmiyormuş. Ev arkadaşlığını denemiş onu da becerememiş. Boşanma ihtimalleri yok mu? Yazık, bir ömür geçmez böyle.

Zaten sevmiyormuş. Ev arkadaşlığını denemiş onu da becerememiş. Boşanma ihtimalleri yok mu? Yazık, bir ömür geçmez böyle.
Oda aynen sizin gibi diyor iyi kotü arkadaş gibi gecine biliyorduk iyice sogudum haretlerinden diyor bu arada kocasınin ilk evliligi kardesimin ikinci ilk esi vefat etti

Kardeşinin eşi, kardeşinden soğumuş aslında baştan beri hiç sevmiyormuş zaten görücü usulü akrabaymş
Öyle miymiş bu durumda ne denebilir ki, bence bi süre uzak durmalı, beklentiye girmemeli. Bişeyin değişeceğini zannetmiyorum ama sabretsin yada ayrılsın.

Oda aynen sizin gibi diyor iyi kotü arkadaş gibi gecine biliyorduk iyice sogudum haretlerinden diyor bu arada kocasınin ilk evliligi kardesimin ikinci ilk esi vefat etti
Ay çok Üzüldüm ya.. Sevmediği kadından niye çocuk yapmış? Ne biçim adam o. Parçalayasım geldi.

Son düzenleme:
Tabiki değıl kardesim eger sevmisse belki yine sever iyi olur ayrilmaz diyor
Belli ki görücü usulü olduğundan şöyle anlıyorum. Eşi baştan beri sevmemişti gibi geldi bana maalesef. Seviyorum diye yalan söylemektir gerçekten çok kolay. Seviyorum demiştir ama sevmemiştir. Zaten hep soğuktur belki Keşke o evlilik hiç olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…