Bunu yapan Türk'tür :))))

ilk, orta, lise, üniversite, yüksek lisans, doktora fark etmez, sınav kağıtları dağıtılırken, bir öğrenci mutlaka 'Hocam istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz?' sorusunu sorar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe bilmeyen turiste zorla Türkiş kebap dedirten.....turist güç bela söleyince nüfusuna alacak mış gibi gülüp sevinen çılgın
Türklerdir...

Arabasinin kornasi, öküz, horoz, köpek yada herhangi bir mahlukat gibi öten birini görürseniz oda kesin Türk tür:)) Ayyy memleketin benim beaaa:))) Aykiriliklarin i seveyim senin:)

bu şekilde insanlardır bizim insanımız :) bunu yazsam inanmazdınız o yüzden resim ekliyorum:)

kağıt para üzerine notlar ve telefon nosu yazmak(örneğin önüne acil durumlarda arkayı çevir.. arka tarafa: şimdi değil salak acil durumlarda, ara beni :05........ )

Tüm ısrarlara rağmen misafir 'Yemeyeceğim !' diyorsa, Ev sahibi son kozunu değerlendirir ve ilahi gücü cümle içinde kullanıp Bak Allah'ın adını verdim' diyerek misafiri köşeye sıkıştırır.. Misafir bunun üzerine midesi dolu olsa da, ilahi kudret korkusundan mıdır kaçış yolu kalmamasından mıdır, ne var ne yoksa bir çırpıda yer.

bulaşık makinesi alıp elde bulaşık yıkayan..

misafire özel evinde oda yaptıran ve kımseyı oraya sokmayan bır turk annesidir..

süratli gelen araca radar var diye ters istikametten sinyal veren de türktür
eşimin yakalanınca verdiği tepki : görüyon mu kimse sinyal vermedi yakalandık !!!!!!!!!!!!!

vitrin tepesine koyulan ve hiç bir zaman çocuğa verilmeyen oyuncak araba (pahalıdır kendisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…