Bunu size kardesim .icin soruyorum cok uzgun

Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
sevmediği ve bir şey hissetmediği halde sımsıcak hissedecek hali yok zaten

soylediği pek inandirici gelmedi

Önce kendi ailevi sorunlarınızı çözün bence, vakit kalırsa ablanızın konusuna da el atarsınız. Zaten diyecek birsey yok. Adam yakında kapıya koyar durum bu ise
Kardesim 20 gun once anne oldu insallah oyle birsey olmaz

Yanliz soğukken nasıl çocuk oldu onu anlayamadım. Soğuk adamdan neden çocuk yaptı. Neyse havalar ısınıyor belki onlarda ısınır :)
Ilgisi falan pek yoktu ama yinede en azindan sohbet azda olsa kocalık gorevlerini yerine getiriyordu simdide artik hic konusmak bile gelmiyormus icinden iyice hal ve hareketlerinden sogumus

Ilgisi falan pek yoktu ama yinede en azindan sohbet azda olsa kocalık gorevlerini yerine getiriyordu simdide artik hic konusmak bile gelmiyormus icinden iyice hal ve hareketlerinden sogumus
Durum vahim dua etsin bol bol başka elinden bişey gelmez.

Durduk yere mi böyle oldu durumlar yoksa bir tartışma bir olay filan yaşandı da ondan sonra mı oldu bu soğuma
Enistem sevmiyerek evlendi yani gorucu usulu aileler tanisiyor akrabamiz bastan beri hiç sevmedi ama en azindan demiyordu tartisma zaten var her ailede oldugu gibi oyle cok ta buyuk tartismalar degildi

Enistem sevmiyerek evlendi yani gorucu usulu aileler tanisiyor akrabamiz bastan beri hiç sevmedi ama en azindan demiyordu tartisma zaten var her ailede oldugu gibi oyle cok ta buyuk tartismalar degildi
O zamann hiç evlenmicekti ya. Kusura bakmayın bu benim fikrim ama zaten çok karşıyım şu akraba evliliklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…