Bunu size kardesim .icin soruyorum cok uzgun

Ya bu nasıl bir anlatım bozukluğu 3 sayfa soğurmu önceden sıcak ta değildi okudum bilmece gibi konu

Kardeşinizin en büyük hatası onu sevmeyen biriyle zorla evlenmek bide ondan çocuk yapmak olmuş
Sadece kardeşiniz suçlu değil eş kişisi de bi o kadar suçlu
Zorla güzellik olmaz kolay kolay boşan yazmam ama başka çaresi yok gibi

Anlatma bozukluğu bende değil enistem de çünku aynı yazdığim sekilde kardesime diyor

Enişteniz kardeşinizi sevmediği halde neden evlendi? bunu bilen kardeşiniz nasıl kabullendi de evlilik kararı aldı. Yanlışlar baştan başlıyor.Birde mutsuz bir evliliğe çocuk yapılmış yazık ya

Boşanmak için tam olarak kaç dereceye kadar soğumasını bekliyor kardeşiniz?
Zaten olmamış bir evlilikmiş, bıraksın soğumaları filan da, bu ortamda çocuk büyütülür mü onu düşünsün artık.

direk aklınızdakılerı yazmayın lütfen.az bır toparlayın cümleleri .

Acaba sevmiste mi sogumus kardesim diyor cunku sevmese zaten soguyamaz ki

Kusura bakmayın ama böyle saçma düşünce mi olur?

Zamanla iyice katlanamaz hale gelmiş işte. Adam açık açık söylemiş, altında ne aradığınızı anlamadım ki.

Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Şaka mı yapıyorsunuz? Ortada bir sıcaklık Yok ki soğusun. Hiç bir şey hissetmiyor sevgi, aşk, bağlılık yoksa neden evlenip kadının başını yakmış? Hemen o kadından boşanmalı

Iyi yaksamlar insan sevmediği hicbir sey hissetmedigin karisinin hareketlerinden yine sogurmu veya kendisinden sevmiyor ask yok hoslanma yok sadece ayni evi paylasmak kari koca gibi evi paylsamak
Do you speak turkish?

Kardeşinizle güçlerinizi birleştirip çocuklarınızla birlikte bi hayat kurmayı düşünmez misiniz?

Bu gercek bir soru mu peki?
Adam sicak degil zati,soguk
Soguk olan daha nasi sogusun?
Yani ben sana başta 18 dereceydim. Ilıktım yani. Sonda sana zıtlandım. Gıcık kaptım. 10 dereceye düştüm. Soğuk sayılırım artık. Sonra senden soğudum. Şu an 5 dereceyim.

Eksiye düşmedim ama. O da olabilir yakında.

Sanırım konu sahibi tam olarak böyle bir açıklama istiyor.

Soğuk insanın soğuması için başka bir yol gelmiyor aklıma çünkü

Allah iyiligini versin

İnsan meramini bu kadar anlatamaz yani. İlkokulda Turkce dersi goren bir birey kendini anlatabilmeli. Soguk insan ilik insan bu nedir,corba mi insan mi belli degil. Detay da veremiyor herhalde tanidik cikmasindan korkuyor ama boyle de olunca sallamasyon yorum yaziyoruz mecburen

Şaka mı yapıyorsunuz? Ortada bir sıcaklık Yok ki soğusun. Hiç bir şey hissetmiyor sevgi, aşk, bağlılık yoksa neden evlenip kadının başını yakmış? Hemen o kadından boşanmalı
Kardesim kendi bosasin diye ugrasıyor kendim bosanmam diyor kendisi bosarsa mahkeme orda diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…