- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
Hiç ısınmamış ki soğusunBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Anlatma bozukluğu bende değil enistem de çünku aynı yazdığim sekilde kardesime diyorYa bu nasıl bir anlatım bozukluğu 3 sayfa soğurmu önceden sıcak ta değildi okudum bilmece gibi konu
Kardeşinizin en büyük hatası onu sevmeyen biriyle zorla evlenmek bide ondan çocuk yapmak olmuş
Sadece kardeşiniz suçlu değil eş kişisi de bi o kadar suçlu
Zorla güzellik olmaz kolay kolay boşan yazmam ama başka çaresi yok gibi
Acaba sevmiste mi sogumus kardesim diyor cunku sevmese zaten soguyamaz ki
Şaka mı yapıyorsunuz? Ortada bir sıcaklık Yok ki soğusun. Hiç bir şey hissetmiyor sevgi, aşk, bağlılık yoksa neden evlenip kadının başını yakmış? Hemen o kadından boşanmalıBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Do you speak turkish?Iyi yaksamlar insan sevmediği hicbir sey hissetmedigin karisinin hareketlerinden yine sogurmu veya kendisinden sevmiyor ask yok hoslanma yok sadece ayni evi paylasmak kari koca gibi evi paylsamak
Sevmeyen adam soğusa n'oluuurr soğumasa n!olurrBenim kardesim esi hic kardesimi sevmedi eskiden sohbet edebiliyordu simdide hal ve hareketlerinden iyice sogudum diyor zaten birsey hissetmiyordum iyice sogudum senden demis
Siz ailecek çile çekmeye mi programlandınız acaba?Benim durum daha vahim cunku ben bosanma davasi actım
Kardeşinizle güçlerinizi birleştirip çocuklarınızla birlikte bi hayat kurmayı düşünmez misiniz?Evet sozde anne baba inanın kimse kimsenin icini bilemez ailemiz eger bize sahip ciksaydı bu hallerde olmazdık benim durumum kardesimin durumu hep onların sayesinde oldu hep etraf ne der millet ne der bosanma olurmu yok bu olurmu diye diye bu haldeyiz
Yani ben sana başta 18 dereceydim. Ilıktım yani. Sonda sana zıtlandım. Gıcık kaptım. 10 dereceye düştüm. Soğuk sayılırım artık. Sonra senden soğudum. Şu an 5 dereceyim.Bu gercek bir soru mu peki?
Adam sicak degil zati,soguk
Soguk olan daha nasi sogusun?
Yani ben sana başta 18 dereceydim. Ilıktım yani. Sonda sana zıtlandım. Gıcık kaptım. 10 dereceye düştüm. Soğuk sayılırım artık. Sonra senden soğudum. Şu an 5 dereceyim.
Eksiye düşmedim ama. O da olabilir yakında.
Sanırım konu sahibi tam olarak böyle bir açıklama istiyor.
Soğuk insanın soğuması için başka bir yol gelmiyor aklıma çünkü
Kardesim kendi bosasin diye ugrasıyor kendim bosanmam diyor kendisi bosarsa mahkeme orda diyorŞaka mı yapıyorsunuz? Ortada bir sıcaklık Yok ki soğusun. Hiç bir şey hissetmiyor sevgi, aşk, bağlılık yoksa neden evlenip kadının başını yakmış? Hemen o kadından boşanmalı
Şaka mı yapıyorsunuz? Ortada bir sıcaklık Yok ki soğusun. Hiç bir şey hissetmiyor sevgi, aşk, bağlılık yoksa neden evlenip kadının başını yakmış? Hemen o kadından boşanmalı
[/QUOTEşaka degil gercek sizin yazďıgınizi bizde biliyoruz ama enistem ısrarla bunu diyor sevmiyorum isinmadim iyice sogudum sadece bunu diyor iyide kardesim diyor madem oyle sevmedin isinmadin nasil sogudun arkadas gibi birseyler iyi kotu paylasa biliyorduk sevmeye calistim ama hareketlerinden sogudum demis gittikce
Kardesim kendi bosasin diye ugrasıyor kendim bosanmam diyor kendisi bosarsa mahkeme orda diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?