Bunu yalanı her erkek sevdiğine söyler mi?

aylaaysima

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
36
0
16
Eskişehir
Kızlar bu konu aklımı karıştırıyor benim sevgilim bana sen olmazsan hayatımda başkasıda olmaz ve evlenmem diyor
duyduğuma göre bu erkeklerin genel yalanıymiş sizin sevgiliniz veya eşiniz de size böyle söylüyor mu
Beni aydınlatırsanız sevinirimmmm :10:

her erkek söylüyor bu yalanı yaa evet
benimkide ilk zamanlar ayrılınca söylerdi aynen böyle "seni baban başkasına verir ama ben kimseyle evlenmem bekar kalıcam"diye:9:

Ohooo benim ayrıldığım sevgilim neler derdi..
Sen olmazsan kimse olmaz..
Ben evlenmesemde ayrılırsak sen evlen çünkü mutlu olmayı hakediyorsun.. :27:
Bazende çelişkiye düşüp sen ayrılsan bile ben seni kaçırırım kurtuluşun yok derdi..:27:

erkeklerın her lafna ınanmayacaksın ama ınanmış gıbı yapacaksın. boşver ınanıyon sansın
eskı sevgılım onu affetmedığım taktırde oleceğiini beni asla unutamayacağını vs vs neler neler dedi bana. ha sonra nemı oldu 2 ay sonra başkasını buldu bır sene sonra nışanlandı ve evlendı
bense 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım
ınanma ama anı yaşa zaman bırak bazı şeylerı. guven zamanla gelır .
her zaman bır gözün açık olsun hep

ya kötü niyetli düşünme .. belkide içinden geldiği için söylüyordur olamaz mı

bilmiyorumm içini bilemem ama bendende bekledi böyle bir laf demedim ben ama yani biri olmadı diye niye aşka küseyimki neden evlenmeyim yani banada bana bişey olursa hep böyle kal dedi nasıl dedim yalnız dedi bişey demedimm :ssz:

bilmiyorumm içini bilemem ama bendende bekledi böyle bir laf demedim ben ama yani biri olmadı diye niye aşka küseyimki neden evlenmeyim yani banada bana bişey olursa hep böyle kal dedi nasıl dedim yalnız dedi bişey demedimm :ssz:

neyse seninki accık duygusal biri .... mantık önplanda değil demek ki ... sende mantıklı biriysen ilişkiniz dengelenir daha iyi olur ....

bende sevgilime söylüyorum çünkü ondan sonra başkasına dokunamam gözlerine bakamam sevdiğimi söyleyemem gibi geliyor
belki o da böyle düşündüğü için söylüyordur ?
ama tabi yalan olanlarda vardır

erkekler ne yapsın?iyi bir şey deseler yalancı diyoruz,kötü birşey deseler öküz diyoruz.ne desin bu adamlar?böyle derse sevin geç.ama tabi ki yalan,o olmazsa sen hiç evlenmeyecek ömür boyu yalnız mı yaşayacaksın.yooo e o zaman ???

Benim sevgilim hayatımda başkası olmaz evlenmem vs demiyor sadece seni sevdiğim kadar bir daha başkasını sevemeyeceğimi düşünüyorum diyor bilmiyorum içinden gelerek mi ama bende aynısını düşünüyorum.

erkeklerin yüreği market gibidir giren çıkan belli olmaz

kadınların yüreği mezar gibidir
bir giren bi daha çıkamaz :)

ondan erkeklerın yalanlarına karnımız tok cok sukur :)

benimki de sen olmasan yurt dışına giderim terk ederim bu ülkeyi, bi daha da evlenmem diyor:9::9::9: inanayımmı:26::26::26: erkekler atar bol keseden:34:

erkeklerın her lafna ınanmayacaksın ama ınanmış gıbı yapacaksın. boşver ınanıyon sansın
eskı sevgılım onu affetmedığım taktırde oleceğiini beni asla unutamayacağını vs vs neler neler dedi bana. ha sonra nemı oldu 2 ay sonra başkasını buldu bır sene sonra nışanlandı ve evlendı
bense 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım
ınanma ama anı yaşa zaman bırak bazı şeylerı. guven zamanla gelır .
her zaman bır gözün açık olsun hep

En doğru cevabı vermiş Sibelim.
Erkekler için bazı şeyler basittir, kadınlar gibi ince ruhlu, çok etkilenen ve birşeyleri atlatamayan yapıya sahip değillerdir.
Biz kadınlar, duyguları daha yoğun yaşarız, bir insanın hayatımıza girmesi, hayatımızın değişmesi anlamına bile gelir.
O yüzden Sibelim'in dediği gibi, inanmış gibi yaparsın olur biter.
Güven bir günde oluşan birşey değil, zamanla sende karşındakinin ne zaman gerçekleri, ne zaman pembe yalanları söylediğini göreceksindir... :34:

2,5 yılı aşkın süredir birlikteyiz; hiç böyle bir şey duymadım ondan. Olumsuz ihtimali hiç düşünmedik, konusunu açmadık. Ondan belki de..

erkekler ne yapsın?iyi bir şey deseler yalancı diyoruz,kötü birşey deseler öküz diyoruz.ne desin bu adamlar?böyle derse sevin geç.ama tabi ki yalan,o olmazsa sen hiç evlenmeyecek ömür boyu yalnız mı yaşayacaksın.yooo e o zaman ???
:46::46::46::1::1:

Evet söyler ama ekler bizim elimizde olmayan şartlardan dolayı ayrılırsak severek yani,hayat böyle varsa kader de evlenirsin diyor ama sadece" evlenirsin" diyor.Bana duyduklarını duyması çok zor olurmuş başkasına.
açık sözlü seviyorum bu huyunu:52:

Back
X