- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Kardesim daha 20 gun once anne oldu oda uzuntuden hep aglıyor sutü kesilecek diye surekli morelini yuksek tutuyoruz ama yinede cok uzuluyor omu aptal benmi diyor aynı arkadasların dediği gibi diyor madem hic sevmedin birsey hissetmedin nasıl soguyor ki yani aklım almıyor diyorAblan ne düşünüyor? Evliligi ile ilgili ne yapmak istiyor?
Kardeşinin eşi, kardeşinden soğumuş aslında baştan beri hiç sevmiyormuş zaten görücü usulü akrabaymşAnlayanlar anlamayanlara anlatsın lütfen. Benim devreler yandı. ..
Kardesimin esi vefat etti mecbur oglu icin evlendiO zamann hiç evlenmicekti ya. Kusura bakmayın bu benim fikrim ama zaten çok karşıyım şu akraba evliliklerine
Kardesimin esi vefat etti mecbur oglu icin evlendi
Oda aynen sizin gibi diyor iyi kotü arkadaş gibi gecine biliyorduk iyice sogudum haretlerinden diyor bu arada kocasınin ilk evliligi kardesimin ikinci ilk esi vefat ettiZaten sevmiyormuş. Ev arkadaşlığını denemiş onu da becerememiş. Boşanma ihtimalleri yok mu? Yazık, bir ömür geçmez böyle.
Tahmin derken kimi tahmin ettiniznasıl yani?
kiminle evlendi peki?
tahmin ettiğim kişiyle mi..
Tahmin derken kimi tahmin ettiniz
Öyle miymişKardeşinin eşi, kardeşinden soğumuş aslında baştan beri hiç sevmiyormuş zaten görücü usulü akrabaymş
Yok eşi bizim akraba eski kocasınin degil rahmetli enistem le ilgisi yokabisi yada kardeşi.
SoğumazBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Yok eşi bizim akraba eski kocasınin degil rahmetli enistem le ilgisi yok
Ay çok Üzüldüm ya.. Sevmediği kadından niye çocuk yapmış? Ne biçim adam o. Parçalayasım geldi.Oda aynen sizin gibi diyor iyi kotü arkadaş gibi gecine biliyorduk iyice sogudum haretlerinden diyor bu arada kocasınin ilk evliligi kardesimin ikinci ilk esi vefat etti
Öyle miymişbu durumda ne denebilir ki, bence bi süre uzak durmalı, beklentiye girmemeli. Bişeyin değişeceğini zannetmiyorum ama sabretsin Ailem bakamadı ailem benim anne baba demeye bin sâid isterok. mecbur evlendi çocuğu vardı deyince öyle sandım..
Diyelim ki sevmisAcaba sevmiste mi sogumus kardesim diyor cunku sevmese zaten soguyamaz ki
Tabiki değıl kardesim eger sevmisse belki yine sever iyi olur ayrilmaz diyorDiyelim ki sevmis
Gecmiste sevmis yani
Onemli mi gecmiste ne oldugu? Su andaki onemli
Ben de la havle diyorumTabiki değıl kardesim eger sevmisse belki yine sever iyi olur ayrilmaz diyor
Belli ki görücü usulü olduğundan şöyle anlıyorum. Eşi baştan beri sevmemişti gibi geldi bana maalesef. Seviyorum diye yalan söylemektir gerçekten çok kolay. Seviyorum demiştir ama sevmemiştir. Zaten hep soğuktur belki Keşke o evlilik hiç olmasaydıTabiki değıl kardesim eger sevmisse belki yine sever iyi olur ayrilmaz diyor
Kacirmadi aklıni ayrilsa ne yapicakki ev yok is yok para yok ailem zaten sahip cikmiyor biri yetim digeri daha 20 gunluk bebekle ne yapicakBen de la havle diyorum
Ya aklini mi kacirdi kardesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?