Iyi de adam kendisini istemiyorsa yapisip kalacak hali yok. Yine de ana babadir sokaga atmazlar,gidecek ailesineKacirmadi aklıni ayrilsa ne yapicakki ev yok is yok para yok ailem zaten sahip cikmiyor biri yetim digeri daha 20 gunluk bebekle ne yapicak
Kendimi anlatsam diger konular gibi acikca yazardim kopuklu k yok ben bana soylelenleri yaziyorum ayrica benim esim vefat falan etmedi ve cocuklarimda 2 tane degil ben kendimi anlatsam cekinmeden yine anlatirim yeterince durusttum zaten hep drustlugumden kaybettimEğer kendinizi anlatıyorsanız daha dürüst olabilir misiniz? Çünkü konuda çok kopukluk var ve oturmuyor
Evet sozde anne baba inanın kimse kimsenin icini bilemez ailemiz eger bize sahip ciksaydı bu hallerde olmazdık benim durumum kardesimin durumu hep onların sayesinde oldu hep etraf ne der millet ne der bosanma olurmu yok bu olurmu diye diye bu haldeyizIyi de adam kendisini istemiyorsa yapisip kalacak hali yok. Yine de ana babadir sokaga atmazlar,gidecek ailesine
Yorumlarınızı tek tek okudum. Ablanız ile eşinizin arasında sevgi ya da aşk evliliği olmamış ki başından beri soğuma olsun. Zoraki evlilik yürümüş gidememiş bir şekilde. Bu durumda boşanmak ve hayatla yüzleşmek en makulu. Anneniz babanız arkanızda değil diye çaresiz değilsiniz ki. Siz de boşanıyormuşsunuz zaten, ablanızla el ele verin 1 kişi çocuk bakar, bi kişi çalışırsınız. Çocuklar büyüyene kadar birbirinize kol kanat gerersiniz. Düşündüğünüz kadar umutsuz vaka değilsiniz, sadece kararlı olmak lazımKendimi anlatsam diger konular gibi acikca yazardim kopuklu k yok ben bana soylelenleri yaziyorum ayrica benim esim vefat falan etmedi ve cocuklarimda 2 tane degil ben kendimi anlatsam cekinmeden yine anlatirim yeterince durusttum zaten hep drustlugumden kaybettim
Kardesim belki sahip ciksalar 5 dk durmaz ben bile esim yapmadiğini birakmadi zarzor yeni bosanma davasi actım artik dedim arkamda durmayın annem babam degilsinizEvet sozde anne baba inanın kimse kimsenin icini bilemez ailemiz eger bize sahip ciksaydı bu hallerde olmazdık benim durumum kardesimin durumu hep onların sayesinde oldu hep etraf ne der millet ne der bosanma olurmu yok bu olurmu diye diye bu haldeyiz
Aileniz mi evlendirdi sizi? Zorla evlendirdilerse tamam haklisiniz ama herkes gidiyor evleniyor,isler yolunda gitmeyince de topu aileye atiyor. Ailenize de acidim ben,siz bosanip gidin ailenize,kardesiniz bosanip gitsin,her birinizde birer cocuk olsa bu aile hangi birinize bakacak?Evet sozde anne baba inanın kimse kimsenin icini bilemez ailemiz eger bize sahip ciksaydı bu hallerde olmazdık benim durumum kardesimin durumu hep onların sayesinde oldu hep etraf ne der millet ne der bosanma olurmu yok bu olurmu diye diye bu haldeyiz
Kardesinizle birlesin bir ev tutun,biri calisir digeri cocuklara bakar,bizim apartmana 2 aylik bebegini kanguruyla sirtina baglayip temizlige gelen kadin var. siz de mecbren yapacaksiniz. Sizi istemeyen adamlara yapisip da ellerine koz vermeyinKardesim belki sahip ciksalar 5 dk durmaz ben bile esim yapmadiğini birakmadi zarzor yeni bosanma davasi actım artik dedim arkamda durmayın annem babam degilsiniz
Allah razi olsunYorumlarınızı tek tek okudum. Ablanız ile eşinizin arasında sevgi ya da aşk evliliği olmamış ki başından beri soğuma olsun. Zoraki evlilik yürümüş gidememiş bir şekilde. Bu durumda boşanmak ve hayatla yüzleşmek en makulu. Anneniz babanız arkanızda değil diye çaresiz değilsiniz ki. Siz de boşanıyormuşsunuz zaten, ablanızla el ele verin 1 kişi çocuk bakar, bi kişi çalışırsınız. Çocuklar büyüyene kadar birbirinize kol kanat gerersiniz. Düşündüğünüz kadar umutsuz vaka değilsiniz, sadece kararlı olmak lazım
Kardesim evet zorla evlendirildim istemeyerek konuyu burda pek fazla detay li yazamiyorum kardesimde annem uvey anneden daha kotu bunu bilin yeter allah biliyoryaAileniz mi evlendirdi sizi? Zorla evlendirdilerse tamam haklisiniz ama herkes gidiyor evleniyor,isler yolunda gitmeyince de topu aileye atiyor. Ailenize de acidim ben,siz bosanip gidin ailenize,kardesiniz bosanip gitsin,her birinizde birer cocuk olsa bu aile hangi birinize bakacak?
Neden okumadiniz? Neden meslek edinmediniz de koca edindiniz diye sormak istiyorum. Kamu spotu gibisiniz,sonra aile suclu. Ben ne insanlar gordum,ne hikayeler dinledim siginma evinde. Merdiven silerek cocugunu tip fakultesinde okutan insan da var. o da insan siz de insansiniz. O yaptiysa siz de yaparsiniz nedir yani?
Ahahahah. Zaten sevmiyor. Haliyle zaten soğuk. Sorman hataBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Allah razi olsun
Bu yorumu kestirip atmak için mi yazdınız yoksa içinizden geldiği için mi? Annenize babanıza bu kadar öfkelenmeyin, onlara bişey olursa yine de canınız yanar. Siz çocuklarınızı kimseye muhtaç etmemek için, güçlü durup bi yerden başlayın. İnanın bu denli karamsar olmanın faydası olmayacak size
Ya şu yazdığınız cümleyi okuyun. Yaşınız kaç? Kendi yazdığınız cümleden bir şey anladınız mıAcaba sevmiste mi sogumus kardesim diyor cunku sevmese zaten soguyamaz ki
En kotu anne bile bu kocalarinizdan iyidir yine.Allah razi olsun
Kardesim evet zorla evlendirildim istemeyerek konuyu burda pek fazla detay li yazamiyorum kardesimde annem uvey anneden daha kotu bunu bilin yeter allah biliyorya
Kesinlikle. Anne babaya takmış, asıl mesele kendisinde bitiyorEn kotu anne bile bu kocalarinizdan iyidir yine.
E zaten arada bi sıcaklık yokmuş ki soğuma olsunBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?