- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi busraliaras
-
Eki Görüntüle 1160024 bu şekilde insanlardır bizim insanımız :) bunu yazsam inanmazdınız o yüzden resim ekliyorum:)
Eki Görüntüle 1160024 bu şekilde insanlardır bizim insanımız :) bunu yazsam inanmazdınız o yüzden resim ekliyorum:)
Tüm ısrarlara rağmen misafir 'Yemeyeceğim !' diyorsa, Ev sahibi son kozunu değerlendirir ve ilahi gücü cümle içinde kullanıp Bak Allah'ın adını verdim' diyerek misafiri köşeye sıkıştırır.. Misafir bunun üzerine midesi dolu olsa da, ilahi kudret korkusundan mıdır kaçış yolu kalmamasından mıdır, ne var ne yoksa bir çırpıda yer.
mafoldum gülmekten....
Tüm ısrarlara rağmen misafir 'Yemeyeceğim !' diyorsa, Ev sahibi son kozunu değerlendirir ve ilahi gücü cümle içinde kullanıp Bak Allah'ın adını verdim' diyerek misafiri köşeye sıkıştırır.. Misafir bunun üzerine midesi dolu olsa da, ilahi kudret korkusundan mıdır kaçış yolu kalmamasından mıdır, ne var ne yoksa bir çırpıda yer.
Aynen o dondurma kapları bir numaralı saklama kaplarım, hiç bir tupper eline su dökemez
bide ölümü gör yemessen versiyonu var bunun
süperrr....
bu da çok doğru :90::90:
Tipsiz biri geçtiğinde yanındaki arkadaşına kanka bak seninki geçiyor demek
temizlikçi çağırılan evi, temizlikçi pis görmesin diye temizlikçi görmeden temizlemek.
temizlikçi çağırılan evi, temizlikçi pis görmesin diye temizlikçi görmeden temizlemek.
eylül çok tatlısın kopardın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?