- 14 Ağustos 2018
- 21.125
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.984
- 598
sevmediği ve bir şey hissetmediği halde sımsıcak hissedecek hali yok zatenBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
soylediği pek inandirici gelmediEnişte kendisini yanlış ifade etmiş, kardeşini sevmediği için hareketleri batmaya başlamış, durumun çekilmezliğini dile getirmeye çalışmış.
Altında ne arıyorsunuz? Seviyor ama naz yapıyor gibi mi geldi size?
Kardesim 20 gun once anne oldu insallah oyle birsey olmazÖnce kendi ailevi sorunlarınızı çözün bence, vakit kalırsa ablanızın konusuna da el atarsınız. Zaten diyecek birsey yok. Adam yakında kapıya koyar durum bu ise
Kardesim seviyorniye evlenmiş sevmediği biriyle..
kardeşiniz ne diyor seviyor mu?
Evet kurtuluyorum ama ailem arkamda değil annem babamNiye vahim olsun ne guzel kurtuluyorsunuz.
OlmasinEvet kurtuluyorum ama ailem arkamda değil annem babam
Olmasin
Kocaman kadinsiniz
Evliyken kimseye ihtiyaciniz yoksa bosaninca da olmaz merak etmeyin. Siz bir bireysiniz kimse olmasa da olur arkanizda
Acaba sevmiste mi sogumus kardesim diyor cunku sevmese zaten soguyamaz kiOlmayan seyin nesini soruyorsunuz ki?
sevmiyosa zaten soğukturBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Ilgisi falan pek yoktu ama yinede en azindan sohbet azda olsa kocalık gorevlerini yerine getiriyordu simdide artik hic konusmak bile gelmiyormus icinden iyice hal ve hareketlerinden sogumusYanliz soğukken nasıl çocuk oldu onu anlayamadım. Soğuk adamdan neden çocuk yaptı. Neyse havalar ısınıyor belki onlarda ısınır :)
Kardesim seviyor
Acaba sevmiste mi sogumus kardesim diyor cunku sevmese zaten soguyamaz ki
Durum vahim dua etsin bol bol başka elinden bişey gelmez.Ilgisi falan pek yoktu ama yinede en azindan sohbet azda olsa kocalık gorevlerini yerine getiriyordu simdide artik hic konusmak bile gelmiyormus icinden iyice hal ve hareketlerinden sogumus
Ayyy cehenneme gitsin hele lafa bakBenim kardesim esi hic kardesimi sevmedi eskiden sohbet edebiliyordu simdide hal ve hareketlerinden iyice sogudum diyor zaten birsey hissetmiyordum iyice sogudum senden demis
Enistem sevmiyerek evlendi yani gorucu usulu aileler tanisiyor akrabamiz bastan beri hiç sevmedi ama en azindan demiyordu tartisma zaten var her ailede oldugu gibi oyle cok ta buyuk tartismalar degildiDurduk yere mi böyle oldu durumlar yoksa bir tartışma bir olay filan yaşandı da ondan sonra mı oldu bu soğuma
O zamann hiç evlenmicekti ya. Kusura bakmayın bu benim fikrim ama zaten çok karşıyım şu akraba evliliklerineEnistem sevmiyerek evlendi yani gorucu usulu aileler tanisiyor akrabamiz bastan beri hiç sevmedi ama en azindan demiyordu tartisma zaten var her ailede oldugu gibi oyle cok ta buyuk tartismalar degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?